İçeriğe Yönlendir

Focus 2.5 Jant Tavsiyesi

Mert Acar

Recommended Posts

Mert Acar

Sizce bendeki 17" lık jantlarım güzel mi? 18" st jant almayı düşünüyorum yada ona vereceğim parayı başka modifikasyonlarda mı kullansam?

EViH8.jpg

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Evet fotoğraf çok küçük ama gördüğüm kadarıyla bence yakışmamış ve daha az kollu bir jant seni bekliyor olabilir.

Yorum bağlantısı
Mert Acar
(düzenlendi)

17" den 18"e geçmek sıkıntı yapar mı acaba ? yayda var gerçi 18 st yada rs jant almayı düşünüyorum.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
dusunuyorum=düşünüyorum
Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Bence gayet güzel başka modlara yönelin derim. Yazık 1.6 araca hele benzinliyse 18" takmayın..

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Bence değiştirmenize gerek yok gayet güzel. Var mı yok mu göremiyorum ama ilk işiniz spoyler takmak olsun.

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Jant gayet güzel,boşuna bu işe daha fazla para harcamayın. İlk önce yay takılabilir. Jant boyanabilir.. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Berksoy Çabuk

janlar çok yakışmış,bence ilave modlara devam edin derim

Yorum bağlantısı
Umut Özkan

bu şekilde biraz kullan derim başka şeyler yap sonra sıkılırsan değiştirirsin :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

jantlar güzel olmuş. Bencede yay takılırsa dahada güzel durur. 18" mecbur olan bir değişiklik değil. 17 oldukça yeterli oluyor

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

jantlar güzel görünüyor eger satmayı düşünürseniz haberim olsun bende bu aralar jantları değiştirmeyi düşünüyorum

satmayı düşünürseniz özelden msj atın

Yorum bağlantısı
Mert Acar

dayanamadım 18" st jantları aldım taktırdım. Bunlarıda satmadım ama satmayı dusunuyorum

yay var aracta 3.5 eıbach var

Bence değiştirmenize gerek yok gayet güzel. Var mı yok mu göremiyorum ama ilk işiniz spoyler takmak olsun.

spoyler tıtanıum sıyah spoyler var :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla bu 17-18 olayını birtürlü anlamadım gitti birileri diyor 18 ler çok sıkıntı yaratmıyor sanıldığı kadar diye biri çıkıyor 18 lerle berbat oluyor diye alla alla :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Konfor / ses algısı izafidir, kişiden lişiye değişir, normaldir. Fizik kanunu, tabanı büyütür/yanağı ufaltırsan, konfor gider. Tabii takılan lastik te çok önemli, bu ebatlarda, marka lastiklerin tanesi 500 TL ye kadar çıkar, muhtelif markalarda 4 adeti 700-800e de varken.... pek marka tercih edilmez.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

8-10 sene önce 5,25 5,30 hastalığım tutmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam 192 ve 231 hp motorları vardı.O zaman araçlarda 16 jant 205 lastik vardı ve gözüme amma heybetli gelirdi...Nerden nereye :ki:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu fiyatlarla marka tercih edilmemesi normal zaten :D Millet 4 lastik alıyor 500 tl ye.Mümkün olan en mantıklısı sanırım 17 aslında hem konfordan kaybetmemek için.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu fiyatlarla marka tercih edilmemesi normal zaten :D Millet 4 lastik alıyor 500 tl ye.Mümkün olan en mantıklısı sanırım 17 aslında hem konfordan kaybetmemek için.

Bence 150 hp ye kadar olan araçlarda Türkiye'de 16 jant ile kaliteli 205 55 lastik en ideali her açıdan. Ama gençler ideal olandan çok estetiğe önem veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Mert Acar

her ikisinide kullandım suan ama cok fark etmıo bnce , yalnız cukura girince aracın ıcıne bıraz dha fazla ses gelıo :D, zaten benım onceki lastiklerim 215/45/17 idi.Yanakta inceydi.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

benim aracın lastikleri de 225/45/17

sıfır asfaltta hiç sorun yok..

yalnız asfaltta çöküntü kazıma vs. varsa çekme yapıyor gibi geliyor bana...

bir daha ki değişimde 215 lastik takabilirmiyim acaba..

bu jantla ilgili biliyorum ama..

jantın neresinden bunu anlayacağımı bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

benim aracın lastikleri de 225/45/17

sıfır asfaltta hiç sorun yok..

yalnız asfaltta çöküntü kazıma vs. varsa çekme yapıyor gibi geliyor bana...

bir daha ki değişimde 215 lastik takabilirmiyim acaba..

bu jantla ilgili biliyorum ama..

jantın neresinden bunu anlayacağımı bilmiyorum...

215/50/17 çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mert Acar

aslında senın taban ölçüsü daha iyi ve daha konforlu olması lazım , 18 st aldım ufak cukura gırdım mı bıle ses yapıo , artık yolda duzgun gıtmıyorum sag sol yapıyorum hep.. :D

Yorum bağlantısı
Mert Acar
(düzenlendi)

Jantlar çok kötü duruyor çoookk. :p Hemen onları sat(bana) Güle güle bin hocam gayet şık ve alımlı duruyor. :nazar: Daha aklında olan bi dolu değişim vardır mutlaka, onlara yönel.Janta vereceğin parayı onlara ver ;)

Eyvallah hocam ama artık geçti. ST 18" jantları taktırdık bile. Neyse artık satarsam eskileri onlarla birşeyler yaparız :D

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
w > v, e > E , c > ç , ı > i , nese > Neyse , ı > i , bıseler > bir şeyler
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mustafa Şahin2

erkan abinin 17 ile 18 aynı süspansiyonu kullanıyor dediğini hatılıyorum.görsellik olarak tercih 18

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...