Ümit Akkaya 2 Mart 2011 Paylaş 2 Mart 2011 Uzun süren araştırma inceleme, test sürüşü ve tavsiye sürecinin ardınından nihai kararım yine Focus oldu, lakin bu defa hatcback. Aracı bu akşam teslim aldım. İlk 10 dakikam zorluydu otomatik vitese alışma babında. Lakin şu an güzel şeymiş şu otomatik vites diyorum. İlk iş alaşım jant, Armster kolçak, park sensörü(belki kameralı), ve bir ihtimal orjinal alarm modülü düşünüyorum. Birkaç gün içinde inşallah fotoğrafları çekip yayınlayacağım. Hakkımızda hayırlı olur inşallah. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2011 Paylaş 2 Mart 2011 Hayırlı olsun yeni aracınız.. Profil bilgilerinizi de düzenlemeyi unutmayın.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Mart 2011 Paylaş 2 Mart 2011 Hayırlı olsun otomatik arabanın zevkine varmışsınız İlk otomatik kullanmaya başladığımda elime bilerek kalem malem tarzı birşeyler alıyordum. Yoksa vites aramaktan yoruluyordu kolum Tavsiyemdir Yorum bağlantısı
Semih İzgi 2 Mart 2011 Paylaş 2 Mart 2011 Güzel haber,kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun Resimleri bekliyoruz Ümit hocam Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Hayırlı olsun.Allah kaza,bela vermesin.iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Ümit Bey , hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 iyi günlerde sorunsuz kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 hayırlı olsun.. keyifli sürüşler. Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 13 Mart 2011 Yazar Paylaş 13 Mart 2011 Sonunda fırsat bulup aracın fotoğraflarını çekebildim. Aracı bayiden almadan önce ilk iş jantları alaşım jantlarla değiştirdim. Arsmter kolçak sipariş vermiştim geldi, serviste park sensörü takılırken takılacak. Lakin alarm ve kılıf konusunda kararsızım. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kaça aldınız aracı Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 13 Mart 2011 Yazar Paylaş 13 Mart 2011 Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kaça aldınız aracı Sağolun. İlavelerle 34,5 gibi maliyeti oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts