Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Bu arada egzosun içine sprey boya sıksan ? Böyle parlak parlak pek hoş durmamış gibi.Ayrıcada biraz yukarı kalksa nasıl olur acaba egzoslar ? alttaki borulara sıktık su görünce paslanmasın falan diye ama içine hiç aklıma gelmedi bi bakarım ona eksozlara dün ayar yapıldı ikiside eşit miktarda tam düz oldular ne çok yukarı ne çok aşşağı bakıyorlar şuan Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 alttaki borulara sıktık su görünce paslanmasın falan diye ama içine hiç aklıma gelmedi bi bakarım ona eksozlara dün ayar yapıldı ikiside eşit miktarda tam düz oldular ne çok yukarı ne çok aşşağı bakıyorlar şuan bende değiştireyim artık bi ''M'' tarzı atayım be cüneyt dimi bu arada konustum verdıgın numara ile adam arabayı ıstedıgın gıbı yaparım arıza olursa onuda karsılarım dıyo kardesım ne diyosun ? kaldı. bende.160 170 bg kulaga cok hos gelıyor:D:D:D:D:D Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 bende değiştireyim artık bi ''M'' tarzı atayım be cüneyt dimi bu arada konustum verdıgın numara ile adam arabayı ıstedıgın gıbı yaparım arıza olursa onuda karsılarım dıyo kardesım ne diyosun ? kaldı. bende.160 170 bg kulaga cok hos gelıyor:D:D:D:D:D gidip bi konuşmak görüşmek lazım o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 aynen paşam kayseriden geleyim soluğu orda alalım seninle Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Güzel olmuş,böyle bir ek nasıl olur acaba. http://www.fordburad...it=9&urun=60003 pahalı be abi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 kayseriden belkı rs jantları ıle dönebılırım 18 lerle:D Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 pahalı be abi sende böle daha güzel göründüğünü düşünüyorsun değil mi abi orijinal gibi durdu millet bu model özel mi diye soruyor kayseriden belkı rs jantları ıle dönebılırım 18 lerle:D değişik ve güzel olabilir Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 sende böle daha güzel göründüğünü düşünüyorsun değil mi abi orijinal gibi durdu millet bu model özel mi diye soruyor cüneyt aklından çıkarmak için çabalama araba bağırıyor difizör istiyorum ben difizörrr difizör burdan sefaköy den duyuluyor kardeşim Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 cüneyt aklından çıkarmak için çabalama araba bağırıyor difizör istiyorum ben difizörrr difizör burdan sefaköy den duyuluyor kardeşim :D yok abi kalsın difüzör işine girersek onunla bitmez o sadece benim 2 işlemim kaldı sonra atar mazotumu gezerim yay ve yazılım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 :D yok abi kalsın difüzör işine girersek onunla bitmez o sadece benim 2 işlemim kaldı sonra atar mazotumu gezerim yay ve yazılım ama halil abi beni duymuyo diyor bana sesleniyor ta ordan buraya :D:D:D:D Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 ama halil abi beni duymuyo diyor bana sesleniyor ta ordan buraya :D:D:D:D :D Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 hala motorun sallanıyor ama Sallanmayanını bir bulsak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Sallanmayanını bir bulsak. bizde var en titaniumundan Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 bizde var en titaniumundan Sürekli sallanmıyordur o, bi sallanıyor bi duruyordur. Ben bilirim. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 bizde var en titaniumundan Sürekli sallanmıyordur o, bi sallanıyor bi duruyordur. Ben bilirim. viteste stop etmek gerekli Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Eylül 2012 Yazar Paylaş 14 Eylül 2012 Daha da kararmış. güzel ışığın altında denk geliyor şansa hep telefonla çekiyorum bundan sonra fotoğraf makinasıyla gezicem Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Eylül 2012 Yazar Paylaş 14 Eylül 2012 arabanın en güzel yanı jantları çok uğraştım bulmak için cila bitene kadar gece mi oldu anca Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Eylül 2012 Yazar Paylaş 14 Eylül 2012 Güzel parlamış maşallah.. teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts