Ali Çukur 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Acemice Paintte boyadım bi tarafını sizce nasıl olur beyaz olsa? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Bence boyatma abi. Spor hava gider tamamen... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 beyaza değilde carbon kaplatılabiliyosa daha şık durur gibi geliyor bana ali abi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Kontras iyidir... Bence siyah kalmalı... Focus zamanımda denemiştim.. Sonra sadece çevresini boyamıştım... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 bence beyaz boyalı hali daha iyi olur diye düşünüyorum.beyazsa ve gride siyah plastikler çok kaba duruyor.yada renk olarak siyah duracaksa carbon olabilir.bayrak kırmızıyıda seçenekler arasına alın derim. Yorum bağlantısı
Onur Korhan Göytan 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 oktay beye katılıyorum bayrak kırmızı konusunda, ortadaki çıtayı sadece kırmızı kaplatabilirsiniz http://www.facebook.com/photo.php?fbid=495...25.367360459725 çok hoş bir görüntü ortaya çıkartır Yorum bağlantısı
Ali Çukur 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 Bence boyatma abi. Spor hava gider tamamen... Sanki siyah fiestalar daha spor duruyor. Bu arası sanki kaput uzatma gibi duruyor onun için beyaz düşündüm. beyaza değilde carbon kaplatılabiliyosa daha şık durur gibi geliyor bana ali abi... Arka difüzörü karbon kaplatıp beyaz ile karbon kaplanan yere de kırmızı bant çektireceğim de panjur için hiç düşünmedim karbonu... Kontras iyidir... Bence siyah kalmalı... Focus zamanımda denemiştim.. Sonra sadece çevresini boyamıştım... Haklısın Mehmet abi de kontrastı ön tamponda düşünüyorum bu aradaki siyah parça bana eski doğanımı hatırlatıyor bence beyaz boyalı hali daha iyi olur diye düşünüyorum.beyazsa ve gride siyah plastikler çok kaba duruyor.yada renk olarak siyah duracaksa carbon olabilir.bayrak kırmızıyıda seçenekler arasına alın derim. Haklısınız bi beyazı deneyeceğim fotoshopla vs ile... ama bayrak kırmızı çok iddalı olur ben sade güzellikten yanayım oktay beye katılıyorum bayrak kırmızı konusunda, ortadaki çıtayı sadece kırmızı kaplatabilirsiniz Onur Bey resideki Golf baştan sona modifiyeli ona süper gitmiş ama fiestada sırıtır mı diye düşünüyorum. Neyse bi fotoshop ile beyaz, karbon yapıp bi bakmak lazım. Bu arada var mı fotoshop konusunda uzman bi arkadaş? Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Bende karbon bu hafta vakit bulursam kaplatcam Yorum bağlantısı
Ali Çukur 25 Ocak 2011 Yazar Paylaş 25 Ocak 2011 Dün uygulamayı yapacak usta ile görüştüm arka difüzörü, ön panjuru ve ön tamponun ortasını simetrik olarak karbonla kaplayacağız... Uygulama için yağmursuz bi gün bekliyoruz... Photoshop konusunda yardım edecek arkadaş var mı? Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Dün uygulamayı yapacak usta ile görüştüm arka difüzörü, ön panjuru ve ön tamponun ortasını simetrik olarak karbonla kaplayacağız...Uygulama için yağmursuz bi gün bekliyoruz... Photoshop konusunda yardım edecek arkadaş var mı? ali fiyatı ne tutuyor senin otarafta bu yapcakların Yorum bağlantısı
Ali Çukur 26 Ocak 2011 Yazar Paylaş 26 Ocak 2011 ali fiyatı ne tutuyor senin otarafta bu yapcakların Fiyat konuşmadık henüz. Amcamınoğlu kaportacı onun bi arkadaşı kaplayacak fiyatta bi güzellik yaparlar diye düşünüyorum Yaptırdıktan sonra paylaşırım fiyat bilgilerini... Hayırlısı olsun aracınızda ufak değişiklikler sizi diğer fiestalardan ayıracaktır. Teşekkür ederim Can Bey Aracım zaten diğer fiestalardan farklı Kalbini GTL ile besliyorum Bakalım aklımda bi kaç uygulama var sonuç ne olacak Dün Fiestam için Mügen marka ön arka cam rüzgarlığı sipariş ettim... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 26 Ocak 2011 Yazar Paylaş 26 Ocak 2011 Bencede boyatmayın hiç güzel durmaz..Carbona gerek yok çok kavisli olduğu için zamanla kalkma yapar oval yerleri.. Difizörü mü diyorsunuz? Uygulama yapacak kişi garantisini verdi kalkmaz diye... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 31 Ocak 2011 Yazar Paylaş 31 Ocak 2011 Arkadaşlar cam rüzgarlıklarım geldi montajını yaptırdım. Resimleri: 1 Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Ali arkadasşım çok güzel olmuş hayırlı olsun onlar yapışkanlı herhalde sağlam oluyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Çukur 1 Şubat 2011 Yazar Paylaş 1 Şubat 2011 Evet Sezai Bey yapışkanlı. 3M yazıyordu bantta montajını yaparken de biraz ısıttık sağlam duruyor şimdilik... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 Arkadaşlar "Beyaz" 'ımda yaptığım son değişikliklerin fotoları: Karbon kaplı kırmızı fosforlu difüzör: Fosforlu ön Panjur: Park sensörünün ekranı, Hemen dikiz aynasının üzerindeki boşluğa monte ettik: Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Ali bey Çok güzel olmuş çok yakışmış kaça mal oldu burda bir kaç yere gittim plastikten atar dediler beyazada daha iyi durmuş emeğin boş olmamış Yorum bağlantısı
Emir Günden 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Bende z tech on arka cam rüzgarlığı aldım ama benimde pek hoşuma gitmedi boyut olarak tam kapılarla eş değer değil ama ayrı bi hava kattığı kesin cam rüzgarlığının Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 "Fiesta S" ön tamponu beyaz boyanmış hali. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Difüzör çok hoş olmuş maşallah kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Ön tamponun orta kısmındaki şekiller biraz karışık ve arka tarafı karanlık. Karanlık zemin üzerinde açık o şekiller karışık bir görüntü yaratmış. Bence o kısım daha koyu renkli olmalı. Anca o şekilde sadecelik yakalanabilir. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 ali bey cok guzel olmus cook yakısmıs kaca mal oldu burda bi kac yere gittim plastikten atar dediler beyazada daha iyi durmus emeyin bos olmamis Teşekkür ederim Sezai Bey, Bana da birkaç kişi öyle demişti ama benden önce uygulamayı yaptıran başka bi arkadaşla konuştum ve ikna oldum. Şimdilik sorun yok. Uygulamayı samimi olduğum birisi yaptı ben de yardım ettim sadece masrafını aldı 100TL. Zaten amcamınoğlu parksensörü için difizörü sökmüştü yani sök tak uğraşmadı yapan kişi. bende z tech on arka cam ruzgarlıgı aldım ama benimde pek hosuma gitmedi boyut olarak tam kapılarla es deger deil ama ayrı bi hava kattıgı kesin cam ruzgarlıgının Haklısınız Emir Bey farklı bi hava katıyor. Yalnız ben Mügen model diye aldım pek ebat sorunu olmadı hoş durdu... "Fiesta S" ön tamponu beyaz boyanmış hali. İlker Bey, Ben sadece ford ambleminin kenarındaki çıtaları düşünmüştüm boyamayı. Burada gri renk bi fiestayı bu şekilde ve arka difüzörü boyadılar benim gözüme çok itici geldi ama iki kapıya güzel gitmiş. Ben şimdilik ön panjura kırmızı ince fosfor çektirdim. İlerleyen günde ön tampon eteğinin orta kısmınıda yukarıdaki kesime uygun olarak karbon fiber kaplatacağım... Difüzör çok hoş olmuş maşallah kazasız belasız... Teşekkür ederim Melih Bey. Ön tamponun orta kısmındaki şekiller biraz karışık ve arka tarafı karanlık. Karanlık zemin üzerinde açık o şekiller karışık bir görüntü yaratmış. Bence o kısım daha koyu renkli olmalı. Anca o şekilde sadecelik yakalanabilir. Haklısınız Ayhan Bey katılıyorum... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 Dün çektiğim fotolar net çıkmamış yenilerini ekliyorum: 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 (düzenlendi) harika olmuş... 4 Şubat 2011 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts