İçeriğe Yönlendir

5000 Focus Teyb Usb Kart Giriş

Caglayan Bayram

Recommended Posts

Caglayan Bayram

Arkadaşlar merhaba sitede karşılaşmıştım ancak konuyu bulamadım orjinal focus 5000 teybime uygun usb kart girişi olan cihazdan verim alabilirmiyim?

Yorum bağlantısı
İbrahim KAMALI

Arkadaşlar aracıma 6000 Cd çalar buldum fakat kodu yok,bunun kodlarını kırdırarak verim alabilirmiyim,şayet olursa Bursada bildiğiniz bir yer var mı kodunu kırdırabileceğim.

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

gecen gün bu aletten almaya gittim Can Can Garage e çok kalabalıktı 10 dk felan uğraştım ilgilenecek birini bulamadım bulduğumda kaçtı :D çünkü herkes bişeyler istiyordu ortalıkta dolaşırken aleti kendim buldum birine sordum 170 tl dedi bende internette 125 var dedim takması var teyb felan sokülecek dedi bende kendim sökerim dedim en son 140 lur dedi bende tamam dedim ama üzerinde focus (new) yazıyordu benim aracım 2000 model bu olurmu dedim olur dedi teybi söktü abi bu buna olmaz dedi hevesim kursağımda kaldı

Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

gecen gün bu aletten almaya gittim Can Can Garage e çok kalabalıktı 10 dk felan uğraştım ilgilenecek birini bulamadım bulduğumda kaçtı :D çünkü herkes bişeyler istiyordu ortalıkta dolaşırken aleti kendim buldum birine sordum 170 tl dedi bende internette 125 var dedim takması var teyb felan sokülecek dedi bende kendim sökerim dedim en son 140 lur dedi bende tamam dedim ama üzerinde focus (new) yazıyordu benim aracım 2000 model bu olurmu dedim olur dedi teybi söktü abi bu buna olmaz dedi hevesim kursağımda kaldı

http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Mk1-98-04-Usb-sd-cevirici-Audio-System__isp3287483

Özcan bey vermiş olduğım linkteki ürünü aldım henüz gelmedi satıcı biraz yavaş uygun ürün bu diye tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

http://www.sanalpaza...tem__isp3287483

Özcan bey vermiş olduğım linkteki ürünü aldım henüz gelmedi satıcı biraz yavaş uygun ürün bu diye tahmin ediyorum.

Benim aldığım eleman her halde tam hatırlamıyorum.Doğru uyuşuk hatta benim kargoyu başkasına kargolamış yolda yakalamıştı :D ama sorunsuz geliyor sıkıntı yok.

Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

Benim aldığım eleman her halde tam hatırlamıyorum.Doğru uyuşuk hatta benim kargoyu başkasına kargolamış yolda yakalamıştı :D ama sorunsuz geliyor sıkıntı yok.

Ayın 17 aldım araya bayram girdi hafta başına kadar bekleyecem.Tahir bey aracınızın neresine montaj yaptınız?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ayın 17 aldım araya bayram girdi hafta başına kadar bekleyecem.Tahir bey aracınızın neresine montaj yaptınız?

Torpido gözünde duruyor şimdilik ilgilenemedim neredeyse 1 sene olacak düzgün bir yere takacağım :D Asıl gözümü kestirdiğim yer direksiyonun altında sigorta kutusunun oralarda cep var oraya çift taraflı bantla sabitlemek ama kesin fizibilitesini yapmadım daha.

Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

Torpido gözünde duruyor şimdilik ilgilenemedim neredeyse 1 sene olacak düzgün bir yere takacağım :D Asıl gözümü kestirdiğim yer direksiyonun altında sigorta kutusunun oralarda cep var oraya çift taraflı bantla sabitlemek ama kesin fizibilitesini yapmadım daha.

Küllüğü çıkartıp oraya yerleştirilse olurmu acaba boyutları

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Küllüğü çıkartıp oraya yerleştirilse olurmu acaba boyutları

Yol olmaz büyük oldukça

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

http://www.sanalpaza...tem__isp3287483

teşekkür ederim kardeş açıkcası ben internetten bişey almaya çekiniyorum yarın öbürgün bi arıza çıkardın kimi bulacan kime yaptıracan bu alet Ankaranın göbeğinde bulun muyorsa başka nerde olurki tamam nette biraz ucuz ama kargo parasıyla aynı şeye geliyor

Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

teşekkür ederim kardeş açıkcası ben internetten bişey almaya çekiniyorum yarın öbürgün bi arıza çıkardın kimi bulacan kime yaptıracan bu alet Ankaranın göbeğinde bulun muyorsa başka nerde olurki tamam nette biraz ucuz ama kargo parasıyla aynı şeye geliyor

Sende haklısın ama internet daha kolayıma geldi sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

Sende haklısın ama internet daha kolayıma geldi sanırım.

birde ekranda şarkı isimleri görünmüyor

en bbüyük eksiğide bu sanırım

Ankara da bi kaç yere sordum ellerinde yok aramaya devam

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

birde ekranda şarkı isimleri görünmüyor

en bbüyük eksiğide bu sanırım

Ankara da bi kaç yere sordum ellerinde yok aramaya devam

Onun görünme şansı yok :( Track olarak tanıyor şarkıları.

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

arkadaşlar 130 tl ye buldum sizce normalmi

açıkcası üzerine 100 daha koysam adam akılla bi teyb alınır

ama ben dreksiyon kumandası nı ve orjinalliğini bozmak istemiyorum

sizce bu alet bu parayı hakediyormu

Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

arkadaşlar 130 tl ye buldum sizce normalmi

açıkcası üzerine 100 daha koysam adam akılla bi teyb alınır

ama ben dreksiyon kumandası nı ve orjinalliğini bozmak istemiyorum

sizce bu alet bu parayı hakediyormu

130tl fiyattan uygun ben bulamadm.

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

130 tl ye bulduğum yer şuan elimizde yok dedi :D

benimde hevesim kaçar gibi oldu

şuan beklemeye aldım

Yorum bağlantısı
Ömür Özgün Yıldırım

bu ürünü izmirde nerde bulabilirim abiler arkadaşlar ? benim en çok merak ettiğim konu ses kalitesi nasıl ? çakmaklığa takılan cıhazlar gibi olmasını istemem, cd çalar kadar kaliteli oldugunu söleyen abilerim oldu bunu kullananlar varsa detaylı bir acıklama yaparsa sevınırım . .

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

ürün hala gelmedimi? 15 gün olmuş yahu

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

bu ürünü izmirde nerde bulabilirim abiler arkadaşlar ? benim en çok merak ettiğim konu ses kalitesi nasıl ? çakmaklığa takılan cıhazlar gibi olmasını istemem, cd çalar kadar kaliteli oldugunu söleyen abilerim oldu bunu kullananlar varsa detaylı bir acıklama yaparsa sevınırım . .

Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum.Forumda konusuda var.Oldukça kaliteli ses ama ben mp3 lerimi 320 kbps kalitesinde kullanıyorum.Çakmaklığa takılan cihazlarla uzaktan yakından alakası yok.Cihaz kendini cd changer olarak tanıtıyor ve usp nizde bulunan müzikleri çalıyor.Usp ye CD1,CD2.....,CD6 şeklinde dosyalar oluşturuyorsunuz her dosyaya 99 tane şarkı atabilirsiniz.Kısaca 99*6=594 tane şarkı atabiliyorsunuz.Teyp bunları cd seçimi yapıldıktan sonra çalmaya başlıyor mesela CD1- track1, track2..... track99 şeklinde çalıyor.

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

ürün hala gelmedimi? 15 gün olmuş yahu

urun geldı cok oldu ama ben henuz montaj yapamadım guvenılır bı satıcı aldııgım kısı ama gec yolluyor.

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

dün sipariş kargoya vermedi 24 saat dolunca ihtar verdim bugün akşam 20:18 kargoya verildi diye bildirim geldi

mng kargoya vermiş kargo takipten bakıyorum "Aradığınız sipariş numarasına ait kayıt bulunamadı." diyor şimdi bu herif kargoya vedimi vermedimi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...