Berk Karatan 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Bakalım yol tutuşu nasıl olacak... kafamdaki tek sorun ise yaylar takılmadan once yerden camurlukların boyunu ölçtüydüm önler 66cm arkalar ise 69cm di yaylar takıldıktan sonra önler 66cm arkalar 67 cm düşmüştü yani önler nedense hiç duşmedi acaba zamanla dusermi???? çünki böyle araba sanki arkaya 3 kişi oturmuş gibi duruyor... Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Zamanla biraz daha düşer tabiki ama 5 cm yay takıp hiç düşmemiş olması enteresan. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 koni leri kaçtan aldınız. bende acaba diyorum para bulsamda orjinal amortisör parasının üstüne ekleyip koni mi alsam. 1000 tl ye felan 4 amortisör bitse alacam valla. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Maşallah çok güzel seçimler Normalde kullandıkca düşer fakat; aracınız benzinli mi dizel mi? Şu yüzden sordum; başka forum üyelerimizinde başına gelmişti,benzinli araçlarına spariş ettikleri yaylar yerine dizel araç yayları gelmişti ve sizin bahsettiğiniz gibi ön leylek gibi havada kalırken arka alçalmıştı. Bi araştırın derim tekrar hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Maşallah çok güzel seçimler Normalde kullandıkca düşer fakat; aracınız benzinli mi dizel mi? Şu yüzden sordum; başka forum üyelerimizinde başına gelmişti,benzinli araçlarına spariş ettikleri yaylar yerine dizel araç yayları gelmişti ve sizin bahsettiğiniz gibi ön leylek gibi havada kalırken arka alçalmıştı. Bi araştırın derim tekrar hayırlı olsun +1 yay farkı olması muhtemel ayrıca kule gergisini aracın orjinal aparatlarını çıkararak mı yaptınız ? detaylı resimleri de alabilirmiyiz ve kule gergisinin malzemesi nedir acaba ? Teşekkürler.. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Hayırlı olsun . Çok güzel olmuş. Yaylara o hortumu takmasak birşey olur mu acaba? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun . Çok güzel olmuş. :lol2: Yaylara o hortumu takmasak birşey olur mu acaba? Hayır sıkıntı olmaz. Focusların yay yatakları gıcırtı yapmıyor zaten gerek yok hem bu hortum kalınsa ekstradan yükseltiyor aracı,lüzumsuz :lol2: Düzeltme: aracınız fiestaymış pardon 5 Ağustos 2011 tarihinde Semih ?zgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun güzel değişimler Amortisör seçiminizi tebrik ediyorum ama yay seçiminde tebrik edemiyeceğim Eibach diesel yaylarında kalsik sorundur önlerin düşmemesi arkaların düşmesi. Vogtland Focularda rakipsizdir ön ve arkalarn arasında 1cm fark oluşur. P.tesi Mon tajını yaptırıcam resimlerini paylaşırım. 5 Ağustos 2011 tarihinde ?.G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berk Karatan 5 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2011 koni leri kaçtan aldınız. bende acaba diyorum para bulsamda orjinal amortisör parasının üstüne ekleyip koni mi alsam. 1000 tl ye felan 4 amortisör bitse alacam valla. Mustafa amortisörleri 1200tl aldım Maşallah çok güzel seçimler :p Normalde kullandıkca düşer fakat; aracınız benzinli mi dizel mi? Şu yüzden sordum; başka forum üyelerimizinde başına gelmişti,benzinli araçlarına spariş ettikleri yaylar yerine dizel araç yayları gelmişti ve sizin bahsettiğiniz gibi ön leylek gibi havada kalırken arka alçalmıştı. Bi araştırın derim tekrar hayırlı olsun Araç dizel Aslında biraz ani oldu gecen gun sorular bolumune konu acmıstım ama pek cevap gelmedi.Bilinen ismi gecen markalar voglant la eibach tı bende amaörtisörlerle aynı yerde bulunca aldım direk herşey 1 gün içinde oldu zaten fazla araştırmayada vakit olmadı.Zaten istanbulda hazır amortisör yok gibi bir sürü yer aradım hep işte 3 gün sonraya ,haftaya filan diyorlardı bende ilk bulduğum yerden almış oldum... Bu arada izlenimlerimi söyliyim yol tutuşu mükemmel arttı herkese tavsiye ederim. Bu arda kule gergisi direk, hiç birşey çıkarmadan kule başının üstüne geldi. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Hayır sıkıntı olmaz. Focusların yay yatakları gıcırtı yapmıyor zaten gerek yok hem bu hortum kalınsa ekstradan yükseltiyor aracı,lüzumsuz Düzeltme: aracınız fiestaymış pardon Teşekkürler. Bir sıkıntı olursa söker takarız 2 hortum olur biter. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Ağustos 2011 Paylaş 6 Ağustos 2011 Teşekkürler. Bir sıkıntı olursa söker takarız 2 hortum olur biter. İhtiyac duymayacağınıza eminim fakat aynen öyle :D Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Ağustos 2011 Paylaş 6 Ağustos 2011 Araç dizelAslında biraz ani oldu gecen gun sorular bolumune konu acmıstım ama pek cevap gelmedi.Bilinen ismi gecen markalar voglant la eibach tı bende amaörtisörlerle aynı yerde bulunca aldım direk herşey 1 gün içinde oldu zaten fazla araştırmayada vakit olmadı.Zaten istanbulda hazır amortisör yok gibi bir sürü yer aradım hep işte 3 gün sonraya ,haftaya filan diyorlardı bende ilk bulduğum yerden almış oldum... Bu arada izlenimlerimi söyliyim yol tutuşu mükemmel arttı herkese tavsiye ederim. Bu arda kule gergisi direk, hiç birşey çıkarmadan kule başının üstüne geldi. Ben yine de biraz düşüş olmasını beklerdim. Nasıl hiç alçalmaz anlamıyorum; ben sadece yay kullanarak(coil-ex) yol tutuşumu ciddi şekilde arttırmıştım. + amortisör olsa nasıl olur bilemiyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Ağustos 2011 Paylaş 6 Ağustos 2011 Mustafa amortisörleri 1200tl aldımAraç dizel Aslında biraz ani oldu gecen gun sorular bolumune konu acmıstım ama pek cevap gelmedi.Bilinen ismi gecen markalar voglant la eibach tı bende amaörtisörlerle aynı yerde bulunca aldım direk herşey 1 gün içinde oldu zaten fazla araştırmayada vakit olmadı.Zaten istanbulda hazır amortisör yok gibi bir sürü yer aradım hep işte 3 gün sonraya ,haftaya filan diyorlardı bende ilk bulduğum yerden almış oldum... Bu arada izlenimlerimi söyliyim yol tutuşu mükemmel arttı herkese tavsiye ederim. Bu arda kule gergisi direk, hiç birşey çıkarmadan kule başının üstüne geldi. Kulelerin üzeinde zaten focuslarda dolu nasıl bir şey sökülmedi ? Koniler sarı mı turuncu renk mi acaba ? ( renk körüyümde anlıyamadım ) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ağustos 2011 Paylaş 6 Ağustos 2011 abi amortisör üst şapkasının oralara bağlanıyor kule gergesi. sen orjinalindeki yarı gergiyi diyorsun galiba amortisörler de sarı koni. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Berk'in daha önceki ön amortisörleri patlaktı. ölçü alırken net ölçü olmamıştır diye düşünüyorum. Dün gördüm ben aracı gayet güzel tüm taraf orantılı düşmüş durumdaydı. Tek şey 2.5 cm gibi bir düşme olmuş sadece. tam 3.5 değil. Zamanla oturacak diye düşünüyorum. en azından 3.0 kesin olacak. Tekrardan hayırlı olsun kardeşim, güzel oldu maşallah. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 abi amortisör üst şapkasının oralara bağlanıyor kule gergesi. sen orjinalindeki yarı gergiyi diyorsun galiba amortisörler de sarı koni. işte oraların üstü kapalı çıkıntısız bir gergi lazım. Tamamen düz ve yuvarlak olmalı ama orjinalde var iken bir gereği var mı bilmiyorum. Bu arada sarı koni ise sertlik ayar vanası nerede ? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Koniler sarı renkte, ayarlı tip olanlardan. Kule başlarının orda gördüm gibi ayar vidasini. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 konuyu yeni gördüm bi yorumda ben yapayım:)hocam bence çok masrafa girmişsin ve anladığım kadarı ile istediğin gibi bişeyde olmamış. bunların yerine focus 2 için marka uyumlu coilover var emin ol konforu orjinal süspansiyonunda daha ii ve yol tutuşuna şaşırırsın fiyat olarakta 850 yada 900 lira bişey yükseklik ayarlı istediğin kadar indir kaldır. daha mantıklı bence ürün linki veya markası var mı ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Erdi bey bahsettiğiniz ürün dediğiniz fiyat ise şimdi koşup gider alırım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Erdi bey bahsettiğiniz ürün dediğiniz fiyat ise şimdi koşup gider alırım... MArşa bastım, çalışır durumda bekliyorum, adres bilgisi varsa..... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 MArşa bastım, çalışır durumda bekliyorum, adres bilgisi varsa..... Vallahi Çağlar Abi İftar falan demem yolda koşarken sigaramı yakar açarım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Erdi bey bahsettiğiniz ürün dediğiniz fiyat ise şimdi koşup gider alırım... MArşa bastım, çalışır durumda bekliyorum, adres bilgisi varsa..... abi bende istiyorum ilk ben dedim, ayrıca benim beygirim sizden fazla yinede geçerim sizi nihaha namiştain olmasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Adresi alayım, toptan alıcam nihahhha Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Adresi alayım, toptan alıcam nihahhha Hazır arka amortisörlerim patlak iken değerlendireyim diyorum Hatta abi sen sanayidesin bir sorsan namiştaine. Birde 2.kısım 6.sokakta xcarlink cihazının satış bayisi var ordan da fiyat alsan nasıl olur Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 (düzenlendi) Sanırım bizim Emre'nin aldığı Coilover tarzı birşey. Özel yapım. Bu arada Berk, yaptığı kombinasyondan oldukça memnun. İlk günlerde birşey anlaşılmıyor. Kullandıkça farkı görmeye başladı Hazır arka amortisörlerim patlak iken değerlendireyim diyorum Hatta abi sen sanayidesin bir sorsan namiştaine. Birde 2.kısım 6.sokakta xcarlink cihazının satış bayisi var ordan da fiyat alsan nasıl olur Süha madem arka amortisörlerin patlakmış, ya sende spor amortisöre geç, yada bir an önce amortisör al kendine. Senin araç performanslı sakata gelme. Abi bu sıralar uzun boylu modifiye yapamam diyorsan benim araçtan çıkan arka amortisörleri sana uygun fiyata vereyim. Bir düşün bayram öncesinde takarsın. Ödeme işini bayramdan sonra yaparsın. büyüklerin elini öp ilk önce sonra 23 Ağustos 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts