Cüneyt Erdem 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 benim aracımda klimayı açınca gaz kokusu geliyordu sübap eğilmesi şüphesiyle motor üst kapağını , egzoz ve hava manifoltunu söktüler.bundan sonra koku çok arttı gaz kaçağı şüphesiyle LPG ciye gittim ama kaçak yoktu.Acaba manifolttan olurmu olursa hangi manifolttan olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 klima mı, havalandırma mı? koku duydum diye motora kim saldırdı? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 kokunun gelme sebebi regulatördur aynı sorun benim başıma gelmiş ti arabanın içi gaz kokuyo du Yorum bağlantısı
Cüneyt Erdem 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 havalandırmadan geliyor ama klimayı açınca çok fazla geliyor.ugur bey regulator neredeki şu tüpteki yuvarlak parça mı onu değiştirince çözüldü mü? şöylede bişey var araba hareket halindeyken koku kayboluyor yavaşladığımda hemen kokuyor. Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 kokunun gelme sebebi regulatördur aynı sorun benim başıma gelmiş ti arabanın içi gaz kokuyo du doğru teşhis koku regülatör kesinlikle bende havalandırmayı açtığımda gaz kokusu geliyordu hafiften bi zaman sonra arttı ve landirenzo marka regülatörümün iç kısmındaki damağın yerinden çıkmış olmasından kaynaklandığı tespit edildi tekrar yerine oturtturuldu ve sorun ortadan kalktı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 doğru teşhis koku regülatör kesinlikle bende havalandırmayı açtığımda gaz kokusu geliyordu hafiften bi zaman sonra arttı ve landirenzo marka regülatörümün iç kısmındaki damağın yerinden çıkmış olmasından kaynaklandığı tespit edildi tekrar yerine oturtturuldu ve sorun ortadan kalktı geçmiş olsun diyelim Yorum bağlantısı
Cüneyt Erdem 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 şöyle de bişey var araç hızlandığında koku falan kalmıyor yavaşlar veya durusan başlıyor...sizlerde de böyle miydi....değilse ne olabilir...teşekkürler Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 şöyle de bişey var araç hızlandığında koku falan kalmıyor yavaşlar veya durusan başlıyor...sizlerde de böyle miydi....değilse ne olabilir...teşekkürler birebir aynı kapıyı açınca leş gibi gaz kokuyo hareketten iki dakka sonra gaz kokusunda eser yoktu dimi Yorum bağlantısı
Cüneyt Erdem 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 aynen öyle yavaşken ve dururken boğuyor hareket edince geçiyor .yarın baktırayım teşekkürler Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 aynen öyle yavaşken ve dururken boğuyor hareket edince geçiyor .yarın baktırayım teşekkürler aracın kaputu açın :Dregulatörü koklayın koku ondan geliyor Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 İyi konu birkaç defadır benim başıma geliyor. Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 bu arada lpg kitinin nin markası nedir Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 İyi konu birkaç defadır benim başıma geliyor. aynen abi üç gün uğraştım bu gaz kokusuyla nerdeyse arabayı satma durumuna gelmiştim sinirden Yorum bağlantısı
Cüneyt Erdem 15 Aralık 2012 Yazar Paylaş 15 Aralık 2012 bu arada lpg kitinin nin markası nedir atiker sıralı Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 anladım diğer arkadaşların da dediği gibi regülatör e baktırın en kısa sürede Yorum bağlantısı
Recommended Posts