Cem Soykan 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Ticari araç diyerek küçümsememek gerek.Üretici firmanın bir iddiası var ve verilen ciddi rakamlar. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 (düzenlendi) Teşekkürler Dostlar, Cem Bey sizin gibi araca ne binme nede inceletme fırsatım olmadı. Ancak şuan Hüseyin abi test ediyor bakalım tecrübelerini paylaşacak bizde öğreneceğiz. Benim kafama takılan tek şey aracın altına kaplama yapılmaması motor bloğunu ve arkaya doğru hiç bir sac örtü yok, ayrıca ön teker çamurluk kısımlarında bir kaç tane kablo gördüm kablolar açıkta. Arka yolcu kısmındaki camların açılmaması görüşünüze katılıyorum. 7 Kasım 2012 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Maşallah. :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin inşallah.. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 16 Kasım 2012 Yazar Paylaş 16 Kasım 2012 Teşekkür ederim dostlar. Daha öyle birşeyle karşılaşmadık ama yanımızdan geçerken gözlerini alamadıklarına tanık oldum @Yusuf Alper Bey deneyip göreceğiz artık var olduğunu öğrendik gerisi kolay Yusuf bey böyle bişey sormuştu henüz bişey yaşamadığımı belirttim ama bir anımı paylaşmak istiyorum; Çarşıya giderken kırmızı ışıkta durdum etrafımı 5-10 kişi ardı noluyo ya dedim kapıları açtılar incelediler 20 sn kadar, ışık yanınca devam ettim. Çarşıda park ederken bir kaç kişi daha geldi bir binebilir miyim dedi içine bindi baktı inceledi. dedim ulen bu test aracımı hayırlı olsun diyip ayrıldılar. Ama bakakalıyorlar... Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Hayırlı olsun, umarım keyifle binerseniz. Kazasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Daha geniş açıdan detaylı resimler paylaşabilirmisiniz. Aracı adam akıllı göremedik ki. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 17 Kasım 2012 Yazar Paylaş 17 Kasım 2012 Tescil işlemi başlayamadı Özel durum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Kasım 2012 Paylaş 17 Kasım 2012 Tescil işlemi başlayamadı Özel durum. Geçici plakanın zamanı da dolmuş olmalı. Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 17 Kasım 2012 Paylaş 17 Kasım 2012 Hayırlı olsun.Lansmanına katılmıştım 100 km sürme şansım oldu çok hoşuma gitmişti, motoru çok kuvvetli yakıtıda çok uygundu hatırladığım kadarıyla 7.5 litre civarı ortalaması vardı. Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 17 Kasım 2012 Paylaş 17 Kasım 2012 Hayırlı olsun showroomda biraz incelemiştim, ticari bir araç için gayet konforlu ve şık geldi bana... Yorum bağlantısı
M.Eray Özer 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın bayramda memleketten döndüğümden beri her okula gidip gelişimde dikkatimi çekiyo zaten demekki sizinmiş komşuyuz bu arada bende çınar apartmanında oturuyorum 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 18 Kasım 2012 Yazar Paylaş 18 Kasım 2012 Ooo Teşekkür ederim Eray bey... Kapı komşuyuz demekki. Yorum bağlantısı
İlker Yalçın 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 21 Kasım 2012 Yazar Paylaş 21 Kasım 2012 Yakıtını soranlar olmuştu yol bilgisayarının dediğine göre; 2000 devir 3. vites 60km/s sabit hız 4.9lt- 5.1lt olarak gösteriyor.Gaza yüklenince 12.5 a çıkıyor Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 4 Aralık 2012 Yazar Paylaş 4 Aralık 2012 Plaka takıldı dimi. Şükürler olsun bugün itibariyle proje,muayene,tüm işlemleri bitirip plakamı takıp engelli aracı olarak tescil ettirip ruhsatı elime aldım. Hayır dualarını eksik etmeyen herkese şükranlarımı sunarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts