İçeriğe Yönlendir

2011 Focus Hb 1.6 115 Titanium

Can Varan

Recommended Posts

Can Varan
(düzenlendi)

Uzun bir arama tarama faslından sonra nihayet aracımı 3 martta almıştım.İlk defa bir araç sahibi olacağımdan dolayı sayamadığım kadar çelişkiler içine düşmüş,birçok farklı kararlar vermiştim.Ancak nihayet kararımı verip aracımı aldım,hatta şehir içi kullanımın yanı sıra bir dalaman - antalya - dalaman seferi bile yaptım :nazar: tabi giderken yakıt tüketimini sıfırlamayı unuttuğum için etkili bir veri yakalayamadım ancak dönüşe başlamadan antalyada evin önünde tüketimi sıfırlayıp dalamanda evimin önüne vardığımda ortalama 6.0 lt gösteriyordu.İlk defa araç sahibi olmamdan dolayı detaylı bir teknik inceleme yapma imkanım yok anca aracın yenide olduğunu göz önünde bulunndurup yaklaşık 250 kmlik yolun 100 kmsinin yoğun kar yağışı altında olduğunu ve klimanın hep açık olduğunu düşünür ve 0 rakımdan 2000 metre yükseğe tırmanışı ve 2000den geri inişide düşünürsem sanırım iyi bir değer.Fotoğraf makinam olmadığından telefondan çektim fotoğrafları.Pek kaliteli olmadı ama ileriki zamanlarda daha güzel fotoğraflar yüklerim.Buarada aracın içine birkez daha hayran kaldım,kararımın doğruluğundan birkez daha emin olmuş oldum.Buarada aracımın lastikleri micheline primacy hp imiş.michelinin kendi sitesinde övmüş ama gerçekten kaliteli midir?yoksa değiştirmek icap eder mi?

k-681781-resim111.jpg

k-681782-resim222.jpg

tarihinde Can Varan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2011 modelde fayda/fiyat oranı en yüksek seçimi yapmışsınız. İyi lastiktir. Kaça aldınız acaba?

Yorum bağlantısı
Can Varan
(düzenlendi)
Aracınız hayırlı olsun,güle güle kullanın..Lastikleride kesinlikle değiştirmeyin,Michelin çok kaliteli lastiklerdir,yalnız fotoğraflar görünmüyorki :nazar:

teşekkür ederim.evet fotoğraflar görünmüyordu başta şimdi başka bir siteye yükledim bende görünüyor ama hala sorunmu var acaba bilemedim.

Çağlar bey fiyat konusunda aracın fiyatımı,lastiklerinkimi :nazar: Yani lastikler içinse eğer birşey ödemedim,araç o şekilde geldi.aracı ise 36000 e aldım.2010 sonunda fiyatlar çok çok daha uygundu ama ozaman ekonomik durumlar elverişli değildi :nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek

250 kmlik yolun 100 kmsinin yoğun kar yağışı altında olduğunu ve klimanın hep açık olduğunu düşünür

burda klima açık derken aracın kaloriferinden bahsettiniz sanırım öyle ise araca performans veya yakıt olarak etkisi sıfırdır.

aracınız güzelmiş Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Can Varan

Teşekkür ederim,klimanın derecesi her iki taraf içinde 23 e ayarlıydı çok da sıcak bir derece olmadığından belirtmek istedim ancak yakıta yükü olup olmadığına dikkat etmedim açıkcası

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun Maşallah iyi günlerde kullanın. :bravo:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim..

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...

Yorum bağlantısı
Can Varan
(düzenlendi)

Daha önceki iki resim gitmiş kusura bakmayın.zaten yeni resimleride çekmiş bulunmaktayım biraz daha detaylı olarak.gerçi resim ekleme konusundaki gibi aynen uygulıcam resim ekleme işini,bakalım bu sefer düzgün olcakmı

p0255160311.jpg

p0256160311.jpg

p0257160311.jpg

p0259160311.jpg

p0260160311.jpg

p0261160311.jpg

p0262160311.jpg

p0263160311.jpg

p0265160311.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Teyp ve basamaktaki yapışkanalr, faha fazla yer yapmadan sökün.

Yorum bağlantısı
Can Varan

basamakta yapışkan yokta teyp sanki çabuk çizilecek gibi geldi bana o yüzden sökmemiştim :good1:

Yorum bağlantısı
Okan Duran

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız sürmek nasip etsin. Maaşallah gerçekten çok şık. Renk, model, donanım paketi falan tam uyum içinde. Bizim bir arkadaşada bu sıralar aynından bakıyoruz.

Yorum bağlantısı
Halil Gürses

Aracınız çok güzel güle güle kullanın allah kaza bela vermisin.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

güle güle kullanın kazasız belasız inşallah...

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın. Ben sizin yerinizde olsam araç daha sıfırken servisle görüşür ufak bir farkla farları X paketli mercekli farla değiştirir sonra 4300 k xenon uygularım.

Yorum bağlantısı
Can Varan
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

+1 Arabayı aldığımda eşikteki folyo halen duruyordu, 7 yıldır sökülmediğinden resmen kaynamıştı.

Sökmek zor oldu.

Teybi silerken dikkatli olduktan sonra birşey olmaz.

Ozaman hemen bugün sökeyim ben folyoyu :) cd çalarla folyonun bir bütün olmasını istemem doğrusu:) güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

Yorum bağlantısı
Okan Beloğlu

Hayılı olsun . İyi günlerde kullanın. :)

Yorum bağlantısı
Can Varan

Yukarda tek tek güzel dileklerini iletme inceliğini gösteren forum arkadaşlarım kusura bakmayın hepinizin ismini tek tek sayamadım,hepinize çok teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...