Mehmet Kayralı 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 (düzenlendi) Merhaba arakadaşlar Lastik alma zamanım geldi. Karda kışta pek arabayı kullanmıyorum. O yüzden kış lastiği düşünmüyorum. Alacağım ebat 195/45/16 Bütçem biraz kısıtlı. 200 lü rakamlar beni zorlar ama maximum 210-220 civarı ödeyebilirim. İstanbul'da tanıdık, bildik, iyi fiyat verebilecek lastikçi var mı ? Şu anda Pirelli PzeroNero kullanıyorum. Biraz daha konforlu bir lastik tavsiye edebilir misiniz ? Teşekürler 17 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Kayralı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Merhaba arakadaşlar Lastik alma zamanım geldi. Karda kışta pek arabayı kullanmıyorum. O yüzden kış lastiği düşünmüyorum. Alacağım ebat 195/45/16 Bütçem biraz kısıtlı. 200 lü rakamlar beni zorlar ama maximum 210-220 civarı ödeyebilirim. İstanbul'da tanıdık, bildik, iyi fiyat verebilecek lastikçi var mı ? Şu anda Pirelli PzeroNero kullanıyorum. Biraz daha konforlu bir lastik tavsiye edebilir misiniz ? Teşekürler Mehmet Bey bence havaların düzelmesini bekleyin yaz lastiği almak için. Niye derseniz muhtemelen bayilerin ellerinde bulunan lastikler üretim tarihi olarak geçen yaza en iyi ihtimalle yaz sonuna aittir. Eğer karda kışta çok fazla araç kullanmıyorsanız bekleyip yaza doğru yeni üretim tarihli bir yazlık lastik arayışına girin. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Merhaba arakadaşlar Lastik alma zamanım geldi. Karda kışta pek arabayı kullanmıyorum. O yüzden kış lastiği düşünmüyorum. Alacağım ebat 195/45/16 Bütçem biraz kısıtlı. 200 lü rakamlar beni zorlar ama maximum 210-220 civarı ödeyebilirim. İstanbul'da tanıdık, bildik, iyi fiyat verebilecek lastikçi var mı ? Şu anda Pirelli PzeroNero kullanıyorum. Biraz daha konforlu bir lastik tavsiye edebilir misiniz ? Teşekürler İçerenköy de Levent Ticaret var bayağı uygun fiyatları. Lastik olarak tabiki ilk sıra michelin Yorum bağlantısı
Mehmet Kayralı 17 Ocak 2012 Yazar Paylaş 17 Ocak 2012 Lastiklerin hepsi yamalı, bir tanesi de jantları eğdiğim için yanaktan yemişti. Güven vermiyor. O yüzden pek beklemek istemiyorum. Neden Ankara ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 forumdan gördüğüm, en ucuz lastik/akü/lpg orada. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Kelepir 195/55/15 vardı gerçi söz konusu yerde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts