İçeriğe Yönlendir

Connect Yağ Numarası

Adnan Bedestencioğlu

Recommended Posts

Adnan Bedestencioğlu

arkadaşlar geçen yıl yağ değişimi sonrası arabamın eksozundan siyah duman çıkmaya başlamıştı... payas sanayisinde mehmet usta yağdan deyince yeni değiştiğimi belirttim ama dediği gibi yağdan çıktı.. genellikle yağcılar connect için 10/30 yağ kullanıyorlar ama kitapçığına baktım connectlerin yağ numarısı 5/30 yada 5/40... bu konuda fikirleriniz nelerdir....

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

genellikle 5/30 10/w40 castrol kullanıyorum hiç siyah duman attıgını görmedim...

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

10/40 kullanıyrum 2007 den beri.. Yağ değişimi gecikmelerinde siyah duman atıyor sadece.. O da benden kaynaklanan bir sorun..

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Anıl Kandemir
(düzenlendi)

Şiddetle Mobil 1 ESP 5/30 öneririm. :)

Edit: Ekleme.

Bu yağ özellikle partikül filtreli araçlar için özel geliştirilmiştir . Kurum pislik gibi şeyleri temizleme özelliği ve uzun ömürlü tam sentetik motoru rahat ettiren bir yağdır . Şuan hem Connect hem de Mondeo da aynı yağı kullanıyorum .

Not : Bu işin ticaretini yaptığım için kafanızda soru işareti yapmasın çünkü birden çok firma ile çalışıyorum , sadece sattığım şeyi tüketicilere özendirme gibi bir gayretim yok :) Çünkü elimde fazlasıyla farklı marka mevcut . Bunu da belirteyim :)

tarihinde Anıl Kandemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ferhat Çengeloğlu

mobil 1 5/30 yağını koydurdum hiç bir sorun olmadı aksine arabanın sesi azaldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Anıl Kandemir
(düzenlendi)

Bırakamayacağınıza eminim :good1::)

edit: düzenleme

tarihinde Anıl Kandemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...