İçeriğe Yönlendir

Ghia Için Krem Renk Kol Dayama Orjinal

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Serkan Toker

Değil Mustafa, sadece arka menfezlere hava geliyor..Bizim çıkmacıda 3-4 tane var bundan...Bende fotoları vardı, bir bakayım...450 lira demişti hatta belki daha uygun bir rakama verir...

dscf5277v.jpg

dscf5282f.jpg

dscf5280j.jpg

dscf5274b.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

E hangi focusun bunlar? Tr dekiler böyle değil diye biliyorum orda 220w çıkışı var

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çakma...:)

Ürünler sıfır bu arada, ben üstteki kutuyu indirmeye üşendiğim için demoda olanın tozlu fotoğraflarını çektim...Diğerleri pırıl pırıldı...:)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:D güzel düşünmüş yapan. eğer havalandırma yüze çevirince ordan havada geliyorsa arkadakiler klimadan daha fazla yararlanır. golf-bravo vs onlarda var diye biliyorm
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yine de orjinal olmadığı renkten belli oluyor, belki rengi tutsa olur...Havalandırmalar konusunda hemfikiriz, orası ayrı...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

O değil adam yan sanayi ürüne çıkma havası mı vermiş abi :D o ne toz topraktır öyle yaa :p

Yorum bağlantısı
Arif Doğan
(düzenlendi)

Havalandırmalar hoş olmuş ama malzeme kalitesi nasıl acaba, alıp takan var mıdır ki? 5-6 ay sonra renk atması, deforma...vs gibi olaylar olur mu acaba? Ben takip ediyordum ilan sürekli yayında. Çok satılan bir parça olduğu kesin ama forumda tecrübe eden yok heralde.

tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nidai YAVAŞ

Bugün tesadüfen bu ilanı gördüm.

Mutlaka düşünen arkadaşlar vardır.

Krem renk iç döşemeye sahip Ghialara uygun.

Telefon edip sordum 325 tl ye bırakacağını söyledi.

Umarım faydalı olur.

http://www.sahibinde...81300793/detay/

Merhabalar ben kolçak arıyorum fakat bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum..

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Emre Şimşek

Değil Mustafa, sadece arka menfezlere hava geliyor..Bizim çıkmacıda 3-4 tane var bundan...Bende fotoları vardı, bir bakayım...450 lira demişti hatta belki daha uygun bir rakama verir... dscf5277v.jpgdscf5282f.jpgdscf5280j.jpgdscf5274b.jpg

Resimler gidik, kol dayamalar duruyor mu bari abi? Bir arkadaş arıyordu.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Resimler gidik, kol dayamalar duruyor mu bari abi? Bir arkadaş arıyordu.

Duruyordur herhalde, yeni ürün yani sıfır oldukları için hala vardır diye tahmin ediyorum.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Duruyordur herhalde, yeni ürün yani sıfır oldukları için hala vardır diye tahmin ediyorum.

Neydi çıkmacının adı? Bir defa vermiştin de şimdi telefonum bozuk o bilgilere ulaşamıyorum geçici bir süreliğine abim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...