İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam!

Guest Aydan Tambay

Recommended Posts

Ali Elöver
Çok şükür Rabbime böyle bir arabaya binmeyi nasip etti. Onu demiyorum ben, Aydan Bey'in aracının ilandaki fiyatına bak bir de benim Mondeo'nun fiyatına bak. Sen demiyor musun senin arabaya gariban Ferrarisi diye (hiç alakası da yok ya neyse :unknw: ) bizimkisi de gariban Mercedesi işte n'apalım. :D

Maşallah, dahada binesin sağlıkla. Evet Aydan Bey'in fiyata bakınca maalesef senin galericiye ne kadar çok para kaptırdığı anlıyorum.

Keşke her müşteri sen gibi olsa, hemen galericiliğe başlarım. Milyoner olurum 1 senede :unknw:

Gariban Maseratisi , ama sadece önden görünüşte.

Zaten ilk olarak Maseratinin minik sınıf için yaptırdığı bir arabaydı GP :fiuw: . Sonra Maserati bu sınıfa girmekten vazgeçti ve kasa Fiat tarafından GP diye üretime geçti. Aslında Maserati olması için çizildi, dizayn edildi motor yapıldı T-Jet :seytan:

3704775004_ccc09163d1.jpg

Evet 3xx ile gidiyorlardı fren yaptılar 2xx'e düştüler. Tabi 120 bg'lik konserve tenekesine binerken bunları anlamak zor geliyordur sana, ama bizim sınıfta bu işler böyle. :i-ih: Gerçek arabalar böyle gidiyorlar, :D Aydan Bey de ileride anlatır deneyimlerini. :good1:

Evet dimi 5.20 de hep üçyüz keme yapar zaten :spiteful: Bence senin kadran bozuk, fazladan 100 km gözteriyor :i-ih: Aslında sen 200 değil 100 km gidiyorsun o an

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Aslında Maserati olması için çizildi, dizayn edildi motor yapıldı T-Jet :D

Fiat pazarlamacaları nasıl satmayı başardı diyordum, lafontendenmasallar :good1: , :unsure2: Neyse konumuz otomobilller.

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay
(düzenlendi)

daha önce focus 1 vardı. canımdan bezdirdi.

ama ben bu kadar fark olacağını hiç düşünmemiştim.

focus la 140 km/h ile giderken direksiyona sıkı sıkı yapışıyordum.

bunda 180 km/h yaptım, sanki 120 ile gidiyorsun.

focus ta en sinir bozucu şey, rampada çok çabuk devirden düşmesi idi.

pozantı rampası çok yorucu oluyordu.

kısaca; çok acayip bişey bu yahu! :unsure2:

Neyse muhabbet tatlı ama Aydan Bey'den konusunu bulandırdığımız için azar yemeyelim diye uzatmıyorum. Yoksa geyik tarafımdayım bugün, geldikçe geliyor mübarek.

:D

Rica ederim Ahmet Bey! zira bu formu ben bunun için seviyorum. Geyik olmasa, hayat çekilir mi?

tarihinde Aydan Tambay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu
Aman Aydan Bey sakın ha, böyle şeyler yazmayın hayatınızın hatasını yaparsınız. :DTecrübe ile sabit. :good1:

Akşam akşam iyi güldürdün beni abi ya,hay yaşa :unsure2:

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın. bambaşka bir makine bu.

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay
Bu daha başlangıç Aydan Bey. :crazy:

Aracınız Focus ile kıyaslanmaz, sınıf farkı var aralarında.

Vergi zamanı geldi mi ahh ben ne yaptım diyorsunuz ama uzun yola çıktığınızda iyi ki almışım diyorsunuz.

Accord ve Mondeo benim gözümde kendisinden daha pahalı araçlardan çok da farklı olmayan araçlar. Çok iyi bir tercih yapmışsınız. :good1:

Yalnız LPG'yi taktırmak tüketimi düşürmek için yeterli değil söyleyim. Aracın gücüne kanıp da ayağınıza hakim olamazsanız benim gibi 150 Km'de bir bitirirsiniz gazı. Böyle arabalarda nefsine söz geçirmesi gerekiyor insanın. :pilot:

Aman Aydan Bey sakın ha, böyle şeyler yazmayın hayatınızın hatasını yaparsınız. :s Tecrübe ile sabit. :p

:rofl: gülü seven, dikenine katlanır.

bu arada arabayı Adana dan aldım. servis te ekspertiz raporu çıkartırken, servis yetkilileri" kesinlikle lpg takdırmayın" dedi. dedi de, bu yakıt sarfiyatı belimi büker. 20 bin de subapa ayarı yaptırmam gerekirmiş, lpg takılınca.

Hayırlı olsun.

teşekkür ederim.

hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın. bambaşka bir makine bu.

teşekkür ederim, arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Selim Çevirme

Çok beğendiğim bir araba... Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

hayırlı ve uğurlu olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlısı olsun , güzel seçim yapmışsınız . 2003 2.0 lt si bende vardı , çok memnundum ev almasam satacağım yoktu . En az 5 sene binerdim , sorunsuz ve hacmine göre cimri bir araç seçimi yapmışsınız . İleride gene düşünmeden alacağım tek arabadır Accord ...

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay

teşekkür ederim hepinize.

senede yapacağım taş çatlasa, 15.000 km. hadi bilemedin 20 bin olsun.

takdırmasam mı acaba?

Çok beğendiğim bir araba... Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

daha iyisi sizlere olsun inşallah

hayırlı ve uğurlu olsun.

teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun , güzel seçim yapmışsınız . 2003 2.0 lt si bende vardı , çok memnundum ev almasam satacağım yoktu . En az 5 sene binerdim , sorunsuz ve hacmine göre cimri bir araç seçimi yapmışsınız . İleride gene düşünmeden alacağım tek arabadır Accord ...

Aslında gönlümden geçen makyajlı 2.0 olanıydı.

ama çok pahalı. bende çok uzun süre binmeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Recep Ali Tellioğlu
2004 model Honda Accord 2,4.

152 bin de, kaza darbe yok. servis kayıtlı.

Focus la takas ettik.

Lpg yok, hiç takılmamış.

Hava birkaç gündür yağışlı, resim çekemedim.

Yakında fotolarını ekleyecem.

Bu arada, uzun yol yakıt testi yaptım.

0,385 krş/km yaktı. Ortalama hız 140-160 km arası.

Yani 100 km de 9,5 lt ye denk geliyor.

Hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay
Şehir içi kullanımınız çok olmayacaksa taktırmasanız da olur. Biraz kullanın isterseniz sonra karar verin, en azından kararınız içinize siner.

Haklısınız. sizin dediğiniz gibi yapacam.

Focus ta lpg den dolayı bayağı sıkıntı olmuştu. ustası çok iyi olmasına rağmen.

bakalım, hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Bu daha başlangıç Aydan Bey. :)

Aracınız Focus ile kıyaslanmaz, sınıf farkı var aralarında.

Vergi zamanı geldi mi ahh ben ne yaptım diyorsunuz ama uzun yola çıktığınızda iyi ki almışım diyorsunuz.

Accord ve Mondeo benim gözümde kendisinden daha pahalı araçlardan çok da farklı olmayan araçlar. Çok iyi bir tercih yapmışsınız. :good1:

Yalnız LPG'yi taktırmak tüketimi düşürmek için yeterli değil söyleyim. Aracın gücüne kanıp da ayağınıza hakim olamazsanız benim gibi 150 Km'de bir bitirirsiniz gazı. Böyle arabalarda nefsine söz geçirmesi gerekiyor insanın. :D

Aman Aydan Bey sakın ha, böyle şeyler yazmayın hayatınızın hatasını yaparsınız. :) Tecrübe ile sabit. :(

Hayırlı uğurlu olsun. Ahmet Beyin dediği gibi bu tür araçlara binince biraz nefsimize söz geçirmemiz lazım yoksa varya benzincilerle(LPG istasyonlarıyla) ortak oluruz. Şimdi aracın yakıtını 15-16 lt düşürdüm. 20 lt kadar çıkıyordu. Güzel araç güle güle binin.

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir
:D Güle güle binin, çok güzel. Mtv indirimi uygulanıyordur herhalde buna.
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan..

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Çok daha iyisi sizlerin olsun inşallah.

Çok daha iyisi bende var zaten: Focus.. :D

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Aydan Bey öncelikle aracınız hayırlı olsun :crazy:

Çok agresif bir araç almışsınız. :f1:

Sizle Accord hakkındaki bi anımı paylaşayım: :s

Geçen yaz İzmir - Aydın otobanında 119 km hızla giderken 2 tane BMW 5.xx arkadan sıkıştırıp bi hayli beni rahatsız etmişti orta şerite geçip 5.20 olduklarını görünce Mercedesi (E220 CDI) bi test etmek istedim 3-5km sonra ikisini de dikiz aynamda dizip dalga geçtim bana en fazla 60-70mt yaklaşabiliyorlardı :rallici: , yaklaşık otoban hız limiti X 2 ile giderken. Baktım BMW ler orta şerite geçiyor ben sol şeritte kalmaya devam ettim bir de baktım arka tamponda bir Accord :koskos: 1-2 dk arka tampondan ayrılmadı sağ sinyali verip orta şerite geçtim hızımı azalttım baktım Accord 2.4 benzinli içimden "Bu kadar yeter" dedim :yildizlar:

Fakat BMW ler akıllanmamış gibi Accordu kovalıyorlardı tahminim anca 150-200 mt den takip etmişlerdir :wub:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
daha önce focus 1 vardı. canımdan bezdirdi.

ama ben bu kadar fark olacağını hiç düşünmemiştim.

focus la 140 km/h ile giderken direksiyona sıkı sıkı yapışıyordum.

bunda 180 km/h yaptım, sanki 120 ile gidiyorsun.

Hayırlı olsun.. güle güle kullanın...

Bu iki aracı kıyaslamak kedi ile aslanı kıyaslamaktır..

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay
Hayırlı uğurlu olsun. Ahmet Beyin dediği gibi bu tür araçlara binince biraz nefsimize söz geçirmemiz lazım yoksa varya benzincilerle(LPG istasyonlarıyla) ortak oluruz. Şimdi aracın yakıtını 15-16 lt düşürdüm. 20 lt kadar çıkıyordu. Güzel araç güle güle binin.

teşekkür ederim. 1,5-2 ayda bir biniyorum. lpg taktıracaz. bakalım ne olacak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...