İçeriğe Yönlendir

İstanbul İçin Tavsiye Edeceğiniz Lastikçi Var Mı ? (195/45/16)

Mehmet Kayralı

Recommended Posts

Mehmet Kayralı
(düzenlendi)

Merhaba arakadaşlar

Lastik alma zamanım geldi. Karda kışta pek arabayı kullanmıyorum. O yüzden kış lastiği düşünmüyorum. Alacağım ebat 195/45/16

Bütçem biraz kısıtlı. 200 lü rakamlar beni zorlar ama maximum 210-220 civarı ödeyebilirim.

İstanbul'da tanıdık, bildik, iyi fiyat verebilecek lastikçi var mı ?

Şu anda Pirelli PzeroNero kullanıyorum. Biraz daha konforlu bir lastik tavsiye edebilir misiniz ?

Teşekürler

tarihinde Mehmet Kayralı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Merhaba arakadaşlar

Lastik alma zamanım geldi. Karda kışta pek arabayı kullanmıyorum. O yüzden kış lastiği düşünmüyorum. Alacağım ebat 195/45/16

Bütçem biraz kısıtlı. 200 lü rakamlar beni zorlar ama maximum 210-220 civarı ödeyebilirim.

Şu anda Pirelli PzeroNero kullanıyorum. Biraz daha konforlu bir lastik tavsiye edebilir misiniz ?

Teşekürler

Mehmet Bey bence havaların düzelmesini bekleyin yaz lastiği almak için. Niye derseniz muhtemelen bayilerin ellerinde bulunan lastikler üretim tarihi olarak geçen yaza en iyi ihtimalle yaz sonuna aittir. Eğer karda kışta çok fazla araç kullanmıyorsanız bekleyip yaza doğru yeni üretim tarihli bir yazlık lastik arayışına girin.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Merhaba arakadaşlar

Teşekürler

İçerenköy de Levent Ticaret var bayağı uygun fiyatları.

Lastik olarak tabiki ilk sıra michelin

Yorum bağlantısı
Mehmet Kayralı

Lastiklerin hepsi yamalı, bir tanesi de jantları eğdiğim için yanaktan yemişti. Güven vermiyor. O yüzden pek beklemek istemiyorum.

Neden Ankara ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...