İçeriğe Yönlendir

'09 Focus Xr-5 Turbo Loading

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Süha Demirtaş

hani şu, randevuya gerek diye tekrar muayeneye yollattığım ve 5 saat bekleyen pederin mi? beni unutmuş mudur artık? ne kadar gözükmeyeyeyim gözüne?

Ta kendisi abi, mondeo sızdırmazlıktan geçmiş fakat araç tüv den geçememiş sebep ise "ABS ışıklarının yanması"

Yarın Adem abilerin oraya yönlendirecem peder bey'i bir ids e bağlatsın bakalım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:( çekseydik fişini yanmasaydı, haydaaaa, bunların abs siz leri de var zira o model yılında?
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

:( çekseydik fişini yanmasaydı, haydaaaa, bunların abs siz leri de var zira o model yılında?

ne bileyim abi ya, tüv deki eleman yaptırıp geldiğinizde aracı çalıştırmadan önce lambanın yandığını görecez sonra sönecek demiş. Bende orada kafayı koymadın mı dedim burnunu üstüne

illa yağ lambasına paralel aldıracaklar bana

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

İyi fikirmiş yağ lambasına paralel tuv duymasın puhahah....

bir laf vardırda yazmıyorum burada sadece gider gider diyorum.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Cüneyt hayırlı olsun,bunu görmüştük ;) canlı canlı da o zaman kirliydi. :nazar:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
Cüneyt hayırlı olsun,bunu görmüştük ;) canlı canlı da o zaman kirliydi. :nazar:

Tesekkurler adnan abi yoldan geldik birde yagmur ondan birdahakine temiz temiz gorursun:)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Halletik bi sıkinti cikmadi:) plakayida appye hem para vermek istemiyorum hemde polislerle ugrasmak istemiyorum:) :)

ne olacak ya cüneyt bir aydan fazladır plakasız dolanıyorumda sıkıntı olmadı ama senin sansını bilemem :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Banada verdin gazı, ilk gün Polis yakaladı... Allah'tan Polis iyi niyetliydi de bir daha yakalarsam bağlarım dedi direkt :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Halletik bi sıkinti cikmadi:) plakayida appye hem para vermek istemiyorum hemde polislerle ugrasmak istemiyorum:) :)

Cüneyt ben seni tanıyorum, 3 gün sonra APP Abi diye söyleyeceksin bana, 3 günlük harçlığını biriktir, Mühürlü APP yaptıracağım sana Polisle sıkıntın çıkmaz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

ne olacak ya cüneyt bir aydan fazladır plakasız dolanıyorumda sıkıntı olmadı ama senin sansını bilemem :D

2gündür geziyordum bende plakasız bişe olmadı :D :D

Cüneyt ben seni tanıyorum, 3 gün sonra APP Abi diye söyleyeceksin bana, 3 günlük harçlığını biriktir, Mühürlü APP yaptıracağım sana Polisle sıkıntın çıkmaz..

valla abi hiç plaka hevesim yok önden birine tıklasan direk plaka gidiyor zaten o yüzden en son iş olur belki plaka seninle işimiz yakın gelecekte yay ilteber abim :) :)

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Yeni gördüm konuyu.Allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kullan. :nazar:

Artık eve girmez gezersin İstanbullarda :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

ilk 3 gün öyle olduda abi trafik sağolsun soğutmayı başardı :D çok teşekkürlerr.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Nerden yaptırcan :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Banada verdin gazı, ilk gün Polis yakaladı... Allahtan Polis iyi niyetliydide birdaha yakalarsam bağlarım dedi direkt :D

:D :D göksel abi bende yalan yok ben inadına polislerin olduğu yerden geçiyorum ne ceviriyolar ne soru soruyolar :D :D

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Bulmuşsun mazotlu arabayı gez bakalım bi ara Beylikdüzü tarafına uğra.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Plakayı yapıştırmak içinde Çağlar Abi'yemi gittin len :)

sadece plaka için değil ilteber abi sana bir süprizimde var :) gitmişken birkaç şey daha yaptırayım dedim

Bulmuşsun mazotlu arabayı gez bakalım bi ara Beylikdüzü tarafına uğra.

sadece plaka değil be abi ufak tefek birkaç şeyde yaptırdık ondan gelirim sen iste :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Koca

Hocam plakalık iptali yaparken, keşke plakanın etrafındaki siyah boyayı da çıkarsaydın :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...