İçeriğe Yönlendir

Gösterge Camındaki Lekeler

Engin Ünal

Recommended Posts

Engin Ünal
(düzenlendi)

Ne zamandır aklıma takılan gösterge camının iç kısmındaki lekeler için bu gün gösterge panelini söküp camını , temizlemek istedim ancak resimdeki işaretli yerlerdeki lekeler çıkmıyor , bu camın yenisi satılıyormu , yada bu lekeler nasıl çıkar.

tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

çok sinirimi bozuyor benimde o lekeler. eski focsuta hiç yoktu bunda niyeyse çerçevenin dibinden ufak bi leke başlamış. cam ayrı satılmıyor. ebayda temiz rs göstergesi alıp takmak var :p

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

Camın ayrı satılmaması saçmalık , oldu ya cam kırıldı , komple göstergemi alıcam.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Engin Ünal

Peki bu lekeleri gidermenin bir yolu yokmu , nette diş macunundan falan bahsetmiş birileri.

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

Kestirmeyle o şekli verebileceklerini sanmam , içe oval hafif koni gibi , ayrıca tırmakları var.Bu gün sanayide cila falan sildirdim ama çıkmadı.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kenan Uygun

bende de o lekelerden vardı. İlginç bir şekilde kurtuldum. ,Göstergeyi söktüm yıkadım, sildim ama nafile bir türlü çıkmadı. Geri taktım öylece lekeli şekilde. sonra iç dış yıkamaya gittim. Yıkamacı aracın içini elindeki fıs fısla parlatırken camı gördü iki fıs fıs sıktı sildi tertemiz oldu. Gözlerime inanamadım :) Bana çok ilginç geldi hemen elindekinden satın aldım.

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

bende de o lekelerden vardı. İlginç bir şekilde kurtuldum. ,Göstergeyi söktüm yıkadım, sildim ama nafile bir türlü çıkmadı. Geri taktım öylece lekeli şekilde. sonra iç dış yıkamaya gittim. Yıkamacı aracın içini elindeki fıs fısla parlatırken camı gördü iki fıs fıs sıktı sildi tertemiz oldu. Gözlerime inanamadım :) Bana çok ilginç geldi hemen elindekinden satın aldım.

elindeki neydi

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sıradan bir yıkamacı ise ayrı bir ürün kullanmadıysa.Ya torpido parlatıcı dır ya da içinde azcık deterjan olan cam sil. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

ince kum zımpara ve meguars cila bu sorunu geçen sene halletmiştim.Sadece cila yetersiz kalabilir

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Sanırım kasılmadan dolayı böyle bir sorun oluyor..Pleksiglass hafif zorlanınca beyazlayabiliyor..

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

Benimkini boyacıya verdim biraz uğraşmış o lekeler çıkmış , ama çizikler duruyor , yenisi satılmadığı için ustada korktu kırarız falan diye fazla uğraşmadı , lekeler çıktığından takınca çiziklerde belli olmadı , eski halinden çok çok iyi şimdi.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Sanırım kasılmadan dolayı böyle bir sorun oluyor..Pleksiglass hafif zorlanınca beyazlayabiliyor..

Beyazlamayı saç kurutma makinası ile biraz ısıtınca düzeltebiliriz.

Yorum bağlantısı
Kenan Uygun

elindeki klasik torpido temizleyicisiydi ama demek ki etkili bir şeydi üstünden uzun zaman geçti adını hatırlayamadım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...