İçeriğe Yönlendir

Antalya'da Cam Filmi

Ömer Meral

Recommended Posts

Ömer Meral

arkadaşlar, Antalya'da doğru düzgün cam filmi çekecek bir yer arıyorum, bilen varmıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Ömer Meral

arkadaşlar, esprileriniz hoş güzel, ancak geyik yapılacak ise, yardım etmek gibi bir amacınız yok ise hiç yazmasanız, mesajınıza cevap geldi diye eposta alıyorum, cep telefonumdan zar zor girip acaba ne dediler nereyi söylediler diye uğraşıyorum, bir bakıyorum ki geyiğine yazmışsınız. hoş olmadı kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Siz onun kusuruna bakmayın...

İmkanınız el veriyorsa markalı bir yer tercih edin... 3M, gördüğüm kadarıyla sektörün lideridir..

Markaya para veremem derseniz, Antalya'lı arkadaşların konuyu görmelerini beklemek durumundasınız..

Yorum bağlantısı
Ömer Meral
Siz onun kusuruna bakmayın...

İmkanınız el veriyorsa markalı bir yer tercih edin... 3M, gördüğüm kadarıyla sektörün lideridir..

Markaya para veremem derseniz, Antalya'lı arkadaşların konuyu görmelerini beklemek durumundasınız..

teşekkürler Mehmet bey, açıkcası kalite önemli benim için, 3M cam filmi takan biryer bulsam yaptıracağım ama açıkcası çok araştıracak vaktimde olmuyor, forumdaki tek Antalya'lı benmiyim acaba :) bir yer söyleselerde gidip yaptırsam hemen..

Yorum bağlantısı
Mehmet Barış Yiğit

Mustafa bey fiyat bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?Temmuz başı gibi ben de yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada Antalya'da yaptıracak başka arkadaşlar varsa birleşsek de toplu bir fiyat alsak güzel olmaz mı (Antalya'daki bütün araçlar filmlenmiş galiba :rolleyes:)

Yorum bağlantısı
Ömer Meral
Mustafa bey fiyat bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?Temmuz başı gibi ben de yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada Antalya'da yaptıracak başka arkadaşlar varsa birleşsek de toplu bir fiyat alsak güzel olmaz mı (Antalya'daki bütün araçlar filmlenmiş galiba :rolleyes:)

aynen Mustafa bey fiyat bilgisi dönerseniz sevinirim. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Ben de arıyorum ama Sonax dışında markalı olanları bilmiyorum.Sonax da Tedaş kavşağından aspendos bulvarına girince 500 metre ileride sağda.Film çekiyorlar mı bilmiyorum.Büyük ihtimalle çekiyorlardır.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Meral
Ben de arıyorum ama Sonax dışında markalı olanları bilmiyorum.Sonax da Tedaş kavşağından aspendos bulvarına girince 500 metre ileride sağda.Film çekiyorlar mı bilmiyorum.Büyük ihtimalle çekiyorlardır.

Bahsettiğiniz yere gittim. Film çekiyorlar. Arka cam, arka sağ sol ve kelebek camlara 300 tl ye çektiler. Biraz pahalı ama işcilik çok iyi.5 kişi birden ilgilendiler, bi taraf cam filmiyle uğraşırken bir taraf aracı temizledi. 1 saat bile sürmeden bitirdiler. Tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Bahsettiğiniz yere gittim. Film çekiyorlar. Arka cam, arka sağ sol ve kelebek camlara 300 tl ye çektiler. Biraz pahalı ama işcilik çok iyi.5 kişi birden ilgilendiler, bi taraf cam filmiyle uğraşırken bir taraf aracı temizledi. 1 saat bile sürmeden bitirdiler. Tavsiye ederim...

Berkun Bey çok sevindim.Fiyat makul.İşçilik çok önemli.Filmde hava kabarcıkları olduğu zaman sinirime dokunuyor.Ben Manavgat'ta ikamet ettiğim için her zaman gidemiyorum.İlk fırsatta gidip hem detaylı temizlik hem de film yaptıracağım.İstanbul'dan gelen bir arkadaş var orada çok tecrübeli birisi.Önceki aracıma boya koruma yaptırmıştım.

Yorum bağlantısı
Ömer Meral
Berkun Bey çok sevindim.Fiyat makul.İşçilik çok önemli.Filmde hava kabarcıkları olduğu zaman sinirime dokunuyor.Ben Manavgat'ta ikamet ettiğim için her zaman gidemiyorum.İlk fırsatta gidip hem detaylı temizlik hem de film yaptıracağım.İstanbul'dan gelen bir arkadaş var orada çok tecrübeli birisi.Önceki aracıma boya koruma yaptırmıştım.

Bende işciliği düşündüm açıkcası Mustafa bey, dediğiniz gibi kabarcık problemleri ciddi sinir bozucu. Bu tarz problemlerin olmayacağının garantisini veriyorlar. Hatta şöyle söyliyim, sağ arka cama filmi çektiler, baktım bir problem göremedim, ancak kendileri ufak bir toz birikintisi gördüler ve değiştirdiler. Bana sorsalar benim için problem yoktu, kendilerinin içine sinmediği için değişim yaptılar. Buda açıkcası benim hoşuma gitti. Ayrıca boya koruma gibi ücretleride çok yüksek değil. 300-400 arası. Ancak uyguladıkları bir aracı gördüm, ciddi anlamda fark ediyor, resmen araç cam gibi görünüyor...

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

güle güle kullanın birde eski sanayide tokgözler vardı onlarda film çekiyordu araca ellerinde birkaç marka film var sizin isteğinize göre... deepo daki yapan yer arkadaki yıkama yerimi?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Bende işciliği düşündüm açıkcası Mustafa bey, dediğiniz gibi kabarcık problemleri ciddi sinir bozucu. Bu tarz problemlerin olmayacağının garantisini veriyorlar. Hatta şöyle söyliyim, sağ arka cama filmi çektiler, baktım bir problem göremedim, ancak kendileri ufak bir toz birikintisi gördüler ve değiştirdiler. Bana sorsalar benim için problem yoktu, kendilerinin içine sinmediği için değişim yaptılar. Buda açıkcası benim hoşuma gitti. Ayrıca boya koruma gibi ücretleride çok yüksek değil. 300-400 arası. Ancak uyguladıkları bir aracı gördüm, ciddi anlamda fark ediyor, resmen araç cam gibi görünüyor...

Yaptıkları işin hakkını veriyorlar kesinlikle.Ben fırsat buldukça 30tl ye formal yıkama yaptırıyorum.Dışarda 20 yapıyorlar.Temizlik bakımından aradaki farkı görseniz başka yerde arabanızı yıkatmazsınız.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mehmet Tuğ

Antalya eski sanayide AUTO HAAN.GAR vardır. Tavsiye ederim. 3M de mevcuttur.

Yorum bağlantısı
Harun Kaynak

Eski sanayide Akdoğan var sahibi iyidir istediğin kalitede film var elinde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...