İçeriğe Yönlendir

Gaz Kokusu

Cüneyt Erdem

Recommended Posts

Cüneyt Erdem

benim aracımda klimayı açınca gaz kokusu geliyordu sübap eğilmesi şüphesiyle motor üst kapağını , egzoz ve hava manifoltunu söktüler.bundan sonra koku çok arttı gaz kaçağı şüphesiyle LPG ciye gittim ama kaçak yoktu.Acaba manifolttan olurmu olursa hangi manifolttan olur.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

kokunun gelme sebebi regulatördur aynı sorun benim başıma gelmiş ti arabanın içi gaz kokuyo du :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Erdem

havalandırmadan geliyor ama klimayı açınca çok fazla geliyor.ugur bey regulator neredeki şu tüpteki yuvarlak parça mı onu değiştirince çözüldü mü?

şöylede bişey var araba hareket halindeyken koku kayboluyor yavaşladığımda hemen kokuyor.

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

kokunun gelme sebebi regulatördur aynı sorun benim başıma gelmiş ti arabanın içi gaz kokuyo du :D

doğru teşhis koku regülatör kesinlikle bende havalandırmayı açtığımda gaz kokusu geliyordu hafiften bi zaman sonra arttı ve landirenzo marka regülatörümün iç kısmındaki damağın yerinden çıkmış olmasından kaynaklandığı tespit edildi tekrar yerine oturtturuldu ve sorun ortadan kalktı

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

doğru teşhis koku regülatör kesinlikle bende havalandırmayı açtığımda gaz kokusu geliyordu hafiften bi zaman sonra arttı ve landirenzo marka regülatörümün iç kısmındaki damağın yerinden çıkmış olmasından kaynaklandığı tespit edildi tekrar yerine oturtturuldu ve sorun ortadan kalktı

geçmiş olsun diyelim

Yorum bağlantısı
Cüneyt Erdem

şöyle de bişey var araç hızlandığında koku falan kalmıyor yavaşlar veya durusan başlıyor...sizlerde de böyle miydi....değilse ne olabilir...teşekkürler

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

şöyle de bişey var araç hızlandığında koku falan kalmıyor yavaşlar veya durusan başlıyor...sizlerde de böyle miydi....değilse ne olabilir...teşekkürler

birebir aynı kapıyı açınca leş gibi gaz kokuyo hareketten iki dakka sonra gaz kokusunda eser yoktu dimi :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Erdem

aynen öyle yavaşken ve dururken boğuyor hareket edince geçiyor .yarın baktırayım teşekkürler

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aynen öyle yavaşken ve dururken boğuyor hareket edince geçiyor .yarın baktırayım teşekkürler

aracın kaputu açın :Dregulatörü koklayın koku ondan geliyor

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

İyi konu birkaç defadır benim başıma geliyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

İyi konu birkaç defadır benim başıma geliyor.

aynen abi üç gün uğraştım bu gaz kokusuyla :angry: nerdeyse arabayı satma durumuna gelmiştim sinirden

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

anladım diğer arkadaşların da dediği gibi regülatör e baktırın en kısa sürede

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...