İçeriğe Yönlendir

Yatak Tavsiyesi

Mahmut Yıldız

Recommended Posts

Tahir İlter

Kurtarır.. Ne kadar geniş o kadar iyi..

Valla öyle aradıydım len :D

İlk kama sutra takılmıştır zaten :D Sanırım orada çok oyalandın abi :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

İlk kama sutra takılmıştır zaten :D Sanırım orada çok oyalandın abi :p

Yuh...:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mahmut..

Yatak başlığı olarak üniversal bir başlık kullanabilirsin... Takımın diğer parçalarını yine kullanırsın...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Mahmut..

Yatak başlığı olarak üniversal bir başlık kullanabilirsin... Takımın diğer parçalarını yine kullanırsın...

Abi yatağın başlığı, baza falan hep alındı.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

http://www.yatakal.com/

Şöyle bir site var marka dışarıdan bakılıp fiyat buradan araştırılabilir aslında.

Denemeden almak nasıl olur, onu bilmiyorum Tahir.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

sence dediğin zaten yarı ortopedik oluyor . :yes:

Tamam o zaman, doğru şeyi arıyoruz, bulduk mu :good1:

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

https://www.idas.com.tr/index.php/

Tavsiye edebileceğim bir marka.

TEPELİ MOBİLYA

Osman Kavuncu Cd. No : 86 KOCASİNAN Kayseri

Telefon: (352) 3366424 Faks: (352) 3301901

Sağol Tahir, bakmak lazım. Bugün, yarın gideyim ben buraya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

bence geceden uyuma ,pijamaları giy , git mağazaya , deneye deneye bulursun :biggrin:

İyi fikir aslında ama ben çıplak yatıyorum adamlar korkmasın :p

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Hacı fazla takılma artık yatakların hepsi iyi yalnız visco da gömülme falan oluyormuş zamanla sen iyi bir markanın yarı ortopedik bir yatağını al keyfine bak

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

nasıl yani tam çıplak mı , yarı çıplak mı ? :D

Yarı canım

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Zaten yatağa ped koyacaksınız abi terletme durumu yatağa değil pede bağlı olacak.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hacı fazla takılma artık yatakların hepsi iyi yalnız visco da gömülme falan oluyormuş zamanla sen iyi bir markanın yarı ortopedik bir yatağını al keyfine bak

Üst tarafında bir kaç cm visco olan bir yatak alırım herhalde. Özellikle düşük yoğunluklu viscolarda gömülme oluyor. Ben gömülmeyeceğim bir yatak bakacağım ama bu yatak eşime çok sert olmayacak.

o zaman korkmana gerek yok , :D

Ben değil onlar korkabilir.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Visco yatak almayın, gereksiz bir malzeme,para tuzağı, 3 çeşit yatak var normal,yarı ortopedik,tam ortopedik. Normal yataklar pek kalmadı piyasada zaten, markaların çoğu ortopedik üretiyorlar.Yumuşak seviyorsanız yarı ortopedik, sert seviyorsanız tam ortopedik alın, kilo durumunuda göz önüne alınca tam ortopedik almanız gerekiyor. Fiyatları belirleyen unsurlar; kullanılan malzeme kalitesiyle belirleniyor ve uzun ömürlü olması sağlanıyor. Markası duyulmamış tam ortopedik yatakda size çok rahat gelir fakat belli bir süre sonra deforme olacağı için rahat edemezsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İşbir comfort bana yumuşak geldi, satıcı uzun zamandır teşhirde bu yüzden yumuşamıştır dese de hoşuma gitmedi. Tabi aramızda epey kg farkı var. Peki terletme gibi sorun var mı? Ve yatak dar mı? Baksana Emmi sığmıyormuş.

Yumuşak değil gayet sert. Ben 179cm 90kg :) 160x200cm yatak dar değil öyle yani.

Terletme gibi bir sorun olmadı. Ben memnunum bir aksilik çıkmazsa yenileme ihtiyacı duyarsam yine işbir alırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yumuşak değil gayet sert. Ben 179cm 90kg :) 160x200cm yatak dar değil öyle yani.

Dar dar, siz beni dinleyin :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dar dar, siz beni dinleyin :D

Emmi evin kaç m² ? 160x200 iyidir :)

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Benimkide 160x200 dar geliyor,8 sene oldu artık yenileme vakti geliyor, yenisi 180x200 olacak.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Benim kafam iyice karışmaya başladı, şimdi yatak odasını yeniden alacağım. Emmi o zaman almışken 200*200 alalım.

Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

ali ağaoğlu vividus marka bir yatak almştı. 120.000 tl vermişti. at yelesindenmiş...

para var huzur var....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emmi evin kaç m² ? 160x200 iyidir :)

Evim çok büyük değil 160 metre..

Benimkide 160x200 dar geliyor,8 sene oldu artık yenileme vakti geliyor, yenisi 180x200 olacak.

Tecrübe...

Benim kafam iyice karışmaya başladı, şimdi yatak odasını yeniden alacağım. Emmi o zaman almışken 200*200 alalım.

Al valla pişman olmazsın...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Benim odam 200x200 alacak büyüklükte değil. Dolayısıyla 160x200 iyi :D

Evim çok büyük değil 160 metre..

Benim ki 100 m² :)

Emmi, kare küp ifadelerini kısayolla çıkarmak için klavyeden alt+252 ve alt+253 e basıyorsun :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...