İçeriğe Yönlendir

Vogtland Vs. Eibach => Focus 2,5 (benzinli)

Volkan Doğrular

Recommended Posts

Melih Özlem
Eyw saol kargodan aldım bilgileri :crazy: Ama pazartesi ulaşacak bana ): :rolleyes: 29Ekim dolayısı ile yarın kargolar kapalı...

Geç olsun güç olmasın :) Güzelce paketledim sağsalim ulaşsın diye :)

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
Ah keşke bunlar lada vega'ya olsa..

Çok yaşa emi hüseyin hocam. :police::police:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Jantlarda Kargolandı vallaha :) çiçek çiçek :)

evet gördüm güzelce paketlemişlerdi kanka.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
evet gördüm güzelce paketlemişlerdi kanka.

Aynen bende gordum iyi paketlenmiş bi kac yer patlamıs ama sorun degil 2si arka koltukta , 2si bagajda yaylar ile birlikte geziyoruz =) Yarın fırsat bulabilirsem yaylar ve lastikler bagajda yeterince kaynaştı , artık asfalt ustunden de kaynaşmaya devam etsinler diyorum ... ve en kısa zamanda fotoğraflar burada ...

Yapıpda emeği geçen İlteber ve Melih' e , bu kaynaklar konusunda yol gösteren değerli forum arkadaşlarıma ve de Anıl Berke ye teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

ve sonunda jant lastik yaylar takıldı...

SJXH5.jpg

E0X4n.jpg

LgFDr.jpg

GmnKP.jpg

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Birde uzaktan foto alsak. :D Sanki önler düşmüş arka biraz havada gibi ama böylesi daha güzel. :D Güle güle kullanın. :)

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Bu imkanlar ile bu kadardı , yarın daha iyi fotoğraf çekerim diye ümit ediyorum. Arkalar havada mı dikkat etmedim ama olması gereken de o zaten arkaya 2 3 kişi oturdugunda zaten dengelenir :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

güzeeeeel :D öndeki kırmızı çok kalın ama kanka onun bir incesini deneyelim birde yarın gidip ondan da alıyım ben gelmeden :D

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
güzeeeeel :D öndeki kırmızı çok kalın ama kanka onun bir incesini deneyelim birde yarın gidip ondan da alıyım ben gelmeden :D

onu zor sökeriz ya :)) komple değiştirmek lazım sanki

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Harika olmuş, kardeşim güle güle kullan benim eski senin yeni jantlarını gerçekten arabanın çehresi değişti, jant ve yay'dan sonra Durmak Yok Yola Devam..

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Harika olmuş, kardeşim güle güle kullan benim eski senin yeni jantlarını gerçekten arabanın çehresi değişti, jant ve yay'dan sonra Durmak Yok Yola Devam..

Teşekkürler kardeşim daha iyisi senin olacak :D Durmak yok ama duraksıyoruz işte bazı nedenlerden dolayı :D Anıl bayrama geliyor gelsin led işine de gireceğim . Bayramdan sonra da 3M cam filmi , Almanya'dan getirtebilirsem 6lı Sony mp3 çalarlı teyp veya navigasyonlu Ford için üretelin dokunmatik ekranlı teyp. Ufak tefek çabalarımız var işte sizlerin sayesinde yapıyoruz. Teşekkürler..

(Bu arada bundan sonra jantlarını daha temiz kullan :D )

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Onur Çukur

selam herkes yaylardan memnun herhalde sanırım eibach yaydan bir ben memnun kalamadım. Bende geçen sene 2009 focus titanyum hb benzinli aracıma eibach 3,5 cmlik yay taktırdım görüntü, yol tutuş ve virajlarda süper oldu. Ama kasislerden geçerken vede bozuk yolda araba esneğince önden luk luk diye bir ses yapıyordu, montajda hata olabilirmi diye 2sefer sök tak yaptık o yüzden memnun kalmadım iade ettim bilmiyorum diyer arkadaşlarda böyle sorun yaşadılarmı. Eski orjinal yayları taktım ses kesildi.

Yorum bağlantısı
Ünal Ercan

spor helezon yay almak isteyen arkadaşlar focus için en uygun seçim eibach 3cm olandır.

ancak arkadaşlar türkiyede yaşadığınızı unutmayın. memlekette çukursuz yol yok. istanbulun durumu vahim.

ortalama amortisörlerin ömrü 90bin KM ise siz yay takınca bunu çok daha altlara düşürürsünüz. (ön takımı 400TL civarı tutar değişimi.)

yaylar yüzünden amortisör tam sönümleyemeyecek darbeleri hem tümseklerden uçarak geçeceksiniz hem konfor bozulacak hem arabaya zarar.

normal şartlar altında gereksiz bir uygulama 3cm lastikle çamurluk arasındaki boşluğu kapatmaz.

5cm olsa düşürür bu seferde orjinal amortisörler kurtarmaz spor amortisörle değişmesi gerek.

focus kullanıcılarına tavsiyem, 205x55x16 lastikleri 225x45x17 lastikle değişsinler yayı amortisörü falan hiç değişmeyin

yay için Türkiye'de maalesef ona yakışır yol yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...