Ahmet Taşkın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 LG x130 marka net bookumun kablosu sandalyeye dolanması sonucu pc yi yere düşürdüm. Sağı solu açıldı hoporlörü kırıldı. Yeni hoporlör taktım. Topladım ancak herşey güzel wireless az çeker oldu. 30 tane wireless görürken artık 3 tane modem görüyorum evde. İşin kötü yanı kendi modemi mi de çok az çekiyor çekmiyor. Napabilirim neden olmuş olabilir? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Wireles anteni zarar görmüştür; düzeltilemez ise ; yani bir usb wireles port alınıp kullanılır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 wi-fi kartına giren anten soketleri yerinden çıktı. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Ersen Abi bakayım. İçini açtım mı ayırt edebilirmiyim wireless hangisi bilmiyorum. Genelde plastik şeyleri arabada bile ellemiyorum kesin kırıyorum sökerken. Ondan tam düzgün toplamışken tekrar içini açmaya korkuyorum. Neye benziyordur? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Wireless kartı çok iyi ayrıt edebilirsiniz. Siyah gri beyaz renklerinden 2'li kombinasyonla bi kart giren kablolar olacak. Kartın oradan sağlam ise, lcd ekran çerçevesi açılmalı, oradan da kontrol edilmeli. Yine olmazsa ucuz yollu usb wifi alınmalı. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Şimdi bulunduğum yer sökmek için pek uygun değil akşam eve gidince söküp bakayım. Sökünce anten soketi nasıl bilmiyorum ama gözle kontrol edeyim. Duruma göre tekrar sorarım . Yere tekrar düşürün düzelebilir O şekil tamiri de düşündüm de çok riskli geldi. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 15 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2012 Kabloların da girişinde birşey yok. 2 tane kablo wifi karttan çıkıp ekrana gidiyor. Ama ekran nasıl sökülür bilmiyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. (bu arada kusura bakmayın anca bugün sökücek ortamım oldu.) 1 ve 2 yazan kabloloar wifiye giren kablolar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 Yere tekrar düşürün düzelebilir eski Tv lere bir patlatırdık yandan yandan düzelirdi Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 15 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2012 Tam ordataki vida bağlı olan yer antenin bir tanesi. Aynısından sağ yanda da var. 1 ve iki nolu kablolar buraya bağlanıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 15 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2012 Ama görünürde en ufacık sorun yok. Neden az çekiyordur acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 15 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2012 Arkadaşlar kablosu kopukmuş anten girişindeki lehim. 2. fotoda gözüküyor. Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. bakalım lehim yapmayı denicem. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 15 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2012 Yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sorunum çözüldü. Kesemediğim için kabloyu biraz kötü bir lehim yaptım ama güzel çalışıyor.Düşürmediğim sürece bir daha problem olmaz inş. Şuan uzunca bir aradan sonra ilk defa 5 çizgi wifi çekiyorum. Güzel bir duygu 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 bu yüzden mac lerin şarj bağlantı noktalarını çok seviyorum ... soket manyetik olarak şarj noktasına bağlanıyor 1 kere takıldım kablosuna hemen ayrıldı laptoptan ... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts