Serkan Dönmez 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 araç çalışınca ısınana kadar hareketli iken uğultu sesi yapıyor aralıklı ve belirgin olarak sabit iken yok,ama 1 de kalkar iken bile başlıyor ses.bilgisi olan varmı Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez 30 Nisan 2011 Yazar Paylaş 30 Nisan 2011 V kayışı gergisi. ısınınca geciyor 3 saat stop ettıkten sonra basarsan marsa var ama araç sıcakken basınca yok. doğrudur değilmi çağlar bey.iyi akşamlar Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez 22 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2011 Gergiye gayet uyuyor tarif sözde iyi bir usta diyorki.bu araçlarda o parça yok ?????? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 V kayışı olmayan araç mı varmış? Akü nasıl şarj olurmuş peki? Hidrolik direksiyon nereden gücünü alırmış? Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez 24 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2011 V kayışı olmayan araç mı varmış?Akü nasıl şarj olurmuş peki? Hidrolik direksiyon nereden gücünü alırmış? dün sanayideydim 3 ustaya gösterdim 4 üncüsü tavsiye üzerine gittim 50 yaslarında bır usta;bin arbaya dedi bastık marşa dükkanın önünden daha tam çıkmadan gir içeri geri gir dedi,usta ne oldu dedım stop et dedi indim arbadan stop ettim gel buraya dedi arabayı olduğu yerde salladı ,abi yok böyle bişey ses amörtisörden geliyor ustanın elını optum araba ılk calıstığında amörtisör yağsız kaldığı için ses yapıyor sonra hareket ettikçe yağlama yapıyor ses kesiliyor.haberiniz olsun nice ustalar bilya dağıtmıştan tutun da envay çeşit şeyler söylediler ama böyle bişeyde olabiliyomuş.hayatımda ilk defa bole bişey başıma geldi bilginize Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 dün sanayideydim 3 ustaya gösterdim 4 üncüsü tavsiye üzerine gittim 50 yaslarında bır usta;bin arbaya dedi bastık marşa dükkanın önünden daha tam çıkmadan gir içeri geri gir dedi,usta ne oldu dedım stop et dedi indim arbadan stop ettim gel buraya dedi arabayı olduğu yerde salladı ,abi yok böyle bişey ses amörtisörden geliyor ustanın elını optum araba ılk calıstığında amörtisör yağsız kaldığı için ses yapıyor sonra hareket ettikçe yağlama yapıyor ses kesiliyor.haberiniz olsun nice ustalar bilya dağıtmıştan tutun da envay çeşit şeyler söylediler ama böyle bişeyde olabiliyomuş.hayatımda ilk defa bole bişey başıma geldi bilginize müthiş bir durum helal olsun Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez 24 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2011 esneme yapmayan amortisör,sırf motorun çalışma titreşimi ile nasıl uğultu yapar bunu anlamadım ? başlıkta hareket edince yazmıştım Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 2 Eylül 2016 Paylaş 2 Eylül 2016 dün sanayideydim 3 ustaya gösterdim 4 üncüsü tavsiye üzerine gittim 50 yaslarında bır usta;bin arbaya dedi bastık marşa dükkanın önünden daha tam çıkmadan gir içeri geri gir dedi,usta ne oldu dedım stop et dedi indim arbadan stop ettim gel buraya dedi arabayı olduğu yerde salladı ,abi yok böyle bişey ses amörtisörden geliyor ustanın elını optum http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png araba ılk calıstığında amörtisör yağsız kaldığı için ses yapıyor sonra hareket ettikçe yağlama yapıyor ses kesiliyor.haberiniz olsun nice ustalar bilya dağıtmıştan tutun da envay çeşit şeyler söylediler ama böyle bişeyde olabiliyomuş.hayatımda ilk defa bole bişey başıma geldi bilginize kesiliyor.haberiniz olsun nice ustalar bilya dağıtmıştan tutun da envay çeşit şeyler söylediler ama böyle bişeyde olabiliyomuş.hayatımda ilk defa bole bişey başıma geldi bilginizeAynı durum bende de mevcut, servis sol arka teker bilyası dedi ancak değiştirmeden araştırdım biraz. Sizin durum aynen benim sorunumu tarif etmiş. Sabahları 5-6 km bu sorun devam ediyor. Daha sonra çalıştırıp hareket ettiğimde araba da hiç ses yok. Kısa aralıkla aracı kullanmaya devam edersem yine aynı şekilde sorun yok. Uzun beklemeler sonrası ses başlıyor. Ben de ustayla bir görüşeyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 ses rezonans mı uğultu mu?Abi bendeki ses ilk çalıştırmada rezonans tarzında bir sesti. Bir süre sonra kayboluyordu. Kaybolduktan sonra sadece sağa dönüşte ve araba yaylandığında geliyordu.Forumda o kadar araştırdım, motor veya şanzıman kulağı üzerinde yoğunlaştım. Dün Tuncay ustaya gittim.Gidene kadar araç ısındığı için ses kesildi haliyle. Aracı bırak sabah bakalım dedi.Sonra boş bir yerde tam sağ direksiyon manevrası ile sıfır çizdik, sesi dinleyince motor kulağı olduğuna karar verdik. Sağolsun yarım saatte değişti. Ses kesildi. Bu sabah denedim, hiç bir sıkıntı yok, Sorun yaşayan arkadaşların bilgisine. Yorum bağlantısı
Recommended Posts