Mustafa Tüfekçi 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 ya siyah zemin makyajlı kasa farı ya ondan yoksa merceğinden geçtim ben nirvanaya ulaştık mercekte Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Ee ne demiş bi abimiz para var ki focusa biniyoruz. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 18 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2012 Hayırlı olsun benim soketlere mi takıldı işe yarıyor dimi soketler. senin eski farlar noldu Eyvallah. Evet senden aldığım soketleri kullanmaktayım hala. Ne iyi etmiş te almışım Eski farlar duruyor şimdilik, bu yeni farların camı deforme olmuş biraz, su zımparası ve plastx ile deneme yapacağım. Olmazsa eski farımın ön camını bunlara takacağım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Hayırlı olsun benim soketlere mi takıldı işe yarıyor dimi soketler. senin eski farlar noldu o soketleri görünce, bayağı kulağın çınlamış olmalı.... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 19 Mayıs 2012 Paylaş 19 Mayıs 2012 Güle güle kullan. Yakışmış valla. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 19 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2012 Gule gule kullan farlarina daha zimpara degmedi bence sen ufak bir estetik operasyonu ile piril piril yaparsin gule gule kullan beyaz aracada bu far gercekten farkli yakisiyor Evet Can abi, beyaz arabada bambaşka oluyor görebildiğim kadarıyla iç tarafında bi sıkıntı yok zaten, hepsi üst yüzeyde gibi. Güle güle kullan. Yakışmış valla. Sağolun Teşekkür ederim Bunlar da gece çekilmiş fotoğraflar. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 20 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2012 Mustafa Tüfekçi'den aldığım kablo demetinde bu özellik vardı. Amerikan park ve sinyali beraber kullanıyordum, ama gerek kalmadı o kabloyu kestik. Benim tüm sinyaller led olduğu için şimdi yine hızlı hızlı yanmaya başladı. Farın içindeki sinyali kesip delmeden, amerikan + sinyal yaparsam tam süper olacak Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mayıs 2012 Paylaş 20 Mayıs 2012 Çok güzel bir araç yapılanlar ayrı bir yakışmış zaten.Beyaz olması ayrı bir yakışıyor zaten Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 20 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2012 Hmm karmasik isler yaa suanki bi-xenonlarin icinde 3 w lik dipsiz park ampulune bagli amerikan park tesisati var bilgine herhangi bir tadilat gerekirse bilgine Tamamdır:) İlk olarak Amerikan park çok parlak yanıyor daha düşük wattlı bi ampul takacağım, merceğin altındaki mavi boyalı ampuller yerine de led taktımmıydı bana çok bile Çok güzel bir araç yapılanlar ayrı bir yakışmış zaten.Beyaz olması ayrı bir yakışıyor zaten Teşekkürler Akan Abi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2012 Paylaş 20 Mayıs 2012 far içi sinyali sinyal diye kullanmıyorsan benim tesisat mis gibiydi tek yapman sinyaldeki 21w yerine 5w ampul takman orjinal pinlerden bulsam şu ara kablo demetinden kendime de yapacam gündüz farı için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2012 Paylaş 20 Mayıs 2012 Eyvallah. Evet senden aldığım soketleri kullanmaktayım hala. Ne iyi etmiş te almışım Eski farlar duruyor şimdilik, bu yeni farların camı deforme olmuş biraz, su zımparası ve plastx ile deneme yapacağım. Olmazsa eski farımın ön camını bunlara takacağım. zımparaya bulaşma sakın, tükkana uğra plastix yapalım, ama böyle daha güzel duruyor bence topspeed farları gibi Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 20 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2012 Zımparaya niye bulaşmayayım Çağlar abi? Ben kılım biraz sanki ışığım kesiliyor gibi hissediyorum Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2012 Paylaş 20 Mayıs 2012 İyi günlerde kullan.Yakışıyor :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
M.Ali Baş 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 kazasız belasız kullanın guzel olmus harbı...)) 1 Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 (düzenlendi) Rs e rastlamışken fotoğrafsız bırakmayalım dedim. Rica ettim bi de sesini dinlemek için video da çektim buyrun Video 1080p dir. Kaliteyi arttırıp izleyebilirsiniz 28 Mayıs 2012 tarihinde Melih Bozkurt tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 29 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2012 koskoca rs i foruma getirdim. kimse yuzune bakmadi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 31 Mayıs 2012 Paylaş 31 Mayıs 2012 Bir rs gördüm sanki. Bu en son Ankara'da satılık değilmiydi yahu. Tekrar İstanbul'a mı satılmış. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Yaklasik 1 1.5 aydir buralarda goruyorum. Sahibi kahvemizi icmeye geliyor ara sira. bi de fordclub logosu yapistirdimmi tamamdir Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Amerikan park'ın içindeki halojen ampulü çıkartıp led ampul koydum. Merceğin arkasındaki halojen ampulü de 28 ledli beyaz T10 ile değiştirdim. Artık gittiğim bi yerde parkları açık bırakıyorum hep Tavan lambasının içinde beyaz led vardı. Göz kırpmaya ve beyaz ışık yormaya başlamıştı. Gün ışığı rengi ledlerle değiştirdim Focus 2 ekinin ortası boş kalmıştı. Hepsiburada.com dan plastik ızgara siparişi vermiştim. Çok uğraşmadan siyah plastik kelepçelerle de onu tutturdum Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Kazasız belasız yapılanlarla çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 5 Aralık 2012 Yazar Paylaş 5 Aralık 2012 Herkese merhaba, kısa bi aradan sonra tekrar burdayım. Talihsiz bi kaza sonucu jantımın 1 tanesi ve tamponum kırıldı. Olmuşken makyajlı tampon takıldı ve yeni jant takımı aldım. Ama ön taraf leylek gibi kaldı. Hakan ustanın sihirli ellerinden bi tampon eki lazım Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Geçmiş olsun Melih. kaza ciddi değildi umarım. Dediğin gibi ön tampon ek istiyor, jantlar da çok şık olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Geçmiş olsun.Jantlarıda iyi günlerde kullan.Parklar güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts