Armağan Pekatik 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 (düzenlendi) O dediğin dosyalar hkml'deki run içinde ve program bunları da düzeltiyor. Ben şimdiye kadar çözemediği bu tür sorun görmedim canım. HkLM 'mi demeğe çalıştın acaba abicim. Eğer öyleyse eğer benim dediğim dosyalar Hkey_Local_Machine//run içindeyse ben şu an bırakıp gitmeye hazırım. Sani yardım et 8 Temmuz 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2011 (düzenlendi) Kurduğun bir program sebep olmuş.. Bir virüs değil bu.. Aynen öyle abi farkındayımda iste o dedigin program daha kurulurken kapattim ve sildim ama nafile olan oldu Peki autorun-inf, sys-ini ve boot-ini dosyalarını? Ya programların geçici klasörlerini? Zararlıların çoğu kendini buralara saklar. Zamanı gelince hortlar.win7 ise regeditten sitenin adını ara çıkan verileri değiştir. Regeditte o sitenin adi gecen seyler varsa silsem olurmu? Güncel. Abi bu dedigini daha en basinda yaptim, ilk sayfayi autblank midir nedir iste bos sekilde aciyor, sekme actiginda hop dedigim dalga cikiyor. Secenek ve ayardan sekmeleride bos olarak ayarladim ama nafile. 8 Temmuz 2011 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 (düzenlendi) Aynen öyle abi farkındayımda iste o dedigin program daha kurulurken kapattim ve sildim ama nafile olan oldu Regeditte o sitenin adi gecen seyler varsa silsem olurmu? Abi bu dedigini daha en basinda yaptim, ilk sayfayi autblank midir nedir iste bos sekilde aciyor, sekme actiginda hop dedigim dalga cikiyor. Secenek ve ayardan sekmeleride bos olarak ayarladim ama nafile. Silmeyin üzerine çift tıkladığınızda açılan penceredeki ilgili yerleri silin. Çünkü o anahtarı bulamayınca hata verebilir. Eğer kriptolanmamışsa regeditte bulması lazım. Ararken tüm dizeyi eşleştir kutucuğunun işaretli olmadığına emin olun. 8 Temmuz 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cenk Avcı 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Bende aynı sorun mozillada var. Açılış sayfası kendi kendine değişti (bunu imesh yaptı). Ben tekrar eski haline çevirmek istediğimde AVG blok ediyor. Ne yaptıysam değişmedi. Lütfen yardım ... Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Bende aynı sorun mozillada var. Açılış sayfası kendi kendine değişti (bunu imesh yaptı). Ben tekrar eski haline çevirmek istediğimde AVG blok ediyor. Ne yaptıysam değişmedi. Lütfen yardım ... imesh hala çalışıyor mu ya? İlginçmiş... AVG'yi kapatıp deneyemiyor musunuz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Onur, Explorer'ı fabrika ayarlarına döndür. Araçlar, internet seçenekleri, gelişmiş'in altında en sondaki dümmmee Bende aynı sorun mozillada var. Açılış sayfası kendi kendine değişti (bunu imesh yaptı). Ben tekrar eski haline çevirmek istediğimde AVG blok ediyor. Ne yaptıysam değişmedi. Lütfen yardım ... Seçeneklerde açılırken "boş sayfa göster" i seçtiniz mi? Yorum bağlantısı
Cenk Avcı 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Imeshi anında sildim. AVG yi devre dışı bırakıp denedim, hiç biri işe yaramadı. Boş sayfa ayarlayınca blok etmiyor, ama herhangi bir site girersem blok ediyor. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 (düzenlendi) Emsisoft 30 günlük deneme sürümünü kullanın en ideal çare Onur sonraki mesajımdada bunu önermiştim. Makinamda bu var bu sorun oluşmuştu boş kullan seçeneginden sonra bende tekrarı olmadı ve şu an sorunum yok.Ben çogu zaman her sayfada en az 15-20 sekme açtırıyorum. Program ekle kaldırda bu meretlerin setupları muhakkak kalkmalı. 8 Temmuz 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 HkLM 'mi demeğe çalıştın acaba abicim. Eğer öyleyse eğer benim dediğim dosyalar Hkey_Local_Machine//run içindeyse ben şu an bırakıp gitmeye hazırım. Sani yardım et Kafamda bi sürü şey varken bu kadar yazabiliyom Pekatik. Başlangıçta çalışan bir nanesi olmalı bu sorunun, o yüzden orası önemli. Ayrıca ini dosyaları manuel olarak da düzeltilebilir. Hiç bilmeyen biriyle konuşuyormuş gibi konuşmamışım hatam bu olmuş. Yoksa konu çok uzun. Hijackthis'in bu tür sorunların üstesinden geldiğini söylemek istiyorum. Öff Armağan, çok konuşturdun yine beni be abisi. Yoruldum senin yüzünden. Hadi git şimdi... Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2011 Onur, Explorer'ı fabrika ayarlarına döndür.Araçlar, internet seçenekleri, gelişmiş'in altında en sondaki dümmmee Onuda denedim Sani firefoxyada ayni sey mevcut, insanlari boyle bezdirmenin mantigi nedir ya kavrayamadim. Baslicam spaminada abuksubuk uygulamalarinada. En sonunda alcam bitane macbook kendime. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Kafamda bi sürü şey varken bu kadar yazabiliyom Pekatik. Başlangıçta çalışan bir nanesi olmalı bu sorunun, o yüzden orası önemli. Ayrıca ini dosyaları manuel olarak da düzeltilebilir. Hiç bilmeyen biriyle konuşuyormuş gibi konuşmamışım hatam bu olmuş. Yoksa konu çok uzun. Hijackthis'in bu tür sorunların üstesinden geldiğini söylemek istiyorum. Öff Armağan, çok konuşturdun yine beni be abisi. Yoruldum senin yüzünden. Hadi git şimdi... Evet öyle anlamayadığımız için bu işlerden izah etmen gerekiyor napalım ama maalesef boot-ini, autorun-ini, autorun-inf, sys-ini dosyaları vista sonrası windows'un özel partitionunda yer alıyor. Vista öncesi işletim sistemi kök klasöründe (gelen olarak C:) yer alıyor. Regeditte değil. Saygılarla abicim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Onuda denedim Sani firefoxyada ayni sey mevcut, insanlari boyle bezdirmenin mantigi nedir ya kavrayamadim. Baslicam spaminada abuksubuk uygulamalarinada. En sonunda alcam bitane macbook kendime. Normal pc'ye ios kurduralım, para harcatmayalım Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 (düzenlendi) Onuda denedim Sani firefoxyada ayni sey mevcut, insanlari boyle bezdirmenin mantigi nedir ya kavrayamadim. Baslicam spaminada abuksubuk uygulamalarinada. En sonunda alcam bitane macbook kendime. Babama da hep olur bu tür açılış sayfası sıkıntıları. Bana bugüne kadar bi kere bile olmadı ama nedeğn bana olmuyor? En çok bana olmuyor.Ne kadağn bu Sevmiyor beni? Banane banane (var mı Leyla ile Mecnun izleyen Ismail Abi'nin dışlanmışlık cümleleeri ) 8 Temmuz 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Evet öyle anlamayadığımız için bu işlerden izah etmen gerekiyor napalım ama maalesef boot-ini, autorun-ini, autorun-inf, sys-ini dosyaları vista sonrası windows'un özel partitionunda yer alıyor. Vista öncesi işletim sistemi kök klasöründe (gelen olarak C:) yer alıyor. Regeditte değil.Saygılarla abicim Sana demedim len, Onur için dedim ağ_ustam benim. Ayrıca o saydığın dosyaları sistem açılmadan hiren gibi mini XP çalıştıran sistemlerle mıncıklayabiliyorsun adı soyadı güzel kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Sana demedim len, Onur için dedim ağ_ustam benim. Ayrıca o saydığın dosyaları sistem açılmadan hiren gibi mini XP çalıştıran sistemlerle mıncıklayabiliyorsun adı soyadı güzel kardeşim. +1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Sana demedim len, Onur için dedim ağ_ustam benim. Ayrıca o saydığın dosyaları sistem açılmadan hiren gibi mini XP çalıştıran sistemlerle mıncıklayabiliyorsun adı soyadı güzel kardeşim. Sonuçta regeditte değilmiş. Yıhahahaah Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 İlla combofix kullanmak gerekiyorsa windows güvenli kipte açılmalı combofix i iyi niyetli rootkit olarak tanımlayabiliriz ama ne kadar iyi niyetli olsada windows un genleriyle oynadığı için artık sürekli uyarı ve hata veren bir sisteme çeviriyor sonuç yine format gidiyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Hep söylerim, virus ya da spy yemiş bir sistemin kurtulması tam olarak imkansız. Yani sizi idare edecek duruma gelebilir ama sonucu her zaman formattır. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Hep söylerim, virus ya da spy yemiş bir sistemin kurtulması tam olarak imkansız. Yani sizi idare edecek duruma gelebilir ama sonucu her zaman formattır. +9999... Ayrıca virüsler genelde güvenlik zaafiyeti yaratırlar yani virüsten kurtulsanız bile sisteminizde güvenlik zafiyeti bulunur virüsle birlikte silinen ve virüsün değiştirdiği dosyalar yüzünden en iyisi format başka çareler geçici olur size önemli dosyaları kurtarmak için vakit kazandırır sadece. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Ne çok kurkuyorsunuz virüsten mirüsten böyle. Bırakın onlar sizden korksun Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Ne çok kurkuyorsunuz virüsten mirüsten böyle. Bırakın onlar sizden korksun Öyle deme abi ya rusa denk geldinmi fena hışkalıyor Adamlar o kadar güzel kız varken onları bırakıyor hackerlıkla uğraşıyorlar. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Soğuktan devamlı evde oturduklarından oluyor o işler Hade bakalım bizim temmuz ağustos sıcağında gelip otursunlar evde Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Öyle deme abi ya rusa denk geldinmi fena hışkalıyor Adamlar o kadar güzel kız varken onları bırakıyor hackerlıkla uğraşıyorlar. Eeeee sorunun cevabı içinde işte. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 11 Temmuz 2011 Paylaş 11 Temmuz 2011 Hep söylerim, virus ya da spy yemiş bir sistemin kurtulması tam olarak imkansız. Yani sizi idare edecek duruma gelebilir ama sonucu her zaman formattır. Bakın ne doğru söylemiş. Çünkü haşeriler tek olarak girer ürerler. Siz ne kadar temizlerseniz temizleyin yumurtası kalır. Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2011 Sorunu kısmen çözdüm gibi :lol2: Şimdi başka bir sorunum var. Şu Windows/System32/drivers/etc klasöründeki host dosyası lazım bana. Bendeki sıkıntılı youtube , streetfire.net tarzı siteleri açamıyorum. Özelden dosyayı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts