Eray Sireli 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 Alalı 1 ayı geçti, resimleri anca ekleyebildim, 2006 model tamamen orijinal, motor, yürüyen vs herşeyiyle çok iyi durumda... Yorum bağlantısı
Murat Küçük 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 Güle güle kullanın. Fiestadan inip C4 e binince bir garip gelmişti. İçeriye giren ses çok az. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 110 beygirliğini 5 ay kadar kullandım motor ve yol sesi çok az ama o kapıları kapatınca gelen ve arka süspansiyon dan gelen ses deli etmişti beni güle güle kullanın allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 21 Ocak 2011 Yazar Paylaş 21 Ocak 2011 (düzenlendi) Hepinize ayrı ayrı teşekür ederim. Güle güle kullanın. Fiestadan inip C4 e binince bir garip gelmişti. İçeriye giren ses çok az. araba 2 dakika çalışsın kaloriferler sıcak üflüyor, fiestada 7-8 km gitmek gerekiyordu, şimdilik en sevdiğim yanı bu, ileride nasıl olur bakacaz 21 Ocak 2011 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Sireli 21 Ocak 2011 Yazar Paylaş 21 Ocak 2011 bu ortası dönmeyen tek direksiyon citroen de mi var mı acaba. çok garip nasıl hissediyorsunuz direksiyon dönmüyor muş gibi oluyor mu Evet tek bunda var, alışması çok kolay aslında dönmemesi daha iyi en azından cruize kontrol tuşlarıi teyp tuşları falan dönüp sürekli yer değiştirmiyor hep aynı yerdeler 110 beygirliğini 5 ay kadar kullandım motor ve yol sesi çok az ama o kapıları kapatınca gelen ve arka süspansiyon dan gelen ses deli etmişti beni güle güle kullanın allah kaza bela vermesin. Kapıları hallettim, fitilin içine elektrik kablosu kılıfları var yumuşak silikonumsu birşey ondan geçirdim, arka süspansiyondan bozuk yolda bazı tıkırtılar geliyor evet ama iç mekanı güzel, o açığı kapatıyor Yorum bağlantısı
Eray Sireli 21 Ocak 2011 Yazar Paylaş 21 Ocak 2011 direksiyonu çevirriken eliniz de dönüyor .sonuçta gene aynı şey değil mi? bu da güzel mantık boşver hocam bazısı döner bazısı dönmez, bize keyfini çıkartmak kalıyor Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 (düzenlendi) Tekrar hayırlı olsun Aradığınız kaplaklar şart Bana göre o kapaklar bu arabaya gerçekten yakışıyor 21 Ocak 2011 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 Hayırlı olsun, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Eray Sireli 21 Ocak 2011 Yazar Paylaş 21 Ocak 2011 Tekrar hayırlı olsun Aradığınız kaplaklar şart Bana göre o kapaklar bu arabaya gerçekten yakışıyor sesini çıkartma, 18" jant alacam ama zaten borç harçla aldım Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 sende nayloncu olmuşsun. hayırlı uğurlu olsun.iyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız binmen dileğiyle. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 Çok güzel maaşallah. Allah güle güle binmek nasip etsin. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 sesini çıkartma, 18" jant alacam ama zaten borç harçla aldım Tamam sustum ama başka bir soru sormak kaydıyla 110bg'likden ne farkı var sadece yazılım mı ? Yorum bağlantısı
Eray Sireli 21 Ocak 2011 Yazar Paylaş 21 Ocak 2011 (düzenlendi) başlıkta markayı eksik yazmışsınız. ford gbi kolay bir ismi yok."kokulandırma sistemi varmış nedir acaba o. bir yere parfüm şisesi takıyorsunuz oradan arabanın içine mi sıkıyor zamanla. Neresi eksik acaba? kastettiğiniz e harfinin üzerindeki noktalarsa, benim alfabemde o harfler yok, böyle anlaşılıyorsa problem yok. kokulandırma sistemi, aracın göğsünde havalandırmanın yanında bir bölüm var, oraya kendi parfüm tüpleri var ondan takıyorsunuz, sıkma olayı yok,güzel koku oradan arabaya yayılıyor. Tamam sustum ama başka bir soru sormak kaydıyla 110bg'likden ne farkı var sadece yazılım mı ? dijital klima, teybin ve klimanın etrafı gri renkte, sis farı, çelik jant, cam tavan opsiyonu olanıda var, asr var bildiğim kadarıyla. güle güle kullanın.Tavsiye eder misiniz? Temizini bulursanız ederim, ben çok memnunum, hor kullanılmışlarda özellikle arka bölümden çok ses geliyor. Çevremdeki herkes önyargılardan dolayı almama sıcak bakmadı ama aldıktan sonra görüşleri değişti, elinize geçerse bir kullanın... 21 Ocak 2011 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 dijital klima, teybin ve klimanın etrafı gri renkte, sis farı, çelik jant, cam tavan opsiyonu olanıda var, asr var bildiğim kadarıyla. Aslında sadece motoru kastedmiştim Yorum bağlantısı
M.Eray Özer 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın petrolde pekel petrol sanırım Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 hayırlı olsun güle güle kullanın ama; bilmiyorum ama en az 25-30.000 lira verip de arka kapıların manuel yapılmış olmasına hasta oluyorum Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Hayırlı olsun güle güle kullanın.Araç alma zamanım gelinde ilk bakacağım araba o yüzden merak ediyorum genel olarak düşüncelerinizi aktarabilirmisiniz? Yorum bağlantısı
Bedri Baki 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Hayırlı olsun güle güle kullanın C4 nasıl bilmiyorum ama C5'ler güzel Yorum bağlantısı
Recommended Posts