İçeriğe Yönlendir

Focus'un Yağ Eksiltmesini ç&#246zdüm

Bestami Ün

Recommended Posts

Mantıklı bir açıklama yok ama, yağ değişiminde farklı yağ koyulduğunda eksilme görülüyor..

Mümkün olduğu sürece aynı yağı koymaya çalışın..

Ayrıca Kullandığınız yağ, bilmediğiniz bir yerden alınacak bir yağ değil.. Piyasada oldukça fazla sahtesi var..

aksaray merkez otodan aldım fiestam varkende ordan alış veriş yapıyordum bundan sonra bende castrol kullanacagım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Mantıklı bir açıklama yok ama, yağ değişiminde farklı yağ koyulduğunda eksilme görülüyor..

Mümkün olduğu sürece aynı yağı koymaya çalışın..

Ayrıca Kullandığınız yağ, bilmediğiniz bir yerden alınacak bir yağ değil.. Piyasada oldukça fazla sahtesi var..

Mantıklısı burada :D :

her kimyasal bileşim (yağ) in oluşturduğu kurumun yapısı, formülü farklıdır, yağ markasını değiştirince, eski kurumu yakar, yeni kurum oluşturur, bu sırada da yanma odasına yağ girer, yanar egzosdan buhar olur gider, bazı yağlar da yanma odasına daha fazla girebilir, bu da marka farkıdır.

ilk marka değişiminde normal karşılanır eksiltmenin fazla olması, sonrakilere bakmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

aksaray merkez otodan aldım fiestam varkende ordan alış veriş yapıyordum bundan sonra bende castrol kullanacagım

Ben olsam mobil kullanırdım...

mobil-super-3000-5w30-motor-yag-4-lt.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

saolun verdiginiz bilgiler için yağ ileve ettim şimdi ikinci kertikte yağ tam ıkısının ortasında olması gerekiyordu ama biraz fazla koymuşum sıkıntı olurmu fazla yağ olması

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...