İçeriğe Yönlendir

C Segmenti Fren-Slalom Testi

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Çok rica ederim abicim michelin pilot du hatta lastikçi süper lastik dememişmiydi ;) 2010 model di

LAstikçi mişlen bayisi idi, ne deseydi :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Coşkun Filiz

yanlı bir italyan testi. Linea kullandım. mümkündeğil focusun o hızda kışının atması.

focus 2 (esp li) ile 130 km/h hızda ıslak zeminde arka lasitğim yarıldı otobanda lastiğin patladığını ESP ışından farkettim.

Bu teste yok artık diyorum.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Adem Cengiz

Şirket aracı olarak Linea Active Plus 105 kullanıyorum.

Yol tutuş berbat, fren dozajı rezalet, ön direk malum. Direksiyon net değil. Ergonomi rezalet. Debriyaj çokama çok sert, baya kas yaptım.

Hiç mi iyi yanı yok, var motorun çekişi çok iyi, ama duramayacak arabayı ben ne yapayım, 100 km/h-0 km/h Fren mesafelerine bir gözatmanızı önerebilirm.

KEndi 2008 Focus Titanium aracıma geçince Mercedes'e geçmişgibi hissediyorum.

Ha FIAT istese gayet te güzel araba yapar, ama İtalyan Üçkağıtçılığı+Koç birleşince bukadar olur.

FiyatPerformansiçinse bi şey diyemem, mutlaka daha iyi alternatifler vardır.

Çarpışma Testinin olmaması da eksiklik, Punto ile aynı platform tamam da bu araç daha uzun ve daha ağır, çarpışma anında daha fazla enerjiabsorbe etmesi gerek, Punto ile aynı çarpışma performansını yakalayamaz... FIAT bu aracı Avrupa pazarı için üretmiş olsa Euro-NCAP testine mutlaka sokardı, demek ki hedef bizim gibi gelişen pazarlar...

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz

Sizin Linea çok yıpranmış bir Linea herhalde, Linea'nın en başta fren dozlaması çok çok iyi ve frenleri çok güçlüdür. Direksiyon hissiyatı gayet yerindedir. Yol tutuşu hem iyidir hem de konforludur süspansiyonu. Tek eksiği kalite hissidir.

Fren çok yumuşak, serçe parmağınla bas o kadar... Sorun da o zaten...

İşte güven vermiyor...

Araç daha 55.000 km'de.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...