Ruhan Sorgun 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 İhtiyacı olan arkadaşlar için iyi olur inşallah.. Konuyu herkes takibe alırsa, anında paylaşımda bulunup faydalı olabiliriz. internet siteleri anında ve lokal olarak doğru olmayabiliyor. En sağlamı üyelerden gelecek yol ve hava bilgileri... Hayırlı paylaşımlara ve yaşantılara vesile olsun... Yola çıkacak olanlar buradan yardım isterse hem kim yolda onu biliriz, hem de anlık hava ve yol bilgilerini öğreniriz. Genel Hava Durumu. http://www.weathercast.co.uk/ Güzergahınızda hava nasıl olacak? http://www.mgm.gov.t...in-sistemi.aspx http://www.mgm.gov.t...ve-ilceler.aspx Yol Durumu: (Hangi yollar açık, hangi yollar kapalı) http://yol.kgm.gov.tr/yoldurumu/ Günlük Yol Durumu: http://www.kgm.gov.t...umuBulteni.aspx Çalışma Yapılan Yollar: http://www.kgm.gov.t...ilanYollar.aspx 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 Güzel site... Teşekkürler Ruhan Bey.. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler Ruhan Bey Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 17 Mart 2012 Yazar Paylaş 17 Mart 2012 (düzenlendi) Güzel site... Teşekkürler Ruhan Bey.. Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler Ruhan Bey hep beraber, güzel günlerde, sonu hayırlı yolculuklarda, hasretliklerin bitmesi dileğiyle kullanalım. sağolun... 17 Mart 2012 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 17 Mart 2012 Yazar Paylaş 17 Mart 2012 mesela ben aracımı yıkatıp yıkatmamaya weathercast sitesinden bakarak karar veriyorum. araç füme, çok çamur belli ediyor. bakıyorum siteye yağmur 4-5 gün yoksa gidip yıkatıyorum, 4-5 gün cici cici biniyorum Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 30 Mart 2012 Yazar Paylaş 30 Mart 2012 Kuvvetli yağış geliyor bugün akşam saatlerinde Marmara Bölgesi kuvvetli yağışın etkisinde kalacak. 30.03.2012 - 14:25 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinde kadar başta Marmara Bölgesi olmak üzere kuvvetli sağanak yağış ve kuvvetli lodosun etkili olacağını açıkladı. Sağanak yağışın, öğleden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde, akşam saatlerinde ise İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi. Kuvvetli sağanak yağışlarla birlikte lodosun Marmara ile öğleden sonra Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği bildirildi. 2 Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 Kuvvetli yağış geliyor bugün akşam saatlerinde Marmara Bölgesi kuvvetli yağışın etkisinde kalacak. 30.03.2012 - 14:25 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinde kadar başta Marmara Bölgesi olmak üzere kuvvetli sağanak yağış ve kuvvetli lodosun etkili olacağını açıkladı. Sağanak yağışın, öğleden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde, akşam saatlerinde ise İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi. Kuvvetli sağanak yağışlarla birlikte lodosun Marmara ile öğleden sonra Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği bildirildi. Ruhan abi, vatandaş olmayanlar dikkat etmese olur mu ? 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 30 Mart 2012 Yazar Paylaş 30 Mart 2012 Ruhan abi, vatandaş olmayanlar dikkat etmese olur mu ? yemin ediyorum bu hiç aklıma gelmemişti öyle ya... turist olarak gelenler ya da mülteciler dinlemesin mi şimdi bu uyarıyı...valla bence dikkat etmeyebilirler, hem onlara da ekşın olur 2 Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 yemin ediyorum bu hiç aklıma gelmemişti öyle ya... turist olarak gelenler ya da mülteciler dinlemesin mi şimdi bu uyarıyı...valla bence dikkat etmeyebilirler, hem onlara da ekşın olur Valla paşa gönülleri bilir abi, 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Güzel paylaşım olmuş Ruhan Hocam. Ellerine sağlık. :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Faydalı paylaşım için teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 saat 21:30 da, samsundan eskişehire yola çıkacağım. güzergahı biliyorum ancak, yakın zamanda gitmediğim için, yeni geçen arkadaşlar varsa, bilmem gerekenler için uyarırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 püüüüüü....bende ne hevesle açmıştım konuyu, böyle zamanlarda işe yarar, bilgi paylaşımı yaparız demiştim ama...kimse umursamamış... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Linkler çok güzel Hocam.. Özellikle kışın güzergah hava durumu programını bir kaç kez kullandım.. Ancak kışa kadar tekrar lazım olacağını sanmıyorum.. Bilmediğim bir link idi.. Teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 püüüüüü....bende ne hevesle açmıştım konuyu, böyle zamanlarda işe yarar, bilgi paylaşımı yaparız demiştim ama...kimse umursamamış... Kendine haksızlık etme... çok faydalı bilgiler... teşekkürler... Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 yaptığım uzun soluklu araştırmaya göre bu kış, önceki kışlardan soğuk ve yağışlı geçecek(yağışın içinde karda var yağmurda)...araçların kış bakımını ve hazırlığını ona göre yaparsak bizim için iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 püüüüüü....bende ne hevesle açmıştım konuyu, böyle zamanlarda işe yarar, bilgi paylaşımı yaparız demiştim ama...kimse umursamamış... Ben hava durumu için www.foreca.com sitesini kullanıyorum. Saat saat bilgi veriyor. Oldukça başarılı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü daha Türkiye'ye özel tahminler yaptığı için isabet oranı diğer sitelerden yüksek. Ruhan Bey hava durumuna bundan sonra bakarız, yaz aylarında pek ihtiyaç olmamıştı. Mesela ben cumartesi günü yola çıkacaktım. Baktım hava durumuna, taktım kış lastiklerimi 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 30 Kasım 2012 Yazar Paylaş 30 Kasım 2012 rusya son 50 yılın en soğuk ve yağışlı kışına hazırlanıyor, şimdiden uçak seferleri kardan iptal...rusyadaki bu durum bize de sirayet eder diye düşünmemek elde değil... Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 Bundan bir kaç ay önce de, okyanuslardaki sıcak su akımlarına bakarak yapılan tahminlerde, Kasım sonuna kadar pastırma yazının devam edeceği, aralık ortalarından itibaren özellikle ocak ve şubat aylarında sizin de söylediğiniz gibi aşırı karlı ve soğuk bir kış olacağını okumuştum. 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 30 Kasım 2012 Yazar Paylaş 30 Kasım 2012 Bundan bir kaç ay önce de, okyanuslardaki sıcak su akımlarına bakarak yapılan tahminlerde, Kasım sonuna kadar pastırma yazının devam edeceği, aralık ortalarından itibaren özellikle ocak ve şubat aylarında sizin de söylediğiniz gibi aşırı karlı ve soğuk bir kış olacağını okumuştum. kasım ve aralık başındaki pastırma ayazının hesabını, aralık ortasından sonra ve ocak-şubatta soracaklar hepimize... Yorum bağlantısı
Guest Coşkun Uçar 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 (düzenlendi) Öğleden sonra Düzce'ye gidicem yol hakkında bi fikri olan var'mı İstanbul açık görünüyor... 11 Aralık 2012 tarihinde Coşkun Uçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts