İçeriğe Yönlendir

Gasitaly Lpg

Tunç Tunçdemir

Recommended Posts

Tunç Tunçdemir

Arkadaşlar,

Gasitaly diye bir lpg markası duyanınız,duyanınız , kullananınız var mıdır? Varsa kalite olarak nasıl birşeydir.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ben mk2 mondeo'muzda kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok biz gönül rahatlı ile kullanıyoruz.

bilindik markalara virüs mü bulaştı ki ?

servis sıkıntısını gözardı etmeyin.

nedemek istediniz ben anlıyamadım ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir

olay biraz farklı, almayı düşündüğüm bir aracın üstünde gasitaly lpg gördüm. Zaten lpg den anlamam bir de hiç görmediğim bir marka olunca kalitesini sorgulamak istedim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bayisi tükkan komşumuz idi, kullandığı malzemeler güzel, zaten markalara arası fark sadece enjektör ve beyinde, enjektörler de aslında ortak, mühim olan işçilik ve doğru enjektör seçerek montajının yapılmış olması, daha çok Karadeniz yöresinde yaygınlaşmış bir marka, fuarda en iyi stand onlara aitti.

Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir

burada lpg ci bir arkadaşıma sordum, piyasada çok az olduğunu ancak kalite olarak birçok bilindik markadan iyi olduğunu söylüyor. şöyle bir tanımlama yaptı , doğru yanlış bilmem ; brc ile landi renzo arasında bir kalite dedi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bayisi tükkan komşumuz idi, kullandığı malzemeler güzel, zaten markalara arası fark sadece enjektör ve beyinde, enjektörler de aslında ortak, mühim olan işçilik ve doğru enjektör seçerek montajının yapılmış olması, daha çok Karadeniz yöresinde yaygınlaşmış bir marka, fuarda en iyi stand onlara aitti.

sonra noldu kapattılar mı taşaındılar mı :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben şunu söylemek istiyorum. Opelimde EASYJET diye bir marka vardı ve ustası tek kişi adamı kanser eden cinsten bir ustaydı. İskenderunda da Maraştada usta bulamadım. En son tanıdık bir ustam el attı olayı çözdü. Yoksa sistemi söküp tanıdık bir sistem takmak istiyordum. Bir defa arıza çıkardı ondada usta bulamadım. Kötü bir lpg kitimiydi hayır asla tam tersi çok güzeldi. Ancak servis sıkıntısı yaşacağım bir markaya yönelmek istemem. Bu benim tercihim.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Okan İmecik

Ben mk2 mondeo'muzda kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok biz gönül rahatlı ile kullanıyoruz.

nedemek istediniz ben anlıyamadım ?

merabalar bende 98 mondeo ma taktırmak ıstıyorum da nasıl memnunmusunuz bır sıkıntısı var mı bırde yakıt tuketım degerlerı nedır?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

merabalar bende 98 mondeo ma taktırmak ıstıyorum da nasıl memnunmusunuz bır sıkıntısı var mı bırde yakıt tuketım degerlerı nedır?

Merhaba Okan Bey

lpg yi taktıralı yakşalık 10 bin km oldu veya olmak üzere diyebilirim. Şu zamana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadığım gibi benzinden daha iyi çalışıyor diyebilirim. ( Stabil) Lakin benzine göre performans kaybı var kesinlikle bunu belirteyim oda yaklaşık %10-15 gibi diyebilirim.

Yakıt ortalaması şehir içi yoğun trafik bazen de normal sürüş ile 11-12lt/100km. Şehir dışı 140km ve üzeri hızlarda kullanım ile 10lt/100km. Ama şehir dışında 100km hıza sabitlerseniz aracı eminim ki 7lt/100km ortalamayı tuturur.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bulunduğunuz ilde daha bilinen markalara yönelmek daha iyi.Alacağınız araçta olsa da bu da bir etken olmalı.Ben araç alırken dikkat etmiştim.Bilinmeyen adını hiç duymadığım kitler var.Mesela adana da çok meşhur olan ama Ankara da bayisi olmayan markalar var..O yüzden dikkat etmek lazım..

Yorum bağlantısı
Okan İmecik

Merhaba Okan Bey

lpg yi taktıralı yakşalık 10 bin km oldu veya olmak üzere diyebilirim. Şu zamana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadığım gibi benzinden daha iyi çalışıyor diyebilirim. ( Stabil) Lakin benzine göre performans kaybı var kesinlikle bunu belirteyim oda yaklaşık %10-15 gibi diyebilirim.

Yakıt ortalaması şehir içi yoğun trafik bazen de normal sürüş ile 11-12lt/100km. Şehir dışı 140km ve üzeri hızlarda kullanım ile 10lt/100km. Ama şehir dışında 100km hıza sabitlerseniz aracı eminim ki 7lt/100km ortalamayı tuturur.

gercekten verdıgınız degerler çok tatminkar.zaten daha fazla bişeyde beklememek lazım.malum 2000 cc motor.benım de arkadasım taktırdı 1.8clx escorduna cok memnun.ama performans dususubırazcık kafa karıstırıcı.%15 kayıp az bir deger degıl.ama fiyat/perf. a göre ıyı gorunuyor cunku 1200 tl/10 taksıte takacaklarını soyledıler.bugun arastırmalarıma devam edıp olmassa yarın bıle taktırmayı dusunuyorum.nasıl yapsam acabakafam allak bullak oldu artık lpg kıtı arastırmaktan.:)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

gercekten verdıgınız degerler çok tatminkar.zaten daha fazla bişeyde beklememek lazım.malum 2000 cc motor.benım de arkadasım taktırdı 1.8clx escorduna cok memnun.ama performans dususubırazcık kafa karıstırıcı.%15 kayıp az bir deger degıl.ama fiyat/perf. a göre ıyı gorunuyor cunku 1200 tl/10 taksıte takacaklarını soyledıler.bugun arastırmalarıma devam edıp olmassa yarın bıle taktırmayı dusunuyorum.nasıl yapsam acabakafam allak bullak oldu artık lpg kıtı arastırmaktan. :)

Can uzunefe ile görüştünüz mü lpg ci kendisi. Dükkanları istanbul'da ama en azından fikir alırısnız.

Yorum bağlantısı
Okan İmecik

Can uzunefe ile görüştünüz mü lpg ci kendisi. Dükkanları istanbul'da ama en azından fikir alırısnız.

yok gorusmedım kendısıyle nasıl ırtıbata gecebılırım.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Can ayrıldı şu nada çalıştığı Lpg ciden

Anlaşıldı abi. Şafak otogaz asım bey firma sahibi bizim forumu tanır kendisinden rakam alabilirsiniz o halde diyelim mi Çağlar abi

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Lpg'de performans kaybı konusunda elimizde objektif veriler (objectif dyno verisi) olmadığı sürece kayıp hep muallakta olacaktır. Ben ilk taktırdığımda ara sıra benzine alıp kıyas yapıyordum ve fark yok diyordum ama ne zaman 100-150 km benzinle gittiysem her zaman benzin daha performanslı. Yani lpgde performans kaybı mutlaka var.

Yorum bağlantısı
Okan İmecik

yarın buyuk ıhtımalle gas ıtaly taktıracagım.gasitaly olmassa aklımda prınsın 1900 tl lık versıyonu yada brc var hayırlısı bakalım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...