İçeriğe Yönlendir

C-Max Arka Koltuklar

Ömer Meral

Recommended Posts

Ömer Meral

Arkadaşlar selamlar, geçen hafta 2012 Cmax aracımı teslim aldım. Kitapcığında çok fazla anlayamadığım bir konu var, arka koltuklar ile bagaj arasında biraz boşluk var, kitapçıkta der ki orta koltuğu çıkartırsanız geriye kalan koltuklar arkaya doğru gidebilir. Ben istiyorum ki , orta koltuk sabitken komple arkaya doğru koltukları kaldırabileyim. Bu konuda bir bilgisi olan var mıdır?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

orta koltuk sabitken, yandakilerin gideceği rayı engellemiş olacaktır

Yorum bağlantısı
Ömer Meral

orta koltuğu bagaja doğru katlamayı bir türlü beceremedim, benim araçta mı yok o fonksiyon anlamadım valla...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 defa katlayınca, sonra el alışkanlığı kazanılıyor, ilkinde bulması zor olabilir

Yorum bağlantısı
Ömer Meral
bu kadar kolay değil gibi ya benim altta bişey yok sanki elimi atıyorum hiç öyle koltuğu boşa çıkaracak birşeye denk gelmiyorum ama adamda sırf öne katlansın diye bu kadar düzenek yapmışta olamaz :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

2012 , daha geçen hafta aldım

hayırlı olsun ..araç titanium ise vardır, trend de durum ne bilmiyorum ..videoda net şekilde durum belli, sadece koltukları kaydırma konusu için, koltuk köşelerinde koltuğu boşa çıkaracak mandal var ona ve koltuğu arkaya iterken içeriye meyilli itmek lazım buna dikkat o kadar..

videoda, oynatmaya başlamadan adamın elinin mandalda durduğuna dikkat !!

Yorum bağlantısı
Ömer Meral

titanium değil, trend, valla eksik gibi sanki yada ben bulamadım. ancak öne doğru katlanabiliyor koltuk..trend i olupta başarabilen biri var mı acaba...

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Orta koltuk altında mandal varsa ilaveten yan koltuklarda köşelerde mandal varsa bu sistem vardır

Yorum bağlantısı
Ömer Meral

yok sanırım inceledim epey orta koltuğun altında koltuğu serbest bırakacak herhangi birşey yok, sadece arka bagaj tarafında var kaldırınca öne doğru katlanıyor

Yorum bağlantısı
Ömer Meral

5 kişilik, grand değil normal cmax trend

Yorum bağlantısı
Özer Özcan

Bu özellik, ülkemize gelen Titanium'larda dahi yok ne yazıkki. Avrupa versiyonlarında varmış duyduğum kadarıyla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Bu özellik, ülkemize gelen Titanium'larda dahi yok ne yazıkki. Avrupa versiyonlarında varmış duyduğum kadarıyla.

Bizde var 2004 model..Gerçi 2004 modelde yok yok gibi..elk elfreni mesela, sonradan onu da yedi ford

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
Metin Aydın

Benim 2007 model trend cmax'ımda var. Orta koltuk kaldırıldıktan sonra sağ ve sol koltuğun minderin atında, köşelerde yer alan siyah renk mandallar ile koltuklar geri alınabiliyor.

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Murat Kuzey
(düzenlendi)

Bu özelliğin ne gibi bir avantajı var acaba, ben çıkaramadım

Anladığım kadarıyla diz mesafesini artırıyor. 2013 Tit. X alma arefesindeyim. Acaba bu araçta varmı bu özellik? Sitesindede adam gibi bişey anlatmıyor. Hep sağdan soldan duyuyoruz böyle şeyleri...

tarihinde Murat Kuzey tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Anladığım kadarıyla diz mesafesini artırıyor. 2013 Tit. X alma arefesindeyim. Acaba bu araçta varmı bu özellik? Sitesindede adam gibi bişey anlatmıyor. Hep sağdan soldan duyuyoruz böyle şeyleri...

Aracı 4 kişilik VİP yapıyor. Hem diz, hem yolcular arası mesafe artıyor. Uzun yolculuklarda daha rahatlık sağlıyor..

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

2013 c-max ta yok bu özellik. bir önceki kasa c-max ta var ama güncel kasada yok maalesef....

Yorum bağlantısı
Murat Kuzey

2013 c-max ta yok bu özellik. bir önceki kasa c-max ta var ama güncel kasada yok maalesef....

Haydaa.. Bir yaşıma daha girdim.. :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...