Ruhi Gökhan 16 Ocak 2011 Yazar Paylaş 16 Ocak 2011 :lol2: Teşekkürler Güle güle kullanın, maşallah çok şık Teşekkürler Ali bey, Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 :lol2: Maşallah Allah korusun,iyi günlerde kullanın.Plakada "R" yi tutturmuşsunuz Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 17 Ocak 2011 Yazar Paylaş 17 Ocak 2011 Maşallah Allah korusun,iyi günlerde kullanın.Plakada "R" yi tutturmuşsunuz Teşekkürler Adnan bey, evet "R" yi tutturdumda, daha güzel bir plaka tutturmuştum "RGB" son anda internetten bunu ayırtıp aldım. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 17 Ocak 2011 Yazar Paylaş 17 Ocak 2011 Bugün aracıma birkaç şey yaptım, Palakalıkları iptal ettim, Fordclubtr sticker yapıştırdım, Teyp ve Klima üzerine Samsung Galaxy Tab ekran koruyucusu ile kapladım. Sticker Samsung Tab Ekran koruyucusu; Teyp ve Klima ekranının kaplanmış hali; (Makasla kesilince kenarlar pütürlü kalıyor, Bu ekrana uygun Lazerle kesilmiş bulunca değişeceğim) Plakalıkların iptal edilmiş hali; Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Plakaların siyah çerçevesini de silmen gerekirdi abi...Telefonda da söyledim, Otokoç yazısını da sökmelisin bence... Yorum bağlantısı
Fikret Karaca 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 renk çok güzel.daha bir heybetli duruyor. hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Keşke plakaları delmeden silikonla yapıştırsaydınız. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 17 Ocak 2011 Yazar Paylaş 17 Ocak 2011 Plakaların siyah çerçevesini de silmen gerekirdi abi...Telefonda da söyledim, Otokoç yazısını da sökmelisin bence... Otokoçu yarın kazıyacağım, siyah çerçeveyi gelince herşeyin orjinalinden yanayım renk çok güzel.daha bir heybetli duruyor. hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler Keşke plakaları delmeden silikonla yapıştırsaydınız. Haklısın Adnan, neyse artık böylede güzel. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Abi plaka çevrelerini beyaz yap, aciiiilllll Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 aracınız çok güzel kazasız belasız kullanmanızı dilerim bende collectin dizel benzinli titantum arasında gidip geliyorum yakıt konusunda durum nedir acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Yalçın 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Ayrıca, gönderilen mesajlara tek tek cevaplarınız takdire şayan. Gerçekten tebrik ederim. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Abiii plaka çerçevesiiii :lol2: Beyaz olmalı mutlaka Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 18 Ocak 2011 Yazar Paylaş 18 Ocak 2011 Genel istek üzerine Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Ayrıca, gönderilen mesajlara tek tek cevaplarınız takdire şayan. Gerçekten tebrik ederim. Teşekkür ederim Abiii plaka çerçevesiiii Beyaz olmalı mutlaka Al işte yaptım güle güle kullanın Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 18 Ocak 2011 Yazar Paylaş 18 Ocak 2011 Orijinali bozulmuş, ı ıh beğenmedim.. Çok güzel olmuş.. Sağolasın Mehmet, ST logolar kaldı kafalıklara tutturma fırsatım olmadı. Onlarıda yapayım fırsat bulmuşken. Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 (düzenlendi) Maşallah. Kazasız belasız kullanın inşallah. NOT: Ruhi Bey maşallah kaç tane sticker varsa elinizde önce camın altına sonra da üstüne taşınımış. 18 Ocak 2011 tarihinde Bilgin Aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 Buda bugün boş zamanımda yaptığım ST logolarım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 üstadım sana fena bulaşmış bu işler. gayet güzel gidiyor. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 Maşallah. Kazasız belasız kullanın inşallah.NOT: Ruhi Bey maşallah kaç tane sticker varsa elinizde önce camın altına sonra da üstüne taşınımış. Teşekkürler Hah şimdi oldu Yeri güzel olmuş beğendim.. Sağol Serkan üstadım sana fena bulaşmış bu işler. gayet güzel gidiyor. Valla Oktay Bey öyle oldu biraz Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts