İçeriğe Yönlendir

Isparta Eğirdir Sazan Dolması

İlker Yalçın

Recommended Posts

Anil Berke Kavraal

kerevit çıkardı bir dönem ... ayıla bayıla yerdim ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ana sazan dolması gelmiş foruma.

İnsan oğlunun doğaya yaptığı eziyetlere çok güzel bir örnektir Eğirdir gölü.Türkiye'nin balık açısından en çeşitli gölü iken bilinçsiz avlanma,tarım ilaç artıkları ve iş güzarlar tarafından göle atılan çim sazanı olarak nitelendirilen balık yüzünden maalesef artık gölde hiç bir balık kalmadı dolayısıyla bu lezzete git gide hasret kalmaya başladık. :(

Bizim adımız çıktı toplamaz diye siz gelin nasıl toplanıyoruz Servet abi en büyük şahididir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Neye +1 :D Yılda bir mesaj yazıyorsun, onda da kime, niye katıldığın belli değil :D Kel ıspartalı yönetim ekibi üyesinin şahidi kel ıspartalı yönetim ekibi üyesi :p

zoruna mı gitti ciğerim, sana hiç katılan yok mu :D

Cenk bize Sazan dolması yedir !

+1 :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ana sajan dolması gelmiş foruma.

İnsan oğlunun doğaya yaptığı eziyetlere çok güzel bir örnektir Eğirdir gölü.Türkiye'nin balık açısından en çeşitli gölü iken bilinçsiz avlanma,tarım ilaç artıkları ve iş güzarlar tarafından göle atılan çim sazanı olarak nitelendirilen balık yüzünden maalesef artık gölde hiç bir balık kalmadı dolayısıyla bu lezzete git gide hasret kalmaya başladık. :(

Bizim adımız çıktı toplamaz diye siz gelin nasıl toplanıyoruz Servet abi en büyük şahididir.

İNsanoğlunun yaptığı en büyük eziyet olarak orada yaptığım acemi eğitimim geliyor aklıma.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İNsanoğlunun yaptığı en büyük eziyet olarak orada yaptığım acemi eğitimim geliyor aklıma.

Evet abi çok zordur orada askerlik ama yiğitlerin çoğu oradan çıkıyor.Sen İnşallah buraya gel abi acemiliğini yaptığın dağa karşı güzel bir balık keyfi çekelim. :)

Cenk bize Sazan dolması yedir !

Sen gel biz de yediririz abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Gel abi.Bir de Eğirdir levreğinin tadına baktırayım sana ama elini çabuk tut çok fazla kalmadı artık :(

Yorum bağlantısı

Gel abi.Bir de Eğirdir levreğinin tadına baktırayım sana ama elini çabuk tut çok fazla kalmadı artık :(

Şimdi istesemde gelemem zatende,senin orda olman yeterli benim için :biggrin: eyvallah kardeşim

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

ah Eğirdir...ah dağ komando okulu...

güçlüyüz,cesuruz,hazırız...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Engin Ünal
(düzenlendi)

Isparta Eğirdir deyince aklıma sürünmekten yürümeyi unuttuğum orada geçirdiğim üç ay , sivri dağı , camili yayla , yürüyerek gittiğim davraz dağı geliyor.

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Standart font ayarlarında değişiklik yapmıyoruz.
Yorum bağlantısı
Hasan Kerik

çin sazanımıdır nedir kim attıysa ..... Eskiden ne güzeldi, dedem balıkçılık yapardı, süper sazan yerdik, levrekte döküm sobanın üstünde acaip olurdu. Hele kerevit, böyle bir lezzet yok daha yaklaşabilenini bile görmedim. Şimdi ne var ? saçma sapan bi balık. Bazı dangalaklar göle pirana bile atmıştı. Neyse ki memleketimin geceleri serindir de bu balık yaşayamadı gölde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

buğulama mı yaptırtcaksın :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

buğulama mı yaptırtcaksın :D

Yok ya buğulamayı sevmiyorum öldürüyor balığın tadını.Izgara en iyisi ;)

çin sazanımıdır nedir kim attıysa ..... Eskiden ne güzeldi, dedem balıkçılık yapardı, süper sazan yerdik, levrekte döküm sobanın üstünde acaip olurdu. Hele kerevit, böyle bir lezzet yok daha yaklaşabilenini bile görmedim. Şimdi ne var ? saçma sapan bi balık. Bazı dangalaklar göle pirana bile atmıştı. Neyse ki memleketimin geceleri serindir de bu balık yaşayamadı gölde.

Su ürünleri fakültesi attı ama neyin kafasını yaşayıp attılar anlamak mümkün değil.Güya yosunları yiyecekmiş ama bütün balık yavrularını yedi yosunlar olduğu gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Sazanda mırık mırık kokar yaa..Hiç sevmem..

Buranın sazanı kesinlikle kokmaz abi çok güzeldir eti keşke gelsen bir yedirsem sana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bizimkiler çok çamura yatıyor demek ki :D

Beyşehir çamur kokar haklısın abi.Buranın tabanı deniz kumu gibidir çamur olmaz o yüzden balıkta zerre kadar koku olmuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlker Yalçın

Beyşehir çamur kokar haklısın abi.Buranın tabanı deniz kumu gibidir çamur olmaz o yüzden balıkta zerre kadar koku olmuyor.

Kesinlikle doğru. Hatta satın alırken "Beyşehir değil di mi?" diye sorulurdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Sazan mazan bizi keklemiyorsunuz değil mi?

Yok abi kekleme

Yalnız bu hızla giderse yakında biz vardı diyeceğiz çocuklarımız ise varmış...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...