Süha Demirtaş 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 hani şu, randevuya gerek diye tekrar muayeneye yollattığım ve 5 saat bekleyen pederin mi? beni unutmuş mudur artık? ne kadar gözükmeyeyeyim gözüne? Ta kendisi abi, mondeo sızdırmazlıktan geçmiş fakat araç tüv den geçememiş sebep ise "ABS ışıklarının yanması" Yarın Adem abilerin oraya yönlendirecem peder bey'i bir ids e bağlatsın bakalım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 çekseydik fişini yanmasaydı, haydaaaa, bunların abs siz leri de var zira o model yılında? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 çekseydik fişini yanmasaydı, haydaaaa, bunların abs siz leri de var zira o model yılında? ne bileyim abi ya, tüv deki eleman yaptırıp geldiğinizde aracı çalıştırmadan önce lambanın yandığını görecez sonra sönecek demiş. Bende orada kafayı koymadın mı dedim burnunu üstüne illa yağ lambasına paralel aldıracaklar bana Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 İyi fikirmiş yağ lambasına paralel tuv duymasın puhahah.... bir laf vardırda yazmıyorum burada sadece gider gider diyorum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Cüneyt hayırlı olsun,bunu görmüştük canlı canlı da o zaman kirliydi. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 13 Haziran 2012 Yazar Paylaş 13 Haziran 2012 Cüneyt hayırlı olsun,bunu görmüştük canlı canlı da o zaman kirliydi. Tesekkurler adnan abi yoldan geldik birde yagmur ondan birdahakine temiz temiz gorursun:) Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Halletik bi sıkinti cikmadi:) plakayida appye hem para vermek istemiyorum hemde polislerle ugrasmak istemiyorum:) ne olacak ya cüneyt bir aydan fazladır plakasız dolanıyorumda sıkıntı olmadı ama senin sansını bilemem Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Banada verdin gazı, ilk gün Polis yakaladı... Allah'tan Polis iyi niyetliydi de bir daha yakalarsam bağlarım dedi direkt Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Halletik bi sıkinti cikmadi:) plakayida appye hem para vermek istemiyorum hemde polislerle ugrasmak istemiyorum:) Cüneyt ben seni tanıyorum, 3 gün sonra APP Abi diye söyleyeceksin bana, 3 günlük harçlığını biriktir, Mühürlü APP yaptıracağım sana Polisle sıkıntın çıkmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Benimde APP plakalarım yalan oldu.Yaptıramadım gitti... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 13 Haziran 2012 Yazar Paylaş 13 Haziran 2012 ne olacak ya cüneyt bir aydan fazladır plakasız dolanıyorumda sıkıntı olmadı ama senin sansını bilemem 2gündür geziyordum bende plakasız bişe olmadı :D Cüneyt ben seni tanıyorum, 3 gün sonra APP Abi diye söyleyeceksin bana, 3 günlük harçlığını biriktir, Mühürlü APP yaptıracağım sana Polisle sıkıntın çıkmaz.. valla abi hiç plaka hevesim yok önden birine tıklasan direk plaka gidiyor zaten o yüzden en son iş olur belki plaka seninle işimiz yakın gelecekte yay ilteber abim :) Yorum bağlantısı
Halis Parlak 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Yeni gördüm konuyu.Allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kullan. Artık eve girmez gezersin İstanbullarda Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 13 Haziran 2012 Yazar Paylaş 13 Haziran 2012 ilk 3 gün öyle olduda abi trafik sağolsun soğutmayı başardı çok teşekkürlerr. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Cüneyt ben seni tanıyorum, 3 gün sonra APP Abi diye söyleyeceksin bana, 3 günlük harçlığını biriktir, Mühürlü APP yaptıracağım sana Polisle sıkıntın çıkmaz.. Nerden yaptırcan Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Haziran 2012 Paylaş 14 Haziran 2012 Banada verdin gazı, ilk gün Polis yakaladı... Allahtan Polis iyi niyetliydide birdaha yakalarsam bağlarım dedi direkt :D göksel abi bende yalan yok ben inadına polislerin olduğu yerden geçiyorum ne ceviriyolar ne soru soruyolar :D Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Haziran 2012 Yazar Paylaş 14 Haziran 2012 Plakalarıda yapıştırdıkk 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Haziran 2012 Paylaş 14 Haziran 2012 Plakayı yapıştırmak içinde Çağlar Abi'yemi gittin len Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Haziran 2012 Paylaş 15 Haziran 2012 Bulmuşsun mazotlu arabayı gez bakalım bi ara Beylikdüzü tarafına uğra. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 15 Haziran 2012 Yazar Paylaş 15 Haziran 2012 Plakayı yapıştırmak içinde Çağlar Abi'yemi gittin len sadece plaka için değil ilteber abi sana bir süprizimde var gitmişken birkaç şey daha yaptırayım dedim Bulmuşsun mazotlu arabayı gez bakalım bi ara Beylikdüzü tarafına uğra. sadece plaka değil be abi ufak tefek birkaç şeyde yaptırdık ondan gelirim sen iste 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Haziran 2012 Paylaş 15 Haziran 2012 Daha önce farkeden oldumu, önceki sayfalara bakmadım ama eski sahibi senin aracı hala satıyot Cüneyt http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boya-degisen-vs-yok-cok-farkli-87873655/detay Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2012 Paylaş 15 Haziran 2012 Temiz araçmış bir arkadaş arıyordu yönlendirsemmi ? :D Yorum bağlantısı
Burak Koca 15 Haziran 2012 Paylaş 15 Haziran 2012 Hocam plakalık iptali yaparken, keşke plakanın etrafındaki siyah boyayı da çıkarsaydın Yorum bağlantısı
Recommended Posts