Ali Önal 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Mantıklı bir açıklama yok ama, yağ değişiminde farklı yağ koyulduğunda eksilme görülüyor.. Mümkün olduğu sürece aynı yağı koymaya çalışın.. Ayrıca Kullandığınız yağ, bilmediğiniz bir yerden alınacak bir yağ değil.. Piyasada oldukça fazla sahtesi var.. aksaray merkez otodan aldım fiestam varkende ordan alış veriş yapıyordum bundan sonra bende castrol kullanacagım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Mantıklı bir açıklama yok ama, yağ değişiminde farklı yağ koyulduğunda eksilme görülüyor.. Mümkün olduğu sürece aynı yağı koymaya çalışın.. Ayrıca Kullandığınız yağ, bilmediğiniz bir yerden alınacak bir yağ değil.. Piyasada oldukça fazla sahtesi var.. Mantıklısı burada : her kimyasal bileşim (yağ) in oluşturduğu kurumun yapısı, formülü farklıdır, yağ markasını değiştirince, eski kurumu yakar, yeni kurum oluşturur, bu sırada da yanma odasına yağ girer, yanar egzosdan buhar olur gider, bazı yağlar da yanma odasına daha fazla girebilir, bu da marka farkıdır. ilk marka değişiminde normal karşılanır eksiltmenin fazla olması, sonrakilere bakmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 aksaray merkez otodan aldım fiestam varkende ordan alış veriş yapıyordum bundan sonra bende castrol kullanacagım Ben olsam mobil kullanırdım... 1 Yorum bağlantısı
Ali Önal 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 saolun verdiginiz bilgiler için yağ ileve ettim şimdi ikinci kertikte yağ tam ıkısının ortasında olması gerekiyordu ama biraz fazla koymuşum sıkıntı olurmu fazla yağ olması Yorum bağlantısı
Recommended Posts