İçeriğe Yönlendir

Focus I Far Karartma Modifiyem

Semih İzgi

Recommended Posts

Mehmet Jeyan

İyi ve anlaşılabilirliği dozunda bir çalışma olmuş. Çalışmandan çok ayrıntılı resimler çekmen çok iyi.. Ellerine sağlık güzel olmuş. Oktay bey, dediğiniz ledler nasıl döşenebilir işaretlediğiniz yere? Açıklamayı acemi bir modsevere yapar gibi yazarsanız sevinirim.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

güzel olmuş güle güle kullan,keşke açmışken bi-xenon modifikasyonu yapsaydın..

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

elinize sağlık baya uğraşmışsınız ortaya güzel sonuç çıkmış ayrıntılı resim çekmenizde güzel olmuş,uyguluma yapacak arkadalar için örnek olur ..

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Tek kelime ile harika olmuş, elinize sağlık. Resimlerle zaten en ince ayrıntısına kadar anlatmışsınız tebrikler. Çok emek harcamışsınız.

Bedri abi teşekkür ederim :good1:

elinize emeğinize sağlık harika olmuş iyi günlerde kullanın... :D

Çok sağolun Erkut hocam

gayet güzel çalışma olmuş.elinize sağlık.resimli anlatımda her şeyi anlatıoyor. :good1: kırmızı şerit gibi boyayı sevmedim.ama fazlada çarpıcı olmamış.aslında bu far çerçevesine çok iyi gündüz farı yapılabilir.resimde işaretlediğim yere verdiğim linklerdeki ledlerden uyğulanırsa iyi bir ışık seviyesi ile gündüz farı olabilir.

http://ledstok.com/product.php?id_product=93

http://ledstok.com/product.php?id_product=33

Oktay abi güzel gündüz farı planlarım vardı. fakat ledlerde oluşabilecek olası bir arıza beni korkuttu. Birazda miskinliğime geldi yapmadım. İşaretlediğinz yerlere komple gündüz farı veya komple kırmızı şerit hoş olabilirdi :good1: Beğenmenize sevindim. İlerleyen aylarda belki yeniden söker gündüz farı yaparım

İyi ve anlaşılabilirliği dozunda bir çalışma olmuş. Çalışmandan çok ayrıntılı resimler çekmen çok iyi.. Ellerine sağlık güzel olmuş. Oktay bey, dediğiniz ledler nasıl döşenebilir işaretlediğiniz yere? Açıklamayı acemi bir modsevere yapar gibi yazarsanız sevinirim.. :unknw:

Beğenmenize sevindim Mehmet bey. Umarım resimler işe yarar :).

güzel olmuş güle güle kullan,keşke açmışken bi-xenon modifikasyonu yapsaydın..

xenon veya bi-xenon lar bütçeme çok uygun değiller. Üstelik sadece h4 ampul kullanan sistemlerde işi dahada zor. Olsa eminim güzel olurdu. :) teşekkürler.

elinize sağlık baya uğraşmışsınız ortaya güzel sonuç çıkmış ayrıntılı resim çekmenizde güzel olmuş,uyguluma yapacak arkadalar için örnek olur ..

Beğenmenize sevindim Eren hocam. İncir çekirdeğinin hacmine şuncağazcık katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
İyi ve anlaşılabilirliği dozunda bir çalışma olmuş. Çalışmandan çok ayrıntılı resimler çekmen çok iyi.. Ellerine sağlık güzel olmuş. Oktay bey, dediğiniz ledler nasıl döşenebilir işaretlediğiniz yere? Açıklamayı acemi bir modsevere yapar gibi yazarsanız sevinirim.. ;)

kısaca:resimde işaretlediğim bölümler 4 veya 5 er milimetre aralık ile led sığacak şekilde delinerek ledler yerleştirilebilir.resimdeki gibi ama ledler kırmızı değil beyaz olacak. :mangal: led bağlantısı hk.gecegörüşü forumunda detaylı çalışmalar mevcut.isterseniz benim çalışmalarımıda inceleyip fikir edinebilirsiniz.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/Arac-ci-Ay...rn-t189656.html

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Geçmiş olsun. Önemli birşey yok o zaman, Allah beterinden korusun.

Ne kadar tecrübe olursa olsun olabiliyor böyle şeyler. Basireti bağlanmak derler ya öyle birşey.

Teşekkür ederim Ahmet abi,çevremdekiler nazarlığın olsun diyerek teselli ettiler.. Sizi Önümüzdeki haftalar içinde gerçekleşecek olan Kayseri buluşmasında görebilecekmiyiz acaba? :good1:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Düşünmedim değil, ama hesap ettim de çok zor. :unsure: Çok farklı çalışma saatlerim var ve hafta sonu istirahati benzeri bir boşluğum yok, hergün çalışıyorum. O yüzden de gelemeyeceğim maalesef. :elveda:

Üzüldüm Ahmet abi. Sağlık olsun. Başka buluşmaya artık.

:nazar: Çok güzel olmuş.

Çok teşekkürler hocam sağolun :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Ellerine kollarına sağlık, güzel emek sarfedilmiş,sonucuda güzel olunca değmiş. iyi günlerde kullan.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Ellerine kollarına sağlık, güzel emek sarfedilmiş,sonucuda güzel olunca değmiş. iyi günlerde kullan.

Teşekkürler Lokman abi beğenmenize sevindim.

Bu arada bir detayı daha belirtmek isterim. Karartma yapılan farlar aracın orjinal farları değildir. Depo marka çıkma 2 far alınıp yapılmıştır. Orjinaller dolapda duruyor. Hem orjinale yapılsa yazık olurdu iyikide yapmadım.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Kaç para o depo farlar :flowers:

Çiftine 80 verdim :unsure: Birerde far motoru istiyorlar. Alsammı almasammı kararsızım.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Teşekkürler Lokman abi beğenmenize sevindim.

Bu arada bir detayı daha belirtmek isterim. Karartma yapılan farlar aracın orjinal farları değildir. Depo marka çıkma 2 far alınıp yapılmıştır. Orjinaller dolapda duruyor. Hem orjinale yapılsa yazık olurdu iyikide yapmadım.

80 mi :unsure: yeni değil mi?

Çıkma parçaymış Mustafa :flowers:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Sis farı şart :rofl:

Sis varları kutuda bekliyor ampulleriyle. Arka kapak arıyorum duy diyorlar sanırım, su geçirmemesi için. :nazar:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

körük takmıştı bizim parçacı. izalasoynun güzel yapınca orjinal kapağa gerek kalmıyor.

Duy yok zaten. iki tane pin mi derler ondan var biri sis farının bacağına diğeri ampule bağlanıyor.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

güzel olmuş. :rofl: far çerçevesi araç renğine boyansa çokmu abartı olur?sanki güzel olur gibime geliyor. :nazar:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
güzel olmuş. :good1: far çerçevesi araç renğine boyansa çokmu abartı olur?sanki güzel olur gibime geliyor. :unsure2:

Gözümde canlandırdımda, garip olur vallahi Oktay abi. Abartı olmazda, siyahın daha bi albenisi var. :) Çok merak edersek yaparız abi bizde bu kadro oldukdan sonra, sıfırdan araba bile yaparız. :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Çok farklı çalışma saatlerim

:) , Ahmet kardeş senin meslek nedir ? Nasıl bir MEMURSUN ?

hafta sonu istirahati benzeri bir boşluğum yok, hergün çalışıyorum.

Hayda, ben şimdi, iyice kuşkulandım :good1:

Semih kardeşim, eline sağlık, orjinal gibi olmuş. Güle güle kullan.

Beğenmenize sevindim Metmet abi. Kayseri toplantısında canlı canlı görmeniz dileğim ile...

Metmet Özyürek Abi :unsure2: Benim modlarımı hiç beğenmiyorsun :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Semih kardeşim, eline sağlık, orjinal gibi olmuş. Güle güle kullan.

Ahmet abi bulaşmak istemeyeceğimiz işlerde bu kesin. En iyisi fazla kurcalamamak :) Saygılar Ahmet abiye :p

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Ali abi :good1:

Mehmet abi yorum yazsın diye özel mesajlarla çok taciz ettim. Ya üyeliğimi silecekdi ya yorum yapacaktı.... :good1:

26012011456.jpg

26012011457.jpg

26012011462.jpg

hafif ışıkla oynadım. :)

Çok güzel işçilik, çok güzel sonuç, çok güzel bir araba. :good1:

Maşallah, Allah nazarlardan korusun. :unsure2:

Çok sağolun abi :good1:

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Bir çalışma ancak bu kadar güzel anlatılır.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Bir çalışma ancak bu kadar güzel anlatılır.

Teveccühünüz Engin abi, teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...