İçeriğe Yönlendir

Bf Goodrich Kış Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar


Guest Levent Akg&#246z

Recommended Posts

Guest Levent Akg&#246z

toplu alımdan vazgeçtikten sonra michelın bayine uğradım lastik fiyatlarını aldım..195 60 15 ebatına 185 tl dedi..yan ürünü olan bf goodrich e 130 dedi aynı lastiği yanyana koydum %95 desenleri benziyodu..sadece ortadaki su kanalı kapalı...

netten yorumlara bakınca 2 adet aldım....takınca fotoları ve ilk izlenimlerimi yazarım..

Yorum bağlantısı
Misafir

Lastik bölümünde çok detay vardı diye biliyorum bence bi incele. :good1: Bu fiyata daha bilindik marka alabilirsin ama bu lastikte iyidir sonuçta abd patentli bir ürün Michlen grubundan bir lastik firması.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Levent Bey,

Bu aralar kış lastiği bakıyorum ben de... Bir kaç markaya baktım. Tanıdık markalar ile bu markaların yan ürünleri arasında çok ciddi kalite farkı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi kaliteli gibi görünüyor. Hayırlı olsun, lastiğinize taş değmesin...

Bu arada, avealılara otostart.com da indirim var.

Michelin Alpin A4 "195/65/15 T" lastik 147 TL...

Goodyear Ultragrip8 "195/65/15 T" lastik 130 TL...

Continental ContiWinterContact "196/65/15 T TS830" lastik 152 TL...

Ancak, yarın (10.10.2012) kampanyanın son günü...

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben kullanıyorum. Rengi tam siyah değil nedense ve hep tozluymuş gibi gözüküyor. Sert frende Abs çabuk devreye giriyor. Sanırım kızaklamaya meyilli olduğundan. Yumuşak bir lastik, yol sesi problemi yok. Su deneyimi çok yaşayamadım, yazın takldığından. Önümüzki dönemde o da anlaşılır. 195x55x15 serisi her zaman pahalı, hız lastiği gibi gözüktüğünden. Seat'ın orjinal eadı bu. Tanesini 160.tl'ye aldım, diğer markalar 220'den başlıyordu. Fiyatına göre performansı yüz üzerinden 80. Yerine ne alırdınız derseniz, bahsettiğim ebatta rakipsizdi. Bu markayı bulamasaydım, 195x60x15 alırdım. Bu ebatlar daha ucuz oluyor.

Saygılarımla.

Bu arada michelin ile aynı fabrikada üretiliyor. Michelin'ın diğer alt modeli Kormoran. Onda da renk değişim sorunu yaşayan bir tanıdığım oldu ama sonuç alamadı.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

130 TL ye 195/65/15 UG8 bulduysanız kaçırmayın alın, Bf Goodrich amerika pazarında satılan bir lastik, testleri evropa kaynaklarında yoktur, iyi bir markadır oralarda çok satar.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Ben kullandığım zamanlarda çok memnun kalmıştım. Ben iyi bilirim.

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg&#246z

130 TL ye 195/65/15 UG8 bulduysanız kaçırmayın alın, Bf Goodrich amerika pazarında satılan bir lastik, testleri evropa kaynaklarında yoktur, iyi bir markadır oralarda çok satar.

maalesef bizim buralarda olanaklar kısıtlı o fiyata ug8 mümkün değil bulamam...Nette de uygun 160 tl civarı bulunabiliyor sökme takma olunca pahalıya geliyor..

Günlük 20 km yapacam..(İş gitmek)Yolumda da yokuş falan yok düz yolda kullanacam...

Ben kullanıyorum. Rengi tam siyah değil nedense ve hep tozluymuş gibi gözüküyor. Sert frende Abs çabuk devreye giriyor. Sanırım kızaklamaya meyilli olduğundan. Yumuşak bir lastik, yol sesi problemi yok. Su deneyimi çok yaşayamadım, yazın takldığından. Önümüzki dönemde o da anlaşılır. 195x55x15 serisi her zaman pahalı, hız lastiği gibi gözüktüğünden. Seat'ın orjinal eadı bu. Tanesini 160.tl'ye aldım, diğer markalar 220'den başlıyordu. Fiyatına göre performansı yüz üzerinden 80. Yerine ne alırdınız derseniz, bahsettiğim ebatta rakipsizdi. Bu markayı bulamasaydım, 195x60x15 alırdım. Bu ebatlar daha ucuz oluyor. Saygılarımla. Bu arada michelin ile aynı fabrikada üretiliyor. Michelin'ın diğer alt modeli Kormoran. Onda da renk değişim sorunu yaşayan bir tanıdığım oldu ama sonuç alamadı. Saygılarımla.

Kış lastiği mi? Anlattıklarınızdan dört mevsim lastik anladım..

Yorum bağlantısı
Misafir

Doğru anlamışsınız, yaz için kullandığım lastikler. Kış lastiğimiz ayrı.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Turkay Abi lastiklerin tarihlerine aman dikkat et.Lastikler yeniyse bu fiyata kaçırma.Michelın goodyear ikisini de kullandım.Buz ve kar performansları farklı, ama ikisi de tatmin edici.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Guest Levent Akg&#246z

171120121585.jpg

171120121586.jpg

bugün bf goodrich lastiklerimi taktım...İnş memnun kalırım.195 60 15 ebatında tanesi 130 tl den takma balans hepsi içinde....

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Vesile ile befe gudriş, parasına göre en iyi lastiklerden biri. Ne de olsa mişlenciyiz.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Gencay Bengli

Bf Goodrich ile İstanbulda 2. kışa gireceğim. Gerçi İstanbul'da ne kadar kış oluyor ki. İkamet adresim Beylikdüzünde geçen sene lastikler az da olsa kış şartlarına ( kar açısından ) maaruz kaldı. Bir iki noktada araçların çıkamadığı yerleri rahatlıkla çıktı. Genel anlamda Yol tutuş ve frenleme açısından olumlu sonuçları var. Islak zeminlerde de problem yaratmadı.

Lastik 195x50x16. Jant 16 olunca ebat bulmakta zorlanıyorum.Fiyatlar oldukça yüksek oluyor. 

Lastiği biraz araştırdığımda özellikle 4x4 araçlara lastik üretiminde iyi bir konumda. Dikkat ettim yolda birçok 4x4 araçta bu lastikler mevcut. 

 

Yazlıkları da aynı markadan tercih ettim. Fiyat performans olarak beğendim. Marka lastiklere kafa tutacak performansları var bence.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bf goodrich zaten çok iyi bir markadır. Türkiye distribütörü olmayan birçok marka gibi tanınmaz

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...