İçeriğe Yönlendir

Lpg Ve Yol Bilgisayarı

Mehmet Sinanoglu

Recommended Posts

Atilla Demir

evet mehmet bey haklısınız bu konuda. ilginize teşekkür ederimm..

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Bartu Çınar

Bugün aracıma lovato narka lpg taktık.(1150 tl).200 km yol yaptım.LPG ile seyraderken yol bilgisayarında kalan mesafe de giderek azalıyor.Sonra benzin lambası yandı.Biraz daha gittikten sonra lamba söndü ve tekrar kalan mesafe 150 ye çıktı.Ama benzin ibresi hiç kımıldamadı.Bu lamba neden yanıyor?İlk defa ford kullanıyorum.Ford süper bea.:)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Forumda LPG bölümümüzde bununla alakalı birçok yazı var, güzel de açıklamalar mevcut.

Yorum bağlantısı
Murat Doğan

Bugün aracıma lovato narka lpg taktık.(1150 tl).200 km yol yaptım.LPG ile seyraderken yol bilgisayarında kalan mesafe de giderek azalıyor.Sonra benzin lambası yandı.Biraz daha gittikten sonra lamba söndü ve tekrar kalan mesafe 150 ye çıktı.Ama benzin ibresi hiç kımıldamadı.Bu lamba neden yanıyor?İlk defa ford kullanıyorum.Ford süper bea. :)

Aynı soruyu ben soracaktım,siz önce davrandınız.Bende Brc taktırdım bu hafta.Bu durumun bir sakıncası yok değil mi? Yol bilgisayrı açısından.Kafayı yemesin sonra. :bambam:

Yorum bağlantısı
Bartu Çınar
Aynı soruyu ben soracaktım,siz önce davrandınız.Bende Brc taktırdım bu hafta.Bu durumun bir sakıncası yok değil mi? Yol bilgisayrı açısından.Kafayı yemesin sonra. :bambam:

Okuduğum kadarıyla sıkıntı yok.Benzin anolog ibresinde sorun yok Yani depodaki benzini doğru gösteriyor. Fakat benzin lambası bilgisayara bağlı olduğu için menzil 80 km olunca lamba yanıyor.İnşallah kafayı yemez bakalım:)

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

bütün bu yazılanlardan sonra yapılacak olan neymiş: benzinli araçları satıp dizele çevirip devam ediyoruz rahat ediyoruz :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...