İçeriğe Yönlendir

Mk2 Mondeo 2.0 Ghİa

Ali ihsan Ergin

Recommended Posts

Ali ihsan Ergin
(düzenlendi)

Yeniden Aşık Oldum.119000 km. Son derece temiz.Teleflex lpg.

img0906y.jpg

img0909e.jpg

img0910f.jpg

img0911sy.jpg

img0917yk.jpg

img0919f.jpg

img0920aq.jpg

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali ihsan Ergin

Sağolun, inanın heyecandan, mutluluktan 10 gündür uyuyamıyorum, altın bulsam bu kadar sevinmezdim.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun. :D Plakanın güzelliği de renk katmış.

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

:) maşallah, araba-renk-plaka hepsi çok güzel.

kazasız belasız binin hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

maşallah hem mondeo, hem ghia, hem 2000 model, hem de teleflex lpgli daha ne olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Çok güzel aracınız var kıymetini bilin :lol: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Misafir

hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin, benim iki buçuk yıl oldu, halaa çok seviyorum arabamı, eminim sizde hiç sıkılmazsınız mondeo dan.

Yorum bağlantısı
Ali ihsan Ergin

Sağolun, aynısının otomatiği var dı, sattım. Düz vitesi çok sevdiğim için Mavi Boncuğumu aldım, büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha otomatik mi tövbeler olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Maşallah maşallah allah nazardan saklasın.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Otomatik vites benimde tercihim değildir. Aracınız çok güzel :) kazasız belasız en güzel günlerde kullanmanız nasip olsun.

Rengine bayıldım,arka spoylerde çok hoş. Umarım Mehmet Özyürek'de birtane edinir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

Güle güle kullanın. Arkadaşların belirttiği gibi rengi ve plakası çok güzel.

Yorum bağlantısı
Ali ihsan Ergin
Otomatik vites benimde tercihim değildir. Aracınız çok güzel :) kazasız belasız en güzel günlerde kullanmanız nasip olsun.

Rengine bayıldım,arka spoylerde çok hoş. Umarım Mehmet Özyürek'de birtane edinir.

Ben bir yer biliyorum, orjınal spoyler var kazalı bir arabanın üzerinde. Olur mu bilmem ama araba MK2 2.5 V6 OV. Fotoğrafını çektim ama şu anda yükleyemiyorum.

Yorum bağlantısı
:good1: Renk harkulade.İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız binmeniz dileğiyle. :):flowers: Bu renğe bu plaka yakışmamış. :angry::)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...