İçeriğe Yönlendir

'09 Focus Xr-5 Turbo Loading

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Ulen alacam bi 508 benzinli turbo göreceksiniz siz.

geçen denemek için bakındığımızda pejocular var haberi geldi direk vazgeçtim klasmanım değiller :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Güzel araba güzel. maşallah, güle güle kullan...

teşekkürler mehmet abi :)

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Yakıştı sana bu araba. ;)

Güle güle bin , güle güle gez kardeşim. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Yakıştı sana bu araba. ;)

Güle güle bin , güle güle gez kardeşim. Allah kaza bela vermesin.

çok teşekkürler rıfat abim :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

o geceki lafını unutma Anıl kardeşim. Efsane geri döndü :D yapacaz bir 0-100km en yakın zamanda ;)

Yagmurda kuruda varim sende varmisin :)))

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Yagmurda kuruda varim sende varmisin :)))

yağmur pek tarzım değil 3.viteste patinaj çekmek nedir sen bilir misin ? :D Ama senin için her türlü ortamda varım istersen bu cumartesi deniyelim kardeşim :D

Yorum bağlantısı

yağmur pek tarzım değil 3.viteste patinaj çekmek nedir sen bilir misin ? :D Ama senin için her türlü ortamda varım istersen bu cumartesi deniyelim kardeşim :D

Tokatör iş başında :D

Yorum bağlantısı
Onur Kılıç

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. kurtköy toplantısında gördüm aracını maşallah demek düşer bize :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Cüneyt, iyi günlerde kullan kardeşim, makine çok güzel görünüyor.

Tekerin düz bassın.

:nazar: :nazar: :nazar:

çok teşekkürler mustafa abi..

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. kurtköy toplantısında gördüm aracını maşallah demek düşer bize :)

çok teşekkürler..

gerekeni yap artık, bir an önce başla :) mercekli farlar ve x stopları ile damardan gir :)

önceliğim yay ve jantta mustafa abi :) :)

Dün muayeneyi hallettikten sonra bugünde yaklaşık 1 saat kadar önce 34 plakalarımı ve ruhsatımı aldım :)

sislerdeki xenonları sökmedim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım..

img0123pz.jpg

img0124od.jpg

Ve plaka :)

img0126iv.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

cüneyt bunları takma bunun yerine app plaka :D :D :D bnlar yakışmaz arabana bu arada geçmiş olsun muayeniyi halletmişin :D :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
cüneyt bunları takma bunun yerine app plaka :D :D :D bnlar yakışmaz arabana bu arada geçmiş olsun muayeniyi halletmişin :D :D

Halletik bi sıkinti cikmadi:) plakayida appye hem para vermek istemiyorum hemde polislerle ugrasmak istemiyorum:):)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Geçen ben yangın söndürücüsüz ve ilk yardım çantasız geçtim.Hafif kusur bile yazmadılar.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

mmuayeneden plaksaız mı geçtin lem :s ?

16 plakalar yanımdaydı abi döndükten sonra teslim ettim..egzost muayenesi içinde şaşe numarasıyla yaptılar

Geçen ben yangın söndürücüsüz ve ilk yardım çantasız geçtim.Hafif kusur bile yazmadılar.

parklara taktığım led'lere hafif kusur yazmışlar abi :D :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

mmuayeneden plaksaız mı geçtin lem :s ?

Bu nasıl bir muaneye gidiş şeklidir ya :D Valla tebrikler bizim mondeo geçememiş tüv den kalmış :( Gelde pederle uğraş :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Bu nasıl bir muaneye gidiş şeklidir ya :D

plaka için mi ?? :biggrin:

Gelde pederle uğraş :D

:D :D :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

aynen

teslim edicez diye söktüm gittim verdim dedim ne zaman çıkar muayeneye gidicem daha muayene olmadan çıkmaz ruhsat dedi geri aldım bende mecburen camlara tutturmak zorunda kaldım :D :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu nasıl bir muaneye gidiş şeklidir ya :D Valla tebrikler bizim mondeo geçememiş tüv den kalmış :( Gelde pederle uğraş :D

hani şu, randevuya gerek diye tekrar muayeneye yollattığım ve 5 saat bekleyen pederin mi? beni unutmuş mudur artık? ne kadar gözükmeyeyeyim gözüne?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...