Tahir İlter 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 İki gündür başımda bir bela var verilmiş sadakam var mış dediğim iki kaza atlattım dün bilmediğim bir viraja sert girince arabam savruldu 4 kontrada toparlayabildim çok şükür F1 im utandırmadı.Neyse bugünde çevre yolunda yaklaşık 100 km/h hızla giderken insan benzeri ürün olarak nitelendirdiğim bir sürücü tali yoldan önüme fırladı yaklaşık 30 mt civarı kızakladıktan sonra kurtarabildim ama dikkatimi çeken şu oldu o sürücüyü takip etmek için manevra yaptığımda aracın stop etmiş olduğunu farkettim(göstergeye dikkat etmediğim için o sıra stop ettiğini öyle farkedebildim) Frene debriyaj+fren şeklinde bastım manevra yaptığımda da ayağım debriyajdaydı kısaca ayağımı hiç debriyajdan çekmedim.Şimdi soruya gelirsek bu kadar sert frende aracın stop etmesi normal mi yoksa kontrol ettirmem gereken bir arıza belirtisi mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Normal değil, ancak panik anıdır, fark etmeden debriyajsız çok ani frene basmışsanız stop etmiş te olabilir mi? İlk bakılması gerekn westinghouse vakum bağlantısı, sonrasında rölanti valfi kontrol edilmeli. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Sert frende olabilir diye düşünüyorum benimde başıma gelmişti konrol ettirdim herhangi bir problem çıkmamıştı. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2011 Yazar Paylaş 18 Eylül 2011 Normal değil, ancak panik anıdır, fark etmeden debriyajsız çok ani frene basmışsanız stop etmiş te olabilir mi? İlk bakılması gerekn westinghouse vakum bağlantısı, sonrasında rölanti valfi kontrol edilmeli. Abi bir süredir rolantimde belli belirsiz bir dengesizlik vardı sanırım ilk seçenek rolanti valfi gibi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 İki gündür başımda bir bela var verilmiş sadakam var mış dediğim iki kaza atlattım dün bilmediğim bir viraja sert girince arabam savruldu 4 kontrada toparlayabildim çok şükür F1 im utandırmadı.Neyse bugünde çevre yolunda yaklaşık 100 km/h hızla giderken insan benzeri ürün olarak nitelendirdiğim bir sürücü tali yoldan önüme fırladı yaklaşık 30 mt civarı kızakladıktan sonra kurtarabildim ama dikkatimi çeken şu oldu o sürücüyü takip etmek için manevra yaptığımda aracın stop etmiş olduğunu farkettim(göstergeye dikkat etmediğim için o sıra stop ettiğini öyle farkedebildim) Frene debriyaj+fren şeklinde bastım manevra yaptığımda da ayağım debriyajdaydı kısaca ayağımı hiç debriyajdan çekmedim.Şimdi soruya gelirsek bu kadar sert frende aracın stop etmesi normal mi yoksa kontrol ettirmem gereken bir arıza belirtisi mi? Olur öyle Geçmiş olsun kardeşim. Aman daha dikkatli... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2011 Yazar Paylaş 18 Eylül 2011 Lpg var mıydı ? Yok Mustafa 95 oktanla doyuyor benim oğlan Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Westinghouse kuvvetle muhtemel. Rölanti valfi bozuk dahi olsa panik frende devir çok çok düşer ama stop etmez. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Yok Mustafa 95 oktanla doyuyor benim oğlan 1-2 ker boş bir alanda panik fren dene abi. araç boşta yada debraja basılı vs. rolantiye düşüşünde bir anormallik varsa valf düzgün çalışmıyor olabilir. lpg olsa anlık sapıtabiliyor ama benzinde yaptığına göre sıkıntı var. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2011 Yazar Paylaş 18 Eylül 2011 Sanırım sıkıntı westinghouse yarın güzelce ani fren testine bir sokayım bakalım aracı hem debriyajlı hem debriyajsız neler olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Bence o an debriyaja geç basmışsındır.. Lastikleri kilitlediğin an motor da durmuştur.. Durur... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2011 Yazar Paylaş 18 Eylül 2011 Bence o an debriyaja geç basmışsındır.. Lastikleri kilitlediğin an motor da durmuştur.. Durur... Abi kızaklama anında araç stop etmedi eminim çünkü manevra ile kurtarmaya çalıştım tabi tekerler kilitlendiği için sonuçsuz kaldı o ayrı ama direksiyon normaldi yarın bir deneyeceğim bakalım aynı şeyi yapacak mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Yüzbinlerce km diyecek kadar araç kullandım... Ani durmak gerektiğinde, fren ve debriyaja birlikte basmak gerektiğini bilirim Ancak.. En son Çanakkaleye giderken önüme çıkan dallamaya çarpmamak için fren yaptığımda debriyaja basmadığımı durmak üzere iken motorun zorlamasından anladım.. Geç basmış olabilirsin.. Boş bir yolda, yaşadığın olayı yeniden canlandır... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2011 Yazar Paylaş 18 Eylül 2011 Yüzbinlerce km diyecek kadar araç kullandım... Ani durmak gerektiğinde, fren ve debriyaja birlikte basmak gerektiğini bilirim Ancak.. En son Çanakkaleye giderken önüme çıkan dallamaya çarpmamak için fren yaptığımda debriyaja basmadığımı durmak üzere iken motorun zorlamasından anladım.. Geç basmış olabilirsin.. Boş bir yolda, yaşadığın olayı yeniden canlandır... Doğrudur Abi yarın müsait bir yerde deneyeceğim tekrar sonucu yazarım buraya fikir açısından daha aydınlatıcı olur. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Eylül 2011 Paylaş 19 Eylül 2011 Bence de o an debriyaja geç basmış olma ihtimalin yüksek.Geçmiş olsun.Aman biraz daha dikkat... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Eylül 2011 Yazar Paylaş 19 Eylül 2011 Bugün bütün denemelerime rağmen aracı stop ettiremedim.Ani derbiyaj+fren de devir yaklaşık 1500 civarlarına çıktığını farkettim. Sadece ani frende tekerler kitlenmeden debriyaja bastım motor zorlandı ama her ikisinde de stop etmedi.Sanırım önceki olayda debriyaja geç bastım panik anında herkese çok teşekkür ederim cevaplar için yinede garanti olsun aklımda soru işareti kalmasın diye komple gerekli yerleri kontrole sokacağım. Yorum bağlantısı
Sedat Can 20 Eylül 2011 Paylaş 20 Eylül 2011 Stop etme deneyini bir de döner kavşak gibi bir noktaya gelmeden 200-300 m. kala vitesi boşa atın ve kavşağı boş vitesle dönün (trafiğin güvenli olduğu bir yer aman dikkat). Stop etme eğiliminin en çok belirgin olduğu bu durumdur diye düşünüyorum. Akla ilk gelen rolanti valfi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts