İçeriğe Yönlendir

2009 Focus Comfort Özel Yapım

Eyüp Döngel

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Tek taraflı egzozlar daha çok hoşuma gidiyor nedense. Ferrari falan hariç tabi :) Güle güle kullanın :D

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
Tek taraflı egzozlar daha çok hoşuma gidiyor nedense. Ferrari falan hariç tabi :) Güle güle kullanın :D

Gerçekten öyle tek taraflı olunca daha bi karizma oluyor sizinle hemfikirim. Ben sol tarafa egzosu yaptırırken aynı şekilde sağada yaptıracaktım bilmiyorum tek daha karizma geldi abartıda olmasın diye boş geçtim. :blink:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Gerçekten öyle tek taraflı olunca daha bi karizma oluyor sizinle hemfikirim. Ben sol tarafa egzosu yaptırırken aynı şekilde sağada yaptıracaktım bilmiyorum tek daha karizma geldi abartıda olmasın diye boş geçtim. :)

Abi oldu ki diğer tarafada yaptırmaya kalkarsan eğer çiftli çiftli olmasın uçları. Öyle 4 tane ağız gerçekten çok abartı oluyor. Ama tek tek olursa güzel olur. Hele aktif olursa her iki tarafta daha güzel olur :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

özel yapım comfort olayını anlamadım hala.özel olan neresi?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Harika bir focus.. Çok beğendim emeğinize elinize sağlık . :)

Eyüp bey egzoz sesini merak ettim. Videonuz yok sanırım birtane çekip bizimle paylaşırmısınız?. Bende kendi egzozuma modifiye düşünüp ustalarıma yaptırtmıştım ve bahsettiğiniz WRC focus sesine az'da olsa benzettim.(Garaj/Modifiye/FocusI/'de bulabilirsiniz videosunu) Sizinkinide merakla bekliyorum :rofl:

tarihinde Semih ?zgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
özel yapım comfort olayını anlamadım hala.özel olan neresi?

Sonradan yapılmış herşey özel en azından bana göre.

Harika bir focus.. Çok beğendim emeğinize elinize sağlık . :nazar:

Eyüp bey egzoz sesini merak ettim. Videonuz yok sanırım birtane çekip bizimle paylaşırmısınız?. Bende kendi egzozuma modifiye düşünüp ustalarıma yaptırtmıştım ve bahsettiğiniz WRC focus sesine az'da olsa benzettim.(Garaj/Modifiye/FocusI/'de bulabilirsiniz videosunu) Sizinkinide merakla bekliyorum :D

İnşallah boş bir vaktimde çekip eklerim.

Ayrıca herkese teşekkürler hepinizinde araçlarınızı güle güle kullanması dileğiyle.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...