İçeriğe Yönlendir

Kendi Çizimim Ve Çalişmalarimla Benim Oğlan Karşinizda :)

Atakan Bulat

Recommended Posts

Atakan Bulat

bugün arabamın ön tampondaki siyah yerlerini (sis lambası çerçevesi ön ızgara ve panjur ) parlak siyaha boyadım.resimleri en kısa sürede çekip koyacağım :)

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

şu anda kullandığım focus dizel. yaza doğru değiştirebilirsem benzinli almayı düşünüyorum. lpg de olcak elbette.kullananlar varsa,güç konusunda bi sıkıntım olurmu? tork un aynı olmıyacağını biliyorum ama malum dizel den yoruldum bakımları vs. tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.inanın çok yardımcı olursunuz. özellikle senden ERKAN kardeş :)

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

spoiler da parlak siyaha boyadım.şimdi sıra jantlara geldi onları da halledip en kısa zamanda koyyorum resimleri :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Resimler güzel olmuş.Jantlarıda çok beğendim çok hoş olmuş.Güle güle kullanın... :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

herkese yorumları için tek tek teşekkür ederim.:)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yazın nasip olursa Süha ile Mersin yapacaz... :)

Tanışmak isteriz sizinle..

Yazın Ülkeyi fırgezeceniz sanırım. :)

Yorum bağlantısı
Deniz Kaçan

yüksek devirlerde benzinli keyif veriyor ama diesel kdar torklu değil işte kalkışlar faln diesele göre daha isteksiz :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bu renge siyah jant çok güzel gitmiş. Maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

ön tampon alt ızgarasına bittim :nazar: araç yılan yılan :good1: biraz daha yere yaklaşırsa (tısssssss-tısssssssssss) bence harika olur, kazasız belasız

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Atakan Bulat

yorumlar için teşekkürler.bugün focus st spoiler siparişi verdim gelsin parlak siyah yapıp takacam.bi kaç resim çekip koycam :) bakalım nasıl olcak.bu arada arabama ön lip arıyorum seat leon fr tarzı yani jilet dediklerinden.ön ekler bence çok çirkin o yüzden lip arıyorum ama bi türlü bulamadım.konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.teşekkürler.kazasız belasız sürüşler herkese :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Abi bize Şahin abide eşlik edecek Mersin'e.. :)

Seninlede imşallah tanışma fırsatı buluruz..

Atakan bey bekliyoruz son eklentileri..

İnşallah Erkan...

Yorum bağlantısı
Atakan Bulat

gelirseniz ben de tanışmayı çok isterim.bu arda spoiler ıtaktım resim çekip koyyorum en kısa sürede bi de ön tampon altı lip bulabilseydimmmmm :) :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...