İçeriğe Yönlendir

App Plaka Ve Masrafları

Güray Ünal

Recommended Posts

Güray Ünal

Arkadaşlar app araştırıyorum ön plaka nova arka normal ama yazı boyutları 34 GRY 39 istiyorum 30 liraya basıyorlar ama bunu nasıl onaylatırız trafik şubeye gidip her hangi bi evrak harç vs yatırmamıza gerek var mı...

Bide plakam 34 istanbulda mı onaylatmam lazım illa ki

Syn. yöneticiler forumda arattırdım ama focus I altında bu başlık yoktu ve en son 2008 de açılmış bir konuydu hata yaptıysam şimdiden özür dilerim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Madem konusu açıldı ben de bir ekleme yapayım müsadenizle.

Bu APP plakaları resmi yoldan elde etmek mümkün değil mi? Plaka değişimi sırasında kare mi düz mü diye soruyorlar, ekstra ücreti mukabilinde istediğiniz bir font, punto var mı diye de sorsalar ya? Normali 35 TL.yse APP'si 70 olsun mesela. Olma mı?

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sefa bir ara tanıdık birisine zar zor 150TL ye yaptırdım gibi bir şey söylemişti ama şimdi çok zor diyordu.O kadar kolay olsa normal plakala ile gezene rastlayamayız herhalde.

Yorum bağlantısı
Güray Ünal
Bu fontta bir plakayı onaylatmak biraz zor gibi.

adnan bey bana masrafları ne tutar gibi bi bilgi lazım aslında onaylatmak babam emekli emniyet görevlisi onun statüsünü kullanmayı düşünüyorum

Madem konusu açıldı ben de bir ekleme yapayım müsadenizle.

Bu APP plakaları resmi yoldan elde etmek mümkün değil mi? Plaka değişimi sırasında kare mi düz mü diye soruyorlar, ekstra ücreti mukabilinde istediğiniz bir font, punto var mı diye de sorsalar ya? Normali 35 TL.yse APP'si 70 olsun mesela. Olma mı?

Keşke ama :(

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bunun masrafı plakayı kendiniz istediğiniz fontla yazdırma parasıdır.Trafikte onaylatma işleminde sorun yoksa problemde yok.

Yorum bağlantısı
Güray Ünal
Bunun masrafı plakayı kendiniz istediğiniz fontla yazdırma parasıdır.Trafikte onaylatma işleminde sorun yoksa problemde yok.

eski plakalar teslim yenilerine mühür yani saolasın abi :(

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Eskiden İstanbul'da sedece Kadıköy trafik şubeye kayıtlı araçlar için ve sadece fontları abartılmamış araçlara mühür basıyorlardı,ancak yaklaşık 1 senedir APP plakaya İstanbulda hiç bir şekilde mühür basmıyorlar.

İlla mühürlü app plaka isterim diyenler için tek çare kendi plakanızın siyah boyalarını selülozik tinerle silip çıkartarak,reklamcıda bastıracağınız yeni yazı karakterleriyle yeni plaka oluşturabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
Punto ve fontu biz seçecek olsak plaka tanıma sistemleri nasıl işleyecek onu da düşünmek gerekir.

Plaka tanıma sistemi mi var bir yerde ? :fiuw: Gerçi benim kastettiğim dafont'tan beğenip, flash belleğe yükleyip götürülmesi değildi :( Hani belli bir katalog veya sınırlandırılmış 3-4 değişik yazı tipi demek istedim.

Yorum bağlantısı
Güray Ünal
Eskiden İstanbul'da sedece Kadıköy trafik şubeye kayıtlı araçlar için ve sadece fontları abartılmamış araçlara mühür basıyorlardı,ancak yaklaşık 1 senedir APP plakaya İstanbulda hiç bir şekilde mühür basmıyorlar.

İlla mühürlü app plaka isterim diyenler için tek çare kendi plakanızın siyah boyalarını selülozik tinerle silip çıkartarak,reklamcıda bastıracağınız yeni yazı karakterleriyle yeni plaka oluşturabilirsiniz.

Cem bey ben öne nova istiyorum o yüzden aklımdada app var ikisi olsun diye dedim ikametim avcılarda arabam nereye kayıtlı tam bilmiyorum hangi şube vs ama başka şubeden yapamıyoorum yani :good1: en iyiside sizin dediğiniz gibi pc den çıkartıp plaka üzerine tekrar yazmak

app plakalara muhur vurulmadığı gibi benimki gibi muhursuz olanlara 69 tl ceza kesmeye başladılar

400 tl karşılığı bir rakama bir firma orj muhurlu plaka yapıor ama 400 tl ben rusyadan komple yuksek cc li enjektör mazot pompası ve rail hattı getirdim

:( abi na yapıyon ya :fiuw: 400 liraya ben 2 ay gezerim

Yorum bağlantısı
Güray Ünal
gerek yok orj muhurlu app ye orj plakaları bagajda taşıyorum en fazla 69 tl ceza yazılır oda 15 gun icinde ödersen %25 indirimli ödersin 51 tl kurtulmuş olursun ve app maceran o gunden sonra biter

doğru ama bi kaç araştırma işler daha değişik hale geliyor arkaya normal öne nova düz karakter basıcam ve onaylatıcam sonrası basit :)

Yorum bağlantısı
Güray Ünal
app hiç bir şekilde onaylamıorlar aracına normal plaka bile bastırmak bile bir iş eski plakalarını trafik şube almadan onaylamaz veya kaybolduğuna dair belge olmadan basmaz veya plakalarım eski veya kaza sonucu zai diye ek12 doldurman lazım yenilemek istiyorum dediğinde bile ilk önce senden eski plakarı görmek istior ardından sana ufak bir sevk kağıdı yazıor o sevk kağıdı ile beşiktaş şube arkası veya gayrettepe sube bahcesinde cemiyete bastırtıyor tek muhuru vurdurup teslim alıorsun makbuzu mukabilinde tekrar trafiğine gidip makbuz + eski plakaları verip 2. muhuru vurduruyorsun

abi benim plaka biraz kesilmiş kenarlarından ama ben bu uğraşı babama yaptıramam ancak trafik müşavirine gidip yaptırılırmı sormak lazım

Yorum bağlantısı
Güray Ünal
Arac babanızın ustune ise müşavir vekalet isticek aracın 2 plakayı + ruhsatı sök getir dicek 150 tl para isticek sen kendin yaparsan 55 tl mal oluyor.

Ben askerlik öncesi 2 yıl sigorta acentesi ve trafik müşavirliği açmıştım herşey ezberimde ve EK forumlarını doldurmak icin olivetti lettera 32 daktilomda evde hatıra olarak duruyor 6 sene oldu .

istanbula gidiyimde babama diyeyim bakalım ne dicek

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
2010 a kadar benimde butun araçlarımda muhur vardı app lerde nezaman şu plaka alt dalga şerit hikayesi çıktı ondan sonra işler değişti trafik kesinlikle app basılmış plakaya muhur vurmam dedi

yok can benimkinde dalga şerit hepsi var... bir sorun olmamış öyle dedi arkadaş

Yorum bağlantısı
Sezai Özcan

öyle app orasma ben bugun orjinal plakamın yazıların kalınlastırdım ustunede vernik attım 10 numara oldu polısle orasmaya gerek yok resmini cekiyim ozaman gorursun ona gore karar verirsin bence 10 tl masrafı oluyor

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Vallaha şuan yapan 1 yer var 400 tl diyor eğer muhurlu olarak 120 150 tl arası fiyatlar veren varsa sitede paylaşmalısın %100 Erkut Bencil olma azcıkda sencil ol (off iğrenç Recep ivedik espirisi oldu 02:00 a bu yakışırdı)

valla can yerini inan bilmiyorum arkadaşıma rica ettim oda yaptırdı getirdi eskileride verdim eline gönderdim :) espiriyide kafana takma benimde kodum bozuk :) ( recep ivedik espirilerinde yanlız kalmana gönlüm el vermedi :p )

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Lök
Punto ve fontu biz seçecek olsak plaka tanıma sistemleri nasıl işleyecek onu da düşünmek gerekir.

Ben yazacaktım sen önce davranmışsın.. Bence tek tip olmalı.. Plakada farklı font ve puntolar plaka okumayı güçleştiriyor ve adaletsizliğe sebep olabiliyor.. Hatta bazı plakalarda gördüğüm yapışkanlı çıkarmalar da yasaklanmalı.. ( belki de yasaktır bilemiyorum )

Konuyla ilgisiz ama yazasım geldi.

Geçenlerde Bahçelievler'de yürürken bir araca rastladım plakası 72 YK .. bir şeydi. Adam plakayı silip yerine 72 AK .. bir şey yapmış. Dikkatimi çekmişti. Polisi arayıp bildirdim. Belki birisinin canını yakmışlardır diye..

Yorum bağlantısı
Güray Ünal
Ben yazacaktım sen önce davranmışsın.. Bence tek tip olmalı.. Plakada farklı font ve puntolar plaka okumayı güçleştiriyor ve adaletsizliğe sebep olabiliyor.. Hatta bazı plakalarda gördüğüm yapışkanlı çıkarmalar da yasaklanmalı.. ( belki de yasaktır bilemiyorum )

Geçenlerde Bahçelievler'de yürürken bir araca rastladım plakası 72 YK .. bir şeydi. Adam plakayı silip yerine 72 AK .. bir şey yapmış. Dikkatimi çekmişti. Polisi arayıp bildirdim. Belki birisinin canını yakmışlardır diye..

bu başımıza gelen olaylardan biri yapışkanda yasak plaka üzerinde oynama yapmak yasak ve cezalı ama benim plakaların kenarları kesik o yüzden plakalık takıyorum fazla belli olmasın diye :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

benimde bu şekilde ama plakayı basanlar yanlış basıp sonra düzeltmişler :flowers: doğuştan özürlü benimki :good1:

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İlker Anıl

kesikli fransız app kullanıyorum mühür bastıramadım ama bugüne kadar 1 polis dikkat etti oda ceza yazmadı ne hikmetse :) bizim burda sanayide basıyolardı iki mühürüde ama ben bastıramadan yakalanmışlar mecburen eski plakaları bagajda taşıyorum :)

Yorum bağlantısı
Emin Önal

2 ay olmadı bir arkadaşım bastırmış çift mühürlü app plaka.

sordum "bende bilmiyorum nerde yapıldığını dedi" 170 tl vermiş muameleciye plakalar çift mühürlü gelmiş.

yanlız hangi trafik müdürlülüğü bastığı belli olmasın diye trafik müdürlüğünün kodu gözüken yeri basmamışlar ama bir sorun teşkil etmez demişler.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

2 Sene önce 50'tlye bastırdığım mühürsüz APP plakalarımı sorunsuz bir şekilde iki sene kullandım. Muayneden bile o plakalar ile geçtim. İstanbulda şuanda APP plakaya mühür basan yok. Çift mühürlü dedikleride İstanbul mühür değil dikkat ederseniz büyük mühürün ortasında 34 yazması gerekirken silik bir şekilde başka bir rakam yazıyor ve çift mühürlü deniyor. Bunu her polis bilmiyor ama birde bilenine denk gelirseniz o zaman APP macerası sona ermiş olur. Şu sıralar zaten denetimi çok sıkı tutuyorlar ne olucağı belli bile değil. Yaptırıcaksanız da tek mühürlü bastırın orjinallerinide bagajda taşıyın sonrasında yola devam...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...