İçeriğe Yönlendir

En Ufak Karda Araba Geziyor

Serkan Dönmez

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Göstergede lambası vardır, basınca yanar, devre dışı kalmıştır o an, kontağı kaapatıp açınca direkt devrededir.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

vites çerçevesin ve kontaği 2 konuma getirince hani gösterge ışıkları yanıyor ya o anki görüntünün resmini koyun esp var mı yok mu anlayalım :D bir ara ben espli vites çerçevesi alıp lpg bağlıcaktım anahtarına :mangal: benden evvel biri öyle bir şey mi yaptı acaba. :) yani o tuş esp için mi öğrenmek lazım. eğer araç patinaja düşünce esp lambası göstergede yanıp sönmüyorsa esp yoktur o araçta

Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez
vites çerçevesin ve kontaği 2 konuma getirince hani gösterge ışıkları yanıyor ya o anki görüntünün resmini koyun esp var mı yok mu anlayalım :) bir ara ben espli vites çerçevesi alıp lpg bağlıcaktım anahtarına :) benden evvel biri öyle bir şey mi yaptı acaba. :) yani o tuş esp için mi öğrenmek lazım. eğer araç patinaja düşünce esp lambası göstergede yanıp sönmüyorsa esp yoktur o araçta

araç ESP devreye girdiğinde ne gibi bir reaksiyon gösteriyor.2 gündür kar da bayağı bi patinaj çektirmek zorunda kaldımda.lamba yanmadı göstergede ama fiili olarak çekişe felan etkisi ne oluyo.

iyi günler

Yorum bağlantısı
İsa Tuncer

arkadaş demiş uton filan bende 2000 ghi var vitesin orda buton filan yok????? (ESP filan diye yazsaydı keşke )

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
araç ESP devreye girdiğinde ne gibi bir reaksiyon gösteriyor.2 gündür kar da bayağı bi patinaj çektirmek zorunda kaldımda.lamba yanmadı göstergede ama fiili olarak çekişe felan etkisi ne oluyo.

iyi günler

şöyle diyeyim aracınızda esp var ise tcs de var. esp aracın savurmasını engelliyor. tcs ise patinaja düşmesini. eğer sizde esp var ise araç patinaja düşeceği zaman gazı kesik kesip veirp patinaja sarmasını engelliyor ve bu olay olurken göstergedeki kayan araba yada pati çeken lastik sembollü yanıp sönüyor. eğer bunu iptal etmek isterseniz vites çerçevesinde kayan araba yada pati çeken lastik şeklinde resim olan tuşa basıyorsunuz ve göstergede kayan araba yada pati çeken lastik sembolü sürekli yanık kalıyor e esp-tcs devre dışı oluyor.

araç kullanma klavzunda detaylar var.

Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez
şöyle diyeyim aracınızda esp var ise tcs de var. esp aracın savurmasını engelliyor. tcs ise patinaja düşmesini. eğer sizde esp var ise araç patinaja düşeceği zaman gazı kesik kesip veirp patinaja sarmasını engelliyor ve bu olay olurken göstergedeki kayan araba yada pati çeken lastik sembollü yanıp sönüyor. eğer bunu iptal etmek isterseniz vites çerçevesinde kayan araba yada pati çeken lastik şeklinde resim olan tuşa basıyorsunuz ve göstergede kayan araba yada pati çeken lastik sembolü sürekli yanık kalıyor e esp-tcs devre dışı oluyor.

araç kullanma klavzunda detaylar var.

teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...