Ünal Ercan 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 CMS izmirdeki fabrika porcheye bile jant üretiyor. adi çin mallarına göre 10 gömlek üstün. hafif ve balans sorunu yok. ben 225x45x17 lastikle kullanıyorum. yeni bir araba almış gibi olursunuz... hafiften kasıt fiyatına göre yani OZ gibi asla olamaz tabiki, vasatın üstü çok mükemmel değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 Pahalıya satabilen her firma, dünyanın her fabrikasında üretim yaptırabilir, ancak mamülde kullanılan metalurji/üretim prosesi/son kontrol farklı maliyete sahiptir. Aynı markanın bile değişik segmentlerinde ciddi farklar vardır. Yani bu Cms için bir mukayese faktörü olmamalı. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 CMS izmirdeki fabrika porcheye bile jant üretiyor. adi çin mallarına göre 10 gömlek üstün. hafif ve balans sorunu yok. ben 225x45x17 lastikle kullanıyorum. yeni bir araba almış gibi olursunuz... hafiften kasıt fiyatına göre yani OZ gibi asla olamaz tabiki, vasatın üstü çok mükemmel değil. CMS porscheye ürettiği jantı satmıyor iç piyasaya. Porscheye üretebildiği,piyasadaki jantların da aynı ayarda olduğunu göstermez. Kaldı ki göstermiyor da. Hafiflikten çok çok uzak ayrıca. Herhangi alaşım janttan %20-30 daha ağır üretim yapıyor CMS. Zira üretim tekniği hafif jant üretmesine izin vermiyor. Oldukça uzun süre bir kaç farklı model ve yaşta CMS jant kullanmış biri olarak,memnun olduğum hiç bir tarafı yoktu diyebilirim. Ayrıca CMS firmasının şuan Türkiye pazarına sattığı jantların yarısı zaten Çinde üretiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ünal Ercan 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 CMS porscheye ürettiği jantı satmıyor iç piyasaya. Porscheye üretebildiği,piyasadaki jantların da aynı ayarda olduğunu göstermez. Kaldı ki göstermiyor da. Hafiflikten çok çok uzak ayrıca. Herhangi alaşım janttan %20-30 daha ağır üretim yapıyor CMS. Zira üretim tekniği hafif jant üretmesine izin vermiyor. Oldukça uzun süre bir kaç farklı model ve yaşta CMS jant kullanmış biri olarak,memnun olduğum hiç bir tarafı yoktu diyebilirim. Ayrıca CMS firmasının şuan Türkiye pazarına sattığı jantların yarısı zaten Çinde üretiliyor. alçak basınç döküm tekniğini kullanıyor cms. ucuz adi markasız çin malları yerçekimiyle döküyor. eskiden cms de düşük kalite üretiyordu belki ondan sorun yaşamış olabilirsiniz. yeni serilerin hepsi kaliteli. ayrıca TÜV belgesi var. kaza yapar jantı yamultursanız izmir fabrikadan aynı modeli alırsınız. markasız jantların ne üreticisini ne garantisini ne teknik bilgisini ne belgesini bulabiirsiniz. cms'nin yetkililerine sorarsanız üretimin türk malı olduğunu söylüyorlar. fabrikalarında 7 tane 7tonluk hidrolik yük asansörleri de var. endüstriyel tasarımcıları var kendi modellerini kendileri çiziyorlar çakma ST jant yapmıyorlar en azından. onlarca mühendis çalıştırıyorlar fabrikalarında. Fiyatına göre oldukça iyi tavsiye ediyorum , maddiyat sorunu yoksa yüksek basınç tekniğiyle dökülen jantlar seçilmeli italyanlarınki gibi ama fiyatları uçuyor performans jantları hafif ve sağlam. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Aralık 2011 Yazar Paylaş 22 Aralık 2011 Sevgili arkadaşlar orjinal titanium jant takımı alındı (400tl) Dördü birden boyatıldı(50tl) Ve kışlastikleri takıldı. Kış lastiklerine rağmen arabanın konforu arttı. Sevgili arkadaşlar orjinal titanium jant takımı alındı (400tl) Dördü birden boyatıldı(50tl) Ve kışlastikleri takıldı. Kış lastiklerine rağmen arabanın konforu arttı. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 50tl bedava boyanmış. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts