İçeriğe Yönlendir

Vogtland Vs. Eibach => Focus 2,5 (benzinli)

Volkan Doğrular

Recommended Posts

Volkan Doğrular

Foruma giremedim işlerimden dolayı ve benim başlık almış başını gitmiş..... Herkese teşekkür ediyorum .. Apexlerde anlaşabilirsek Melihten alacağım ama olmazsa yine vogtland veya Eibach olacak ..

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Kankamın kankası kankamdır diye yazıorum gerekirse Melihi bizde sıkıştırırız :) Kaçırma alllll .

:p Aynen Anıl ile az önce de konuştuk . Kankanın kankası olan sanırm ben size güveniyorum ve tüm vekalet Anılda yani sizde . Tabi bütce limitte 45bin bakımı jant lastik ve yay takımı eğer filme de para ayarlayabilirsem hepsi bir günde olacak. İlteber biraz daha indirim yaparsa onun iskontosu kargoya , 45bin bakımında yapcak fazla bir şey yok o fiyat fix , aksesuarcıyıda kafaladık mı cumartesi gunu hepsi olacak gibi..

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Bayağı iş var. Bir gün yetmez bunlara. Aksesuarcı mesaiye kalsın. :nazar:

45 bakımında neler değişiyor ki ?

-Yağ ( castrol edge 5w30)

-yağ filtresi

-hava filtresi

-benzin filtresi

-balata temizliği kontrolu

-polen filtresi

Bilmedigim baska bir sey varmı ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

jant lastik ve yay takımı ve film

Bakımda bişey yok tabi. Asıl zamanı bunlar alır.Bakım en fazla 1 saat sürer.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
jant lastik ve yay takımı ve film

Bakımda bişey yok tabi. Asıl zamanı bunlar alır.Bakım en fazla 1 saat sürer.

Film işini belki öteleriz 1 hafta daha (zaten bütce de yetmeyebilir :nazar: )

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
(düzenlendi)
Kankamın kankası kankamdır diye yazıorum gerekirse Melihi bizde sıkıştırırız :p Kaçırma alllll .

teşekkür ettim kanka :) Melih nerdesin hadi konuşun bir Volkan la :p

45 bakımında neler değişiyor ki ?

-Yağ ( castrol edge 5w30)

-yağ filtresi

-hava filtresi

-benzin filtresi

-balata temizliği kontrolu

-polen filtresi

Bilmedigim baska bir sey varmı ?

Sen fren hidroliğinide değiştir mutlaka birde bujileri de değiştir gitsin... Senin bildiğin bir tarihte değişmiş olsunlar başkasının bildiği tarihte değil.

Bu arada özel bir serviste yaptırcaksan forum sponsoru www.fordburada.com var oradanda parçaların fiyatlarını çıkar. Alper bey çok hızlıdır sipariş edersen aynı gün kargoya verir sana oda aklında olsun kanka.

Birde ektra hava filtresi al her 5000 de bir değiştirirsin :blink:

Bu arada ben 3-4 ay önce 45 bakımı yaptım triger de değiştirdim :good1::p

tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Hadi benden de bir iyilik ozaman Y.kargo Üzerinden Yapılacak olursa Ayrıldığım şirketin Anlaşması olan Kart bende %25 iskontolu gönderim olur :)

Eyvallah sağol Arasta benim zaten fazlasıyla indirim var :p en son ihtimal arası kullanacagım jant-lastikleri kabul edermi bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
teşekkür ettim kanka :) Melih nerdesin hadi konuşun bir Volkan la :p

Sen fren hidroliğinide değiştir mutlaka birde bujileri de değiştir gitsin... Senin bildiğin bir tarihte değişmiş olsunlar başkasının bildiği tarihte değil.

Bu arada özel bir serviste yaptırcaksan forum sponsoru www.fordburada.com var oradanda parçaların fiyatlarını çıkar. Alper bey çok hızlıdır sipariş edersen aynı gün kargoya verir sana oda aklında olsun kanka.

Birde ektra hava filtresi al her 5000 de bir değiştirirsin :p

Bu arada ben 3-4 ay önce 45 bakımı yaptım triger de değiştirdim :blink::good1:

Siteye hemen bakıyorum Anılcım. Özel serviste yaptıracagım zaten.. Olmazsa parcaları alır giderim mantıklı olabilir bu.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Sitede 2009 için parça bulunmamakta . Ya ben yanlış yerlere baktım ya da 2009 ve 2005 focusun parçaları aynı.. :unknw:

Vallaha Ben Araba koltuklarını kargoladım :) Jant lastik Kargoladım hiç sıkıntı olmadı :p

İlteber yarın söktürsünde jantları perşembe veya cuma yollatırım. :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Sitede 2009 için parça bulunmamakta . Ya ben yanlış yerlere baktım ya da 2009 ve 2005 focusun parçaları aynı.. :p

Alper Saral kullanıcı adı şasi numaranı at ne lazımsa yaz kanka :)

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Alper Saral kullanıcı adı şasi numaranı at ne lazımsa yaz kanka :)

:p) Buradaki fiyatlar ile çok farkı olmaz heralde yukarıda yazdıklarım değişecek bujileri erteleyelim masraf çok :unknw: İlteber indirim yapsın :)

Hala yayları alamadın dimi :) Melih Özlemin telefon nosunu bilen arkadaşlar hemen Paylaşsın APEX var değmesin Yağlıboyaaa :)

Melih ' e ulaşamadım ki . PM attım cevap yok yarında ben akşam uğrayabilirm buraya tüm gün otelde toplantı olacak :unsure: bakacağız artık

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Sitede 2009 için parça bulunmamakta . Ya ben yanlış yerlere baktım ya da 2009 ve 2005 focusun parçaları aynı.. :p

Cuma' ya kalmasın Volkan cuma günü şehir dışında olucam., en geç Perşembe postalayım sana :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Şehir dışı derken geliyorsun değilmi...:p

Geliyorum Kardeşim 16 Stil jantlarımla :p Allah izin verirse Öğlen Ankara'da olurum.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Geliyorum Kardeşim 16 Stil jantlarımla :p Allah izin verirse Öğlen Ankara'da olurum.

Hayırıdır kanka ? Angarada ne işin var beya

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Konuyla çok alakalı değil ama 45000 bakımında benzin filtresi değişiyormu bana usta deponun içinde olduğunu ve 90000 değişir demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Yine konuyla çok alakalı değil ama Ankara toplantısı mı var :p

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Hoppp yetiştim :D İşlerden ötürü bakamamıştım :) Volkan Beyle telefonla görüştük anlaştık Apexler yarın Antalyaya gidiyor. Kutusu hazır kargoya verilmeyi bekliyor :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullansın :)

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Hoppp yetiştim :angry: İşlerden ötürü bakamamıştım :) Volkan Beyle telefonla görüştük anlaştık Apexler yarın Antalyaya gidiyor. Kutusu hazır kargoya verilmeyi bekliyor :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullansın :)

Teşekkürler Melih yayları bekliyorum ...

Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş

Focus un orjinal amortisorleri yeterince kisadir, sonradan yay uygulamasi ile 5 cm dustugunde bile sektirme yapmaz, gayet stabil surus sergiler ve yol tutus ciddi iyilesir tersini soyleyen buyuk yanilgidadir.

Amortisorde etkilidir ancak standart yuksekliginde bir focusu sadece koniyle bir seviyeye getiremezsiniz cunku yuksek hizda hem altina cok hava alicak hemde agirlik merkezi yukarida kalicaktir.

Sadece yay ile gecen haftasonu korfez pistinde focusun nasil gittigini izleyenler gordu:D neredeyse pistin tamaminda tam gaz gittim ve 2.0 gti kategorisine yakin zaman cikarttim.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Kankamın Kankası canım Kankam güle güle Kullan Yaylarını APEX yaaa sen bu işi biliyorsun :police: vallaha sen Aracın yapım maliyetini 5 te 2 Sine mal edicen haberin olsun :flowers:

Teşekkürler kankamın kankası :jedi: ( bu arada kankanın kankasına kankuli denir :D ) Kankuli sizler sayesinde yapıyorum ne yapıyorsam, jant yay 45bin bakımı ve film ile birsüre idare etmek zorundayız kısa bir süre sonra araç işi led aydınlatma ve daha sonraki aşamada tampon işi , bi-xenon farlar , sony teyp ile sizler sayesinde devam edeceğiz. Herkese teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Bu işe bulaştıysan emin ol Çok uzun süre ara veremiyorsun :nazar: hemen yapmak istiyorsun :D

Bir yerden bulaştık bakalım devamı nasıl olacak :blink:

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
Yaylar sabahtan kargoya verildi :)

Eyw saol kargodan aldım bilgileri :crazy: Ama pazartesi ulaşacak bana ): :rolleyes: 29Ekim dolayısı ile yarın kargolar kapalı...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...