Yiğitcan Coşar 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 (düzenlendi) Tek taraflı egzozlar daha çok hoşuma gidiyor nedense. Ferrari falan hariç tabi Güle güle kullanın 25 Ocak 2011 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 25 Ocak 2011 Yazar Paylaş 25 Ocak 2011 Tek taraflı egzozlar daha çok hoşuma gidiyor nedense. Ferrari falan hariç tabi Güle güle kullanın Gerçekten öyle tek taraflı olunca daha bi karizma oluyor sizinle hemfikirim. Ben sol tarafa egzosu yaptırırken aynı şekilde sağada yaptıracaktım bilmiyorum tek daha karizma geldi abartıda olmasın diye boş geçtim. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Gerçekten öyle tek taraflı olunca daha bi karizma oluyor sizinle hemfikirim. Ben sol tarafa egzosu yaptırırken aynı şekilde sağada yaptıracaktım bilmiyorum tek daha karizma geldi abartıda olmasın diye boş geçtim. Abi oldu ki diğer tarafada yaptırmaya kalkarsan eğer çiftli çiftli olmasın uçları. Öyle 4 tane ağız gerçekten çok abartı oluyor. Ama tek tek olursa güzel olur. Hele aktif olursa her iki tarafta daha güzel olur Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 özel yapım comfort olayını anlamadım hala.özel olan neresi? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 (düzenlendi) Harika bir focus.. Çok beğendim emeğinize elinize sağlık . Eyüp bey egzoz sesini merak ettim. Videonuz yok sanırım birtane çekip bizimle paylaşırmısınız?. Bende kendi egzozuma modifiye düşünüp ustalarıma yaptırtmıştım ve bahsettiğiniz WRC focus sesine az'da olsa benzettim.(Garaj/Modifiye/FocusI/'de bulabilirsiniz videosunu) Sizinkinide merakla bekliyorum 25 Ocak 2011 tarihinde Semih ?zgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 26 Ocak 2011 Yazar Paylaş 26 Ocak 2011 özel yapım comfort olayını anlamadım hala.özel olan neresi? Sonradan yapılmış herşey özel en azından bana göre. Harika bir focus.. Çok beğendim emeğinize elinize sağlık . Eyüp bey egzoz sesini merak ettim. Videonuz yok sanırım birtane çekip bizimle paylaşırmısınız?. Bende kendi egzozuma modifiye düşünüp ustalarıma yaptırtmıştım ve bahsettiğiniz WRC focus sesine az'da olsa benzettim.(Garaj/Modifiye/FocusI/'de bulabilirsiniz videosunu) Sizinkinide merakla bekliyorum İnşallah boş bir vaktimde çekip eklerim. Ayrıca herkese teşekkürler hepinizinde araçlarınızı güle güle kullanması dileğiyle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts