İçeriğe Yönlendir

Kendi Çizimim Ve Çalişmalarimla Benim Oğlan Karşinizda :)

Atakan Bulat

Recommended Posts

Atakan Bulat

aracı kendim karakalemde tasarlayıp kendı ımkanlarımla bu hale getırdım.lutfen yorumlarınız eksık etmeyın. ( arabaan bordo,koyu renk keşke siyah jant koymasaydın arabaayı bogumus) yorumunu yapmassanız sevinirimmmm :biggrin:;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

aracı kendim karakalemde tasarlayıp kendı ımkanlarımla bu hale getırdım.lutfen yorumlarınız eksık etmeyın. ( arabaan bordo,koyu renk keşke siyah jant koymasaydın arabaayı bogumus) yorumunu yapmassanız sevinirimmmm :biggrin:;)

Aracı kendim karakalemde tasarlayıp kendi imkanlarımla bu hale getirdim. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. "Araban bordo, koyu renk, keşke siyah jant koymasaydın arabayı boğmuş" yorumunu yapmazsanız sevinirim. :biggrin:;)

Düzgün imla ve Türkçe yazım kurallarına uymak en mühim kurallarımızdan Atakan. :) Lütfen biraz daha dikkat et.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

tamam biraz daha dikkat ederim :) resim yüklemeye gelince yeni olduğum için nereden yüklendiğini bulamadım yoksa çok fazla resmi var.yapım aşamalarını da koyacaktım ama dediğim gibi bulamadım ? :( nereden yüklüyoruz?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

tamam biraz daha dikkat ederim :) resim yüklemeye gelince yeni olduğum için nereden yüklendiğini bulamadım yoksa çok fazla resmi var.yapım aşamalarını da koyacaktım ama dediğim gibi bulamadım ? :( nereden yüklüyoruz?

Şuradan yardım alabilirsin. Fotoğrafları yüklemeden 800x600 px boyutlarına indirirsen çok güzel olur.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resim-ekleme-alternatif-1/

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

Valla ben siyah jant göremedim... :)

Maşşallah kazasız belasız sürüşler.. :nazar:

Başka foto yokmu.?

Erkan Usta yorumun için çok sağol eyvallah.dün üye oldum kısmet ilk senin makinanın videosunu izledim.hakikaten çok güzel olmuş her santiminde emek var.gerçekten bu işi böyle temiz yapanların olduğunu görmek beni mutlu ediyor.Allah kaza bela vermesin çok daha iyileri olsun inşallah

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

evet Vedat abi BULAT ama raslantı heralde? :) mersinle bi alakan var mı abi ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Şimdi ben, bu saatte, nöbette, gözlerim pek açılmıyo ama, bu nasıl karakalem anlamadım ben. Resim sahici gibi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bu resimden bir şey anlamadım bende. Yeni resimler beklerim hemşerim Mersin'in neresindensinz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

mersinin içindeyim Süha abi. Toroslarda oturuyorum bu arada hazı hemeşeri bulmuşken sorim :) birden fazla resim nasıl yüklüyoruz.daha önce sordum da bi program tavsiye ettiler resim küçültme için sanırım.ben de o var zaten kullanıyorum ama birden fazla resmi aynı anda yükleyemiyorum :( bi el at be hemşerimm :)

aslen karadenizliyiz ama Zafer Bulat adıyla tanıştığım biri var,sanırım o da akdenizliydi.

aslen karadenizliyiz ama Zafer Bulat adıyla tanıştığım biri var,sanırım o da akdenizliydi.

vala olabilir abi ama zafer adında tanıdığım yok.varsada belki sima olarak olabilir ama isim çağrışım yapmadi abi

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

tabikide ne demek seve seve bende çok tanışmak isterim.bundan sonra mersinde de bir eviniz var :)

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

ya dediğiniz gibi yapıyorum bu imgur a giriyorum ama benim üyeliğimi kabul etmiyor.ne mail adresinden ne de kullanıcı adımdan giremiyorum ?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Üye olmadan da fotoğraf yüklenebiliyor. İlla üyelik açmana gerek yok.

Yorum bağlantısı
Emre Gur

Abi aynı yorumları bende alıyorum sorma :) Maşallah abi kazasız belasız tam benim zevkim begendim :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Güle güle kullan ama bir an önce at şu resimleri. :D

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

focus1_600_x_450.jpg

focus2_600_x_401.jpg

focus4_600_x_402.jpg

focus5_402_x_600.jpg

focus6_600_x_450.jpg

focus7_600_x_401.jpg

focus8_600_x_402.jpg

focus9_600_x_402.jpg

focus10_600_x_402.jpg

image host

şükür ki sonunda resimleri yükleyebildim.bilgiler için teşekkür ederim.özellikle Serkan Uludağ kardeş sağol ya çok işime yaradı bu program bu arada Uludağ soy isminde mersinde tanıdığın ya da akraban var mı ?.benim çok sevdiğim bi kardeşimin soy adı da uludağ ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Farlarda folyo var sanırım.Jantları bende beğendim.Aracın siyah plastik aksamları piano black olsa daha güzel olurmuş sanki

Ben taktım bu piano black rengine :D

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

biraz daha resim vardı.yapım aşaması resimleri ama bulamadım.bulursam onları da koyacağım lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :) bu arada ilerleyen zamanlarda 2011 beyaz titanium x hatchback almayı düşünüyorum.arabayla biraz oynicam yine.ancak bu sefer yay deil coilover almak istiyorum.focuslar için coilover satan bi yer varmı coilex de olabilir sağlam yapan bi yer olduğu sürece? birde şu anki aracım dizel benzinli tüplü almayaı düşünüyorum.tork anlamında çok iyi olmıyacağını biliyorum.bu yuüzden sormak istedim.sizde dizel mi benzinli & tüplümü almalıyım?

Akan abi farlar da hem folyo var hemde içlerini burda modifiye ile uğraşan bi arkadaş grubuna sahibim :) farın içlerini onlarla beraber siyaha boyadık.piano black rengine gelince önümüzdeki ay yapcaz inşallah.jantları da parlak siyaha boyicaz kenarında ki şeritleri silindi çünkü :) sisin plastik yerleri ön panjur jantlar ve spoiler piano black olcak inşallah :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

araç çok şık, bu arada akraba, tanıdık bulabildiniz mi? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Beyazıt Çakır

Bazı fotoğraflarda aracın rengi, ön tampon alt ızgarası, farlar, ford logosu farklı sahırım arkadaş onları fotoşoplamış

Düzeltme: bazıları eski bazıları eni fotoğraf heralde. Şuan bende yine anlayamadım :D

Yorum bağlantısı
İsmail Yanık

Gündüz, far ve sis lambası yakarak resim çekmenin nedenini bir türlü anlayamıyorum.

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

çzim işinden başlıyım bence :) aracı standart haldeyken karakelemle bu halini çizdim yani bitmiş halini çizmiştim.resimlere gelince,ilk önce öndeki ford amblemi siyahtı daha sora orjinalini taktım :) mezitlideki çimlere gelince,bi arakdaşım otomabil dergisi çekimleri yapıypr onun için oraya çıkarmıştık :) hepinize teşekkür ederimmm yorumlarınız içinn :) hepinize kazasız belasız sürüşlerr :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...