Serkan Toker 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Değil Mustafa, sadece arka menfezlere hava geliyor..Bizim çıkmacıda 3-4 tane var bundan...Bende fotoları vardı, bir bakayım...450 lira demişti hatta belki daha uygun bir rakama verir... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 E hangi focusun bunlar? Tr dekiler böyle değil diye biliyorum orda 220w çıkışı var Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Çakma... Ürünler sıfır bu arada, ben üstteki kutuyu indirmeye üşendiğim için demoda olanın tozlu fotoğraflarını çektim...Diğerleri pırıl pırıldı... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 güzel düşünmüş yapan. eğer havalandırma yüze çevirince ordan havada geliyorsa arkadakiler klimadan daha fazla yararlanır. golf-bravo vs onlarda var diye biliyorm Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Yine de orjinal olmadığı renkten belli oluyor, belki rengi tutsa olur...Havalandırmalar konusunda hemfikiriz, orası ayrı... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 O değil adam yan sanayi ürüne çıkma havası mı vermiş abi o ne toz topraktır öyle yaa Yorum bağlantısı
Arif Doğan 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 (düzenlendi) Havalandırmalar hoş olmuş ama malzeme kalitesi nasıl acaba, alıp takan var mıdır ki? 5-6 ay sonra renk atması, deforma...vs gibi olaylar olur mu acaba? Ben takip ediyordum ilan sürekli yayında. Çok satılan bir parça olduğu kesin ama forumda tecrübe eden yok heralde. 5 Ağustos 2012 tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nidai YAVAŞ 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Bugün tesadüfen bu ilanı gördüm. Mutlaka düşünen arkadaşlar vardır. Krem renk iç döşemeye sahip Ghialara uygun. Telefon edip sordum 325 tl ye bırakacağını söyledi. Umarım faydalı olur. http://www.sahibinde...81300793/detay/ Merhabalar ben kolçak arıyorum fakat bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Değil Mustafa, sadece arka menfezlere hava geliyor..Bizim çıkmacıda 3-4 tane var bundan...Bende fotoları vardı, bir bakayım...450 lira demişti hatta belki daha uygun bir rakama verir... Resimler gidik, kol dayamalar duruyor mu bari abi? Bir arkadaş arıyordu. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Resimler gidik, kol dayamalar duruyor mu bari abi? Bir arkadaş arıyordu.Duruyordur herhalde, yeni ürün yani sıfır oldukları için hala vardır diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Duruyordur herhalde, yeni ürün yani sıfır oldukları için hala vardır diye tahmin ediyorum. Neydi çıkmacının adı? Bir defa vermiştin de şimdi telefonum bozuk o bilgilere ulaşamıyorum geçici bir süreliğine abim Yorum bağlantısı
Recommended Posts