Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 (düzenlendi) merhaba 2011 model ford focus tıtanium model aracıma bu gün çıkma ve kelepir denk gelmesi nedeni ile 1 takım x paket farı aldım fakat farların birindeki mercek sag tarafa dogru bakıyor digeri ise düz formda arama yaptım fakat sonuç alamadım bunlar nasıl çalışıyor farlarda degişiklik yapamama gerek varmı ?daha önce x paket farı uygulaması yapan arkadaşlar vardı yardımcı olursanız yarın bende mercekli farlarımı takmayı düşünüyorum simdiden teşekkür ederim. 30 Eylül 2011 tarihinde Mustafa Celik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 farlar kelepir demişsiniz kaça mal oldu acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 farlar sadece titanyum x pakette tam işlevi ile çalışıyor. mercek el ile düzeltip far ayarında ince ayarı yapılıyor olabilir. ama adaptif olarak çalışması zor. çünkü araçta tesisat vs yok diyeiliyorum. Forumda o farı collectiona-trende düz titanyum versiyona takanlar yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 el ile düzeltmek olanaksız yerinden haraket etmiyor çünkü sanırım afl motoru o şekilde kalmış Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Bursada buluşmalara katılacak bir kişi daha var. Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 farlar kelepir demişsiniz kaça mal oldu acaba özendirmek gibi olmasın ama ikisi 300 Bursada buluşmalara katılacak bir kişi daha var. kesinlikle evet Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 300 liraya süper almışsınız. AFL motoru elle düzelmiyorsa forumdan birinin x paketlisinden yardım almak lazım farın soketini takıp bir iki direksiyon çevirince ayara gelir başka sorunu yoksa. Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 evet bize bir x paket araç gerekli sanırım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 sökerken araç çalışıyor muydu ki böyle kaldı ilginç. kontağı kapatınca düzelir sanıyordum normalde. Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 farlar çıkma ne şekilde söküldüğünü bilmiyorum Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 merceği düzeltebilmek için ya akım vererek motoru etkileyeceksiniz yada motoru mercekten ayırıp el ile düzeltip sabitleyeceksiniz.. kontok kapanınca olduğu gibi bırakıyor ama tam düz hale geri vitese takıldığı zaman otomatik olarak geliyor.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 merceği düzeltebilmek için ya akım vererek motoru etkileyeceksiniz yada motoru mercekten ayırıp el ile düzeltip sabitleyeceksiniz.. EN güzeli bu bence. Soket bilgilerini netten bulursunuz, kaç volt verilecekse tık tık halledilir. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 (düzenlendi) Bursadan nereden yada kimden aldınız farları? Edit:imla 30 Eylül 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 merhaba 2011 model ford focus tıtanium model aracıma bu gün çıkma ve kelepir :lol2: denk gelmesi nedeni ile 1 takım x paket farı aldım fakat farların birindeki mercek sag tarafa dogru bakıyor digeri ise düz formda arama yaptım fakat sonuç alamadım bunlar nasıl çalışıyor farlarda degişiklik yapamama gerek varmı ?daha önce x paket farı uygulaması yapan arkadaşlar vardı yardımcı olursanız yarın bende mercekli farlarımı takmayı düşünüyorum simdiden teşekkür ederim. Gel hiç uğraşma gereksiz yere. Farları bana sat, :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 2 aydır aradım ve sağlam siyah zeminlisini bulamadım, bunlarda baştan vberi bozuk olanların ithal edildiği gibi bir izlenimim var, hangisi görsem bozuk. Far açılmadan düzelmeyecek sanırım veya ok ince parmak ve maharet istiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Ankara da Yıldız Sanayi de bir sürü vardı abi bu farlardan.çok dikkat etmedim ama mercekleri düzgün duruyordu diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 300 liraya süper almışsınız. AFL motoru elle düzelmiyorsa forumdan birinin x paketlisinden yardım almak lazım farın soketini takıp bir iki direksiyon çevirince ayara gelir başka sorunu yoksa. +1 bu dogru bu şekilde düzelir ancak. merceği düzeltebilmek için ya akım vererek motoru etkileyeceksiniz yada motoru mercekten ayırıp el ile düzeltip sabitleyeceksiniz..kontok kapanınca olduğu gibi bırakıyor ama tam düz hale geri vitese takıldığı zaman otomatik olarak geliyor.. Bunlarıda yapmayın.Murat Ersel ile ve başka bir arkadaş ile konuşmuştuk ve küçük bir araştırma yaptım bu şekillerde sonuç alınamıyor tam tersi elde kalabilir.En mantıklı ve basit işlemiMustafa yazmış başka bişi ile sakın denemeyin. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 boşverin adaptifi bi-xzenona geçin derim ben Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 bu far modelleri için baglantı şeması bulamadım bilen yada elinde şema olan varmı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 boşverin adaptifi bi-xzenona geçin derim ben bu farlar bi-xzenon diye biliyorum ben içindeki perdeler hareketli sanırım 2 aydır aradım ve sağlam siyah zeminlisini bulamadım, bunlarda baştan vberi bozuk olanların ithal edildiği gibi bir izlenimim var, hangisi görsem bozuk. Far açılmadan düzelmeyecek sanırım veya ok ince parmak ve maharet istiyor. caglar bey size katılıyorum parmak bile zor giriyor içine hiç içi açılacak gibide durmuyor korkuyorumda açmaya zaten pek bulunmuyor bulupta kaybetmek beni üzer Yorum bağlantısı
Ahmet Görücü 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Selamlar Mustafa bende geçen ay 5 yol civarında bu farlardan bulmuştum aynı paraya ama almak nasip olmadı.Valla alınca takacak kişi gerek onları,bence sen o farları istersen bir servise götür,düzelttir ama takma konusunda ise servis hiç yardımcı olmuyor. Bunuda söyleyeyim ancak onları servis düzeltir sanırım . Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 Ben farları Bandırma'dan aldım. Servisin yardımcı olmadığına eminim çünkü ben Sönmez'de çalışıyorum far elimde bir oraya bir buraya dolandım çözemedik. çünkü servo motor normal motor gibi sadece elektrikle değil aynı zamanda aracın denge sensörü denilen bir meknizmadan sinyal alarak çalışıyormuş Bursa'da en az 5 yerde buldum bu farlardan bahsedilen fiyat 700 ila 800 arasında değişiyor eğer 300 e bulduysan bana söyle ben bari gidip alayım arızalı olan tarafı Yorum bağlantısı
Ahmet Görücü 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 5 yol civarındaki bütün çıkmacılara sorarsan bulursun x-tereme tuning bulundugu yerin az ilerisinde bir çıkmacıda vardıı bu farlardan .. Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 5 yol civarındaki bütün çıkmacılara sorarsan bulursun x-tereme tuning bulundugu yerin az ilerisinde bir çıkmacıda vardıı bu farlardan .. yönlendirmen için teşekkür ederim ama benim bugün dolaşmadıgım yer kalmadı var olmasına var2 yerde buldum ama hep sararmış ve derin çizikleri var ulaşamadım farlara eger önünden geçersen falan bi irtibat numarası alırsan sevinirim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 far sadece adaptif. bi xenon selenoidi vs yok. farı düzeltmek için de x paket focus şart. basit bir işlen x paket araba olursa Yorum bağlantısı
Recommended Posts