Çağlar Bayur 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Bu su fıskiyesine bayılıyorum, çok işlevsel bir ürün, her eve lazım Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 (düzenlendi) Bu su fıskiyesine bayılıyorum, çok işlevsel bir ürün, her eve lazım odama'da yaptırıcam 4 Ekim 2012 tarihinde Cüneyt Işıkkent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Ne fıskiyeymiş arkadaş, joker ürün her eve lazım. Cüneyt kardeşim güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Ne fıskiyeymiş arkadaş, joker ürün her eve lazım. Cüneyt kardeşim güle güle kullan. Kangoo ya düşünen rhöööönoooğ, megane a koymuyor Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Kangoo ya düşünen rhöööönoooğ, megane a koymuyor Clio 4 bombalarını görsen ağlarsın, yine cam düğmelerinde ışık yok, yine arka kısımda aydınlatma yok, yine torpido'da lamba yok. Fiyat olarak da 42bin küsür en dolu vers. Sen dua et tek derdin fıskiye olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Clio 4 bombalarını görsen ağlarsın, yine cam düğmelerinde ışık yok, yine arka kısımda aydınlatma yok, yine torpido'da lamba yok. Fiyat olarak da 42bin küsür en dolu vers. Sen dua et tek derdin fıskiye olsun. Yine mi??? Yuh be... Servet Abi'nin Kangoo seninkinden iyi gidiyordu kaç beygir dedim 105 dedi bilmiyorum artık... Kandırmış seni Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Clio 4 bombalarını görsen ağlarsın, yine cam düğmelerinde ışık yok, yine arka kısımda aydınlatma yok, yine torpido'da lamba yok. Fiyat olarak da 42bin küsür en dolu vers. Sen dua et tek derdin fıskiye olsun. Her yeri plastik ya fazladan plastik ürün kullanmak agırlarına gitmiş galiba. :D Fıskıye iyi günlerde kullanılsın dileğimle. :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Yine mi??? Yuh be... Malesef yine... Gözümde değişen hiç bişey yok, 40 küsür milyar para ver hala torpido da ışık yok herhangi yay yok. Torpido kapağı patates çuvalı gibi açılıyor. Cam düğmeleri öyle bagaj'a bakmadım. Sonra da yok bass bilmem ne varmış da yok dokunmatik ekranmış yalan harbi naylon bu sefer suyu kaçırmış.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 (düzenlendi) Focus 3 sprey şeklindeki su fıskiye uygulaması Fıskiye süper, benim arabada da süper oldu, çok memnunun, hayırlı olsun 5 Ekim 2012 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Ne fıskiyeymiş arkadaş, joker ürün her eve lazım. Cüneyt kardeşim güle güle kullan. teşekkürler.. Her yeri plastik ya fazladan plastik ürün kullanmak agırlarına gitmiş galiba. :D Fıskıye iyi günlerde kullanılsın dileğimle. :nazar: :nazar: teşekkürler oktay abi Fıskiye süper, benim arabada da süper oldu, çok memnunun, hayırlı olsun valla sonunda akıl edip 3'e koymuşlarda bizde yararlanabildik ali abi büyük rahatlık Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Hayırlı olsun birader sonunda jantlardan başka hoşuna giden bir uygulama yapabildim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Hayırlı olsun Cüneyit. Başka fiskiyeler deneyeceğim ben şahsen. Yani fokus 2'im olsaydı da denerdim de, şimdi de deneyeceğim. Sevmedim ben bu fisikiyeleri. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Hayırlı olsun Cüneyit. Başka fiskiyeler deneyeceğim ben şahsen. Yani fokus 2'im olsaydı da denerdim de, şimdi de deneyeceğim. Sevmedim ben bu fisikiyeleri. çok sağol hüseyin abi bizimkininkilerde hiç hoşuma gitmiyordu abi heryere sıçrıyordu akıyordu falan Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 çok sağol hüseyin abi bizimkininkilerde hiç hoşuma gitmiyordu abi heryere sıçrıyordu akıyordu falan Eskisine nazaran iyi tabi. Ama ben en iyisine layığım. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Eskisine nazaran iyi tabi. Ama ben en iyisine layığım. ona şüphe yok 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 sonunda jantlardan başka hoşuna giden bir uygulama yapabildim düzgün yapılan ilk iş mi ? Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 düzgün yapılan ilk iş mi ? bizde yanlış iş olmaz Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Hayırlı olsun.. Cüneyit kaça aldın bunu ? İnşallah 10tl' den fazla para vermemişindir ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 10 liradan pahalı abi, bende de var, 2-3 ay oldu galiba alalı, işe yarıyor, tavsiye ederim, ısıtmalısı var ısıtmasızı var Ben ısıtmalı olanı 2 sene önce taktım, 2 sene önce tanesi 5tl den aldım En son adeti 10tl'den forumda en az 10 kişiye bunlardan verdim.. Toplamda 20tl Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 (düzenlendi) abi sprey olarak farklılar be Bidahaki görüşmemizde attıralım bakalım ne kadar farklı Orjinal Ford benim dediğimde 6 Ekim 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 Bidahaki görüşmemizde attıralım bakalım ne kadar farklı Orjinal Ford benim dediğimde Sendekiler 2.5 için ısıtmalı olanlar, bunlar 3 için olanlar aga sendekilerden daha iyi 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 7 Ekim 2012 Yazar Paylaş 7 Ekim 2012 Hayırlı olsun.. Cüneyit kaça aldın bunu ? İnşallah 10tl' den fazla para vermemişindir ? cüneyit değil abi cüneyt tanesi 12,5Tl Sendekiler 2.5 için ısıtmalı olanlar, bunlar 3 için olanlar aga sendekilerden daha iyi aynen öyle abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Heh tamam 12.5tl ise sorun yok.. Öğrenci adamsın Cüneyit Yorum bağlantısı
Recommended Posts