İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Arka Sağ Sis Lambası ( Ampullü Model )

Alper Saral

Recommended Posts

Sami Sönmezler

Bu kadar uğraşmayın arkadaşlar. Arka ledli sis lambası diye aratırsanız internette var hazır ve ledli hali ben taktırdım gayet cix duruyor. Fiyatıda 130 tl civarı.

Yorum bağlantısı
Sami Sönmezler

hazır alıp illaki takılır burada ki amaç maddiyatdan cok insanın kendi uğrası sonrası ortaya cıkan sonuç bir nevi hobi ;)

Tercih meselesi tabi. Belki bilmeyenler vardır diye bilgilendirim dedim.

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Bu kadar uğraşmayın arkadaşlar. Arka ledli sis lambası diye aratırsanız internette var hazır ve ledli hali ben taktırdım gayet cix duruyor. Fiyatıda 130 tl civarı.

benimki orjinal hazır ampullü model. kendim yapmadım. ama fiyatı 60tl. 130 biraz fazla :)

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

benimki orjinal hazır ampullü model. kendim yapmadım. ama fiyatı 60tl. 130 biraz fazla :)

Nereden temin ettiniz Umut Bey? fiyatı uygunmuş..

Yorum bağlantısı
Sami Sönmezler
(düzenlendi)

Sanırım ledli diye orjinalden fazla. Görüntü olarakta fark ediyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-2009-ledli-arka-sis-lambasi-tuning-212-146759428/detay

tarihinde Sami Sönmezler tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Ledli ise doğrudur. Ben ampullu için 60tl demiştim. Soldaki de normal ampullu olduğu icin saga da ampullu taktım. Fakat ledin sisli havada etkisinin ampulluye göre daha düşük olduğu kanısındayım. Tabi görmek lazım :)

Nereden temin ettiniz Umut Bey? fiyatı uygunmuş..

yarın bakıp link atarım Inan bey.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
M Buğrahan GÜNAY

yaaaaaa işin içine girmek istemiyorum ama zorla sokacaksınız adamı :) bende mi yapsam :) ki zaten aracı sürerken görmüyoruz ne gerek var böyle şeylere :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 2 yıl sonra...
Taner Gündüz

Arkadaşlar bende arıyorum tek sis li kaldık sağ tarafa normal ampüllü almak istiyorum bulamadım bulabileceğim bir yer var mı 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
4 saat önce, Taner Gündüz yazdı:

Arkadaşlar bende arıyorum tek sis li kaldık sağ tarafa normal ampüllü almak istiyorum bulamadım bulabileceğim bir yer var mı 

ilk mesajdaki   linki yeniledim.Samsun' da elden  yada site üzerinden kargo ile getirtebilirsiniz .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...