Sezgin Engüdar 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 aracımın gücü 100 beygir (74,5 KW) olması gerekirken ruhsatta 46 kw yazıyor bu nasıl bir problemdir önümüzdeki ay ilk kez fenni muayeneye gireceğim bununla ilgili sorun yaşarmıyım aşağıdakiler etis araç özeti bu ruhsat değişimi gerektirise maliyeti tahminen nedir konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Temel Özellikler İmal Tarihi: 15.01.2009 Araç Hattı: Focus 2008- Gövde Tarzı: 5 Kapı Sedan Versiyon: 40 Serisi Motor: 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma Vites Kutusu: 4 Vitesli Otom. Vit. Kutusu - 4F27E Çekiş: LHD FWD Egzoz Salımı: Kademe IV Salım Klima: Çift Kum. Otom. Sıc. Den. Klima Bölge: (+)"TR" Boya: Siyah Metalik Yorum bağlantısı
Selçuk Özkan 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Problem olmaz. Muayenede beygir gücüne bakmıyorlar. Trafik tescilde yanlış yazılmıştır. Yorum bağlantısı
Mehmet Volkan Gündüz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 benim araba hb ruhsatta sedan yazıyor hiç problem de çıkmadı hiç bir yerde Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Sezgib bey, muayeneden önce EK-1 formu düzenletin muayene sırasında düzeltirler. Bizim arabada dizel olmasına rağmen benzinli görünüyordu. Yorum bağlantısı
Kamil Özyurt 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Sezgib bey, muayeneden önce EK-1 formu düzenletin muayene sırasında düzeltirler. Bizim arabada dizel olmasına rağmen benzinli görünüyordu. ek-1'den sonra trafik şubeye gidip ruhsat yaprakalrınızı değiştirmeniz gerekir. 140-150tl ekstra bedeli olur. Bu yanlış önemli değil, bizde motor gücüne dayalı vergilendirme yok, kafana takma. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Kafama takmadım zaten Tabiki daha sonra ruhsat değişimi gerekiyor. Çok zor bir iş değil ama bazı kişiler titiz davranıyor yaptırıyor. Bu yüzden söyledim.. Yorum bağlantısı
Sezgin Engüdar 26 Şubat 2012 Yazar Paylaş 26 Şubat 2012 hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim aslında orada ne yazdığı çok da önemli değilde muayenede problem olup olmayacağını bilmediğim için sordum şu an için pek niyetim yokta yarın öbürgün satarsam alanın kişi için belki tereddüt oluşturur ama 150 gibi bir maliyette şu an için gereksiz anladığım kadarı ile bir de trafik tescildeki hata değil satış yapılırken noterden çıkan bilgi buydu ama ilk ruhsatında ne yazıyordu hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Recai Akdarma 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 selam arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım ve ek-1 ile muayeneden getim fakat ek-1 ile trafik şubeye gidip değiştirmem söyledi yoksa mayene iptal dediler dizel benzin görünüyordu hemde modelde dizel yakıt tipinde benzin görünüyordu yolcu 4 idi 5 olacak dendi sonuç 126 tl ruhsat değişti Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Benim de yeni aldığımı arabamın ruhsatı 20 gün sonra adresime gönderilmiş. Arabamın rengi Avalon Gri diye geçmekte. Nitekim muayene olan nüshasında bu şekilde yazıyor. Fakat Noter aracın rengini Gri olarak yazdığı için de adıma düzenlenen nüshada Gri olarak geçmiş. Sizce sıkıntı oluşturur mu. Bu renk ilk bakışta zaten maviyi andırıyor. Nasıl bir Gri tonudur anlamadım. Polis çevirse böyle Gri mi olur dese de pek bi şey anlatamam herhalde Yorum bağlantısı
Emre Köksal 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 steyşın var bu arada revaçta olan.. kw den yana sıkıntı cıkmayacagı söylenmiş zaten... aracın ağırlığını bile yanlış yazıyo trafiktekiler.... 2 aynı araç biri 1150 kg biri 1045 kg yazmışlar... şaka gibiler:) Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 dün satın aldığım yeni focusun motor güçü 80 kw yazılmışken arac tipinde 90 ps yazıyor. ruhsat basılmadan önce aracın kayıtlı olduğu trafik tescil brosuna giderek doğrusunu düzeltirmem gerekiyormuş. sanırım sizinde öyle yapmanız gerekli... Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 (düzenlendi) Benim soru kaynadı arada. Ya da şöyle sorayım soruyu. Renklerin tonları ruhsata işleme zorunluluğu acaba yok mu? 24 Temmuz 2012 tarihinde Özkan Pehlivan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Benim soru kaynadı arada. Ya da şöyle sorayım soruyu. Renklerin tonları ruhsata işleme zorunluluğu acaba yok mu? Sıkıntı oluşturabilir. Magnum gri veya buz beyazı diye ayrıntılı yazıyor ruhsatlarda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts