İçeriğe Yönlendir

Lpg'Li Focusla 100 Bin Km'Yi Gören Var Mı?

Yusuf Kara-2

Recommended Posts

Yusuf Kara-2

Lpg taktıracaklara referans olması için bu soruyu sordum. LPG ile uzun km'ler yapmış olanlar varsa paylaşımda bulunurlarsa faydalı olur.

LPG ile uzun kmler yaptınız mı?

Bu süreçte lpg kaynaklı ne gibi sorunlarla karşılaştınız?

Bu uzun tecrübeden sonra araba alsam yine lpg taktırır mısınız?

Selamlar...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Düzgün montaj, doğru kalibrasyon, düzenli bakım ile 100.k bir şey değil.

Mustafa Karabulut LPG ile100.000km. yi devirdi

crv 190.k'da ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Düzgün montaj, doğru kalibrasyon, düzenli bakım ile 100.k bir şey değil.

crv 190.k'da ;)

Tamamı lpg ile mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Focus1'e taktırdım 60 bin km yaptım sattım, alan arkadaşım 100 bin daha yapmıştır..

Mondeo2 aldım, taktırdım 60 bin km yaptım sattım..

Mk3 aldım, taktırdım, mutluyum çünkü lpg 2.06 TL :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tamamı lpg ile mi?

Evet Mahmut. Aracın eski sahibini tanırım, esnaf komşumdur. 2005 yılında aldı ve hemen lpg taktırdı.

Yorum bağlantısı
Yusuf Kara-2

Cevap için teşekkürler. Taktıracaklar için çok faydalı bilgiler. Kısa vade de belki sorunlar ortaya çıkmayabilir. Onun için tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyaç var.

Bende 22 bin km'dir 2011 comfort focusumu lpg ile kullanıyorum. tek yaşadığm sorun son bir ayda rölanti ve virajlarda yavaşlayınca motorun kapanmasıydı. Gaz kelebeği temizliği ve yazılım güncellemesiyle düzeldi.

Selamlar...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Evet Mahmut. Aracın eski sahibini tanırım, esnaf komşumdur. 2005 yılında aldı ve hemen lpg taktırdı.

Maşallah diyelim o zaman abi. :nazar:

Benim ki daha lpg ile 63 bin oldu. Araç 263 binde.

Yorum bağlantısı
Yusuf Kara-2

Focus1'e taktırdım 60 bin km yaptım sattım, alan arkadaşım 100 bin daha yapmıştır..

Mondeo2 aldım, taktırdım 60 bin km yaptım sattım..

Mk3 aldım, taktırdım, mutluyum çünkü lpg 2.06 TL :)

Bugün benzin 4.40 tl iken, 2.03 ten lpg aldım. Tasarruf yaklaşık %50.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Maşallah diyelim o zaman abi. :nazar:

Benim ki daha lpg ile 63 bin oldu. Araç 263 binde.

63.k hiç bişe değil, devam ..

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

63.k hiç bişe değil, devam ..

Ben toplamda 350 bin derim inşallah.

Yorum bağlantısı

Bakimli araclarda 409.000 km sorunsuz kullanildigini gordum 2001 model stw f1 de 84.000 km de montaj yapilmis evragi duruyor musteride :)

Ankarada F2 den çok F1 taksi var. Gördüklerim 250 ila 450 bin arasıydı. Nasıl diye sorduğumda kapak açtırmadığını bile söyleyen vardı. Kendi arbama lpg taktırınca F2 leri sordum pahalı olduğu için accent alıyoruz genelde dediler(hakkaten Ankaradaki yeni taksilerin çoğunluğu accent) , ama F2 dede memnunlarmış lpgden. Tutulmadığından değil fiyattan dolay tercih etmiyorlarmış.

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Kesinlikle lpg ile cook mutluyum.İzmirde fiyat bp de 2.13 fakat yeri değil belki ama birşey soracagim.Bizim buralarda gaz alabileceğim 2 bp var .Ben hep birinden alıyorum ama ne zaman diğerine baksam fiyatı 4 6 kuruş ucuz mesela ben ayın 1 de fulledm 2.13 den bahsettiğim yerde gaz 2.06 acaba sıkıntı olurmu oradan alsam?

Ayrıca gazla 40 bine yakın yol yaptım.Maaşşalllah :nazar: hiçbir sıkıntısını çekmedim

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

geçenlerde sanayide idim bi taksi geldi (focus) dükkana motor 500000 de ve ilk defa motor açılacak dedi

ama kaç km lpg ile kullandı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

Yakın zamanda lpgye hatırı sayılır bir indirim geldi de benim mi haberim yok?.Buralarda 2.60-70 seviyelerinde seyrediyor,çok enteresan :unsure2: Gerçi batıda her zaman buralardan daha ucuz oluyor nedense :angry:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Benim araba 75000 de muayeneye lpg li girmiş, şu an 121000 de. 45000 km olmuş lpg ile yani, sorun yok, landırenzo markası.

Yorum bağlantısı
Aydın Bengü

Yakın zamanda lpgye hatırı sayılır bir indirim geldi de benim mi haberim yok?.Buralarda 2.60-70 seviyelerinde seyrediyor,çok enteresan :unsure2: Gerçi batıda her zaman buralardan daha ucuz oluyor nedense :angry:

evet 25 krş ucuzladı C.tesi

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Mk3 mondeo otomatik ile yaklaşık 290bin km yapmıştım, 110-120bin civarı lpg takılmıştı, kalibrasyon sorunlarının dışında motora bir zararını görmedim.

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar
(düzenlendi)

evet 25 krş ucuzladı C.tesi

Güzel haber. Teşekkürler. Tam da izin öncesi. :good1:

tarihinde Yavuz Selim Bilgin tarafından düzenlendi
Lütfen yazım kurallarına dikkat edelim.
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

100 bin kmsi lpg ile 180 küsür bin kmde FI imiz var idi. sattıp 45 binde FI alıp alır almaz lpg taktım :D benden sonraki sahibi 57 bin kmde ankaradan araç otomatik ve lpgsi var diye gelip aldı gitti. lpg kitinni parasını 10 bin km civarı amorti etmiştim :p

100ps duratec motor arabanız var ise lpg ilaçtır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...