Semih Saner 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 5 yıldır sıralı lpg kullanıyorum (lovato) çokta mennunum..Fakat bakım sırasında 15000 yada 20000 km de bir filtresi dışında bakım yapılmıyor.. Acaba filtreden başka nerelerinde bakım ve değişim yapılması gerekir... saygılarımla..... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Başka bir bakımı yok diye biliyorum... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 50 bin km de bir regülatöre da bakılması gerekiyor. Bakımda regülatörün tamir takımı değişiyor ama tamir takımı fiyatı neredeyse regülatör fiyatına geliyormuş, bu nedenle de yeni regülatör takılması daha iyi olur. Faruk Sevgili'ye sormuştum, o da böyle demişti. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Can' bu konulara bakmalı artık. Nasıl olsa LPG ile ilgili bir şirkette çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Öğrendiğimiz iyi oldu sadece filtreyi biliyorduk. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Araç üzerinde takılı olan sistemin Gaz valflerinin kontrolü gerekirse değişmesi ve her 50.000 km de bir enjektör bakımı gerekmektedir aynı şekilde regülatör bakımıda tavsiye edilir enjektör bakımı dediğin ne oluyor ? tamir takımı felan mı var? Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Araç üzerinde takılı olan sistemin Gaz valflerinin kontrolü gerekirse değişmesi ve her 50.000 km de bir enjektör bakımı gerekmektedir aynı şekilde regülatör bakımıda tavsiye edilir Aslında 50.000 km bu bakımlar yapılmalı ama insanlar bu bakımları düzgün bir şekilde yapabilecek bir yer bulmakta zorlanıyor, böyle olunca da sorunsuz çalışan sistemini sorun çıkarana kadar elletmek istemiyor. Mesela benim aracım çok az da olsa regülatörden soğutma suyunu kaçırıyor gibi, özellikle de kış aylarında ısı değişimlerinden kaynaklandığını düşünüyorum, 6 ayda bir yarım litre antifreeze su karışımı ekliyorum ama regülatör bakımı veya değişimi sonrası araçta yalancı hararet ortaya çıkmasından korkuyorum. Enjektör bakımına gelince, enjektörlerim matrix tip olduğu için bakımı ve temizliği biraz zor. Şöyle sağlam bi usta bulsam tüm sistemi yazdıklarım doğrultusunda elden geçireceğim, bulamazsam bozulana kadar filtre değişimiyle yetineceğim. Bursa'da lovato lpg kiti için servis tavsiyesine ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Evet, bakım yaptıracak yer bulmak da sıkıntı. Eğer regülatör tamir takımı bulursam ben sökeceğim, 60 km oldu. Hem içini çok merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts